Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

LAMPE OUTLET

Stort lampe outlet - tilbud på de flotteste lamper

Vi har samlet alle de beste tilbud på belysning i én kategori - hvor du til enhver tid sparer opptil 80%. Er du usikker på hva du leter etter? Vi foreslår at du holder deg her på denne side med gode tilbud - hvis ikke start med begynnelsen - og vår forside - du kan med fordel se deg rundt i våre lampe kategorier (se menyen).

Les mer

1-51 of 114

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-51 of 114

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lampe Outlet - Vi har de beste priser og tilbud på lamper

Vi har til enhver tid tilbud på lamper og lyspærer til hele boligen. Vi er i daglig dialog med Philips, Herstal, Halo Design, Belid, Lisbeth Dahl, Frandsen, Nordlux, DybergLarsen mm om restpartier og tilbud - på denne måte er du alltid sikker på at du får de beste priser som er på markedet. Mangler du tilbud på en lampe - skriv til oss, så finner vi en god pris til deg. Du kan også se våre leverandører under kategorien "Merker", hvor vi til enhver tid kan fremskaffe allere varer. Vær oppmerksom på at ikke alle tilbud kan matches - men vi forsøker gjerne. 

Vi har oppdelt vår outlet kategori i underkategorier (du finner dem øverst til høyre på siden)

Norges største lampe outlet?

Vi har et stort lager som alltid er fyllt med gode tilbud samt flotte og billige lamper. Husk at det alltid kommer nye og gode tilbud på lamper, og at vår nettside oppdateres daglig med gode tilbud på lamper og belysning som du kan finne her i vår lampe outlet kategori. De fleste av de lamper du finner i vår lampe outlet kategori, er kun i denne kategori i en begrenset periode! Vi har de beste priser på lamper - er det en lampe du ikke finner i denne kategori, kontakt oss! Vi er står klar til å hjelpe deg på chat, e-post eller telefon.

Vi elsker belysning og tilbud på belysning

Det finnes ikke noe bedre enn å få noe for pengene. Den følelsen kjenner vi alle - vi elsker gode priser og gode tilbud - det er jo derfor du skal gå på jakt i vår outlet kategori med lamper til hus og hytter. Vi elsker nemlig også interiør og boligdesign - og belysning er en stor del av interiøret i boligen. Det er derfor du alltid kan finne den flotteste belysning hos og selvfølgelig også at vi har fokus og tilbud på belysning til akkurat din bolig.

Vi har alltid over 200 gode tilbud på lys i forskjellige modeller og design - hvis du ser i denne kategori i januar og mai måned finner du vårt store lampe outlet - og muligens også den lampe som du drømnmer om.

Gode tilbud på LED Lys

Vi har ofte LED lys på tilbud til de beste priser, gjerne fra Philips. Våre lamper med LED lys er i den beste kvalitet - og du får den helt korrekte farge på lyset som du kjenner det fra glødepærer og sparepærer. Dessverre er belysning med LED lys litt dyrere enn andre lamper - til gjengjeld skal du ikke tenke på at du skal bytte lyspærer, da denne er integrert i lampen, og holder i 15-30 år, alt etter modell. Samtidig sparer du energi og penger på din strømregning. Det er ikke så ofte vi har tilbud på LED pærer - men de lyspærer vi har med de beste priser finner du her.

Uansett hvilke tilbud du søker, om der er tilbud på taklamper, eller billige lamper til tak, tilbud på gulvlamper, tilbud på bordlamper, billige priser på vegglamper - eller restpartier på utendørslamper eller billige barnelamper på tilbud, så har vi altså det hele. Vi har også ofte gode priser og tilbud på pendel - ja faktisk har vi endel pendel på tilbud til enhver tid. Kjøp lamper på nett og også på tilbud hos oss i LampeGuru. Våre billige priser i Outlet kategorien er rene engros pris på lamper - gjelder kun så lenge vi har varer på lager.