• Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Billige lamper - over 200 tilbud på lamper - Det er lampeutsalg!

Vi vil alltid ha de gode tilbudene og rimelige priser på alt fra pendler til gulvlamper. Vi har daglig dialog med Philips, Herstal, Halo Design og VITA m.fl. om restpartier og tilbud så du alltid får de riktige prisene på markedet. Mangler du tilbud på billige lamper, så skriv bare til oss og vi finner en god pris til deg.

  ✔100 dagers returrett   ✔Rask levering   ✔Gratis retur (ved bytte)   ✔Vi er #1 i kategorien Belysning  

Les mer

1-51 of 225

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 of 225

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lamper på tilbud og stort restmarked på lamper

Du kan se alle våre leverandører under kategorien "Merker" og herfra kan alt skaffes, vær bare oppmerksom på at visse tilbud ikke kan matches, men la oss prøve.Vi har et stort lager som alltid er proppfullt med flotte og rimelige lamper. Merk deg at det alltid kommer nye gode tilbud på lamper og at siden blir oppdatert daglig med gode tilbud og at alle varene kun er i en begrenset periode! Vi er særlig sterke på Herstal tilbud og restlamper fra Herstal til de rimelige prisene. Ofte har Herstal gode lagersalg som vi kjøper opp og selger til deg veldig rimelig. Halo Design tilbud på lamper kommer ofte og vi byr like så ofte på Halo Tech restpartier til svært fornuftige priser. Halo Tech design har faste lave priser, men de har likevel overskuddslager og lagersalg. Da står vi alltid klare og kjøper alle de gode varene, slik at du får de beste prisene på Halo Tech.

Alltid massevis av Philips lamper på tilbud

Men vi er også den største innkjøper av Philips lamper på tilbud, så vi har alltid et godt tilbud til deg. Philips tilbud og rester kommer dog litt sjeldnere, men når det skjer - så kjøper vi stort inn. Våre Philips priser er alltid gode og Philips satser mer på sortimentpriser enn på tilbud og restpartier. Men skal du bruke et større parti av Philips lamper, så skriv bare til oss og vi undersøker om det kan leveres til en god pris - eller om det evt. er andre muligheter til en god pris.

LED-lamper av høy kvalitet på tilbud

Ofte har vi også LED-lamper på tilbud, særlig fra Philips. Våre LED-lamper er alltid i den beste kvaliteten og du får den helt riktige fargen på lyset som du kjenner igjen fra glødepærer og sparepærer. Dessverre er LED-lamper ofte en del dyrere enn andre lamper, til gjengjeld skal du ikke tenke på å skifte pærer da den er innebygd og holder i ca. 15-30 år alt etter modellen. Samtidig sparer du massevis av penger i løpende strømutgifter. Se alle våre LED-lamper eller se våre tilbud her.

Så uansett hva du søker tilbud på, om det er taklamper eller rimelige pendler til taket, gulvlamper, tilbud på bordlamper, rimelige priser på vegglamper eller restpartier på utendørs lamper eller barnelampe på tilbud, så har vi det hele. Også rimelige pendeltilbud er vi gode på, faktisk har vi alltid mange pendler på tilbud. Kjøp online lamper på tilbud hos LampeGuru.no. Våre rimelige priser i Outlet-kategorien er rene engros priser på lamper og gjelder kun så lenge lagerbeholdningen rekker.