Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Gulvlampe til stuen - se vårt utvalg i stålampe til huset

Vi har mengder av forskjellige stålampe og uplight gulvlampe i forskjellig design. farger og størrelser. For en gulvlampe er ikke kun er gulvlampe - vi bruker en gulvlampe overalt i hus og hytter med forskjellig funksjon. Mange har en uplight gulvlampe ved sofaen med lesearm slik at de kan benytte lampen til både kos, lesing og håndarbeid. Ofte ser vi at en stålampe brukes til pynt, her har vi noen gode forslag til vakre gulvlamper til rimelige priser som samtidig gir et behagelig lys. Se også våre fine stålamper med hyller nedenunder.

Les mer

1-51 of 142

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-51 of 142

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rimelig gulvlampe på nett

Ser du etter den helt riktige gulvlampe til stuen, barnerommet, ekstrarommet eller gangen? Så har du kommet til det riktige sted. Hos LampeGuru.no gjør vi det ytterste for at vi hele tiden skal ha det største utvalg i gulvlampe, stålampe og uplight stålampe. Dette betyr at vi har noe for en hver smak og bolig stil. Helt enkelt betyr det at vi forhandler mange forskjellige design, farger og størrelser - slik at det kan passe inn i de forskjellige hus og hytter. Vårt store utvalg gjør at det er enklere for deg å finne den helt riktige gulvlampe, stålampe eller mor og barn lampe  - samtidig lover vi at du aldrig skal gå på kompromiss med kvalitet eller pris - når du handler hos oss. Hos LampeGuru.no forhandler vi ikke kun flotte og funksjonelle lamper, men også billige uplight gulvlamper og billige stålamper, slik at alle kan være med og dermed har mulighten for å opplyse huset med god samvittighet.

Stålampe - Uplight Gulvlampe til håndarbeid og lesning

Spør du oss, er en gulvlampe eller en stålampe ikke bare en hvilken som helst lampe. Det er lamper som passer inn i enhver bolig hvor lyset naturligvis skal inviteres innenfor på en flott og funksjonell måte. Samtidig kan både en gulvlampe og stålampe brukes forskjellige steder i hjemmet med forskjellig funksjoner. Mange har en uplight gulvlampe eller stålampe stående ved siden av sofaen - slik at lampen kan benyttes som hyggelys, til lesning eller håndarbeid. Mange gulv - og stålamper blir også ofte brukt som dekorasjon i huset, hvor lampen kan fungere som prikken over i-en i interiøret, slik at lampen understreker designet og den boligstil du ønsker. Helt uavhengig av boligstil og design, har vi mange, flotte og funksjonelle gulvlamper og stålamper til billige priser - dette forhindrer ikke lampene i å gi deg et godt og behagelig lys, som setter rammen for kos, håndarbeid eller en god bok - enten i eget selskap eller sammen med venner.

Er du en lesehest? Her vil den populære Trafikk gulvlampe være en god løsning. Er du mere til en anden belysnings stil, er det store muligheter for at du kan finne flotte og funksjonelle lamper, særlig i serien uplight gulvlampe og stålampe her hos oss, da vi er et veldig nyskjerrig lampefirma som samarbeider med store og små leverandører med hvert sitt uttrykk. Dette betyr at vi har norges største utvalg i billige gulvlampe og stålampe på nett. Er det likevell en gulvlampe eller stålampe fra en av våre leverandører du mangler, kontakt oss gjerne! Vi kan fremskaffe alle gulvlamper og stålamper fra Herstal, Philips, Halo tech samt de andre mange leverandører vi har. Vi vil svært gjerne høre din mening, så ikke nøl med å kontakte oss.

Gulvlampe med dimmer

Vi har stor etterspørsel etter gulvlampe med dimmere. Disse blir oftest brukt av deg som sitter i sofaen og leser, strikker eller annet håndarbeid. Modellene som her foretrekkes er typisk gulvlampe med dimmer. Det er lett å se fordelene med en gulvlampe med dimmer, på denne måte kan du bruke din gulvlampe både når du leser og har behov for et kraftigere lys, samtidig har du en gulvlampe som kan dimmes når du skal se TV eller har besøk. Alternativet er ikke alltid så godt - for de fleste ender med å sitte i mørket fordi deres gulvlampe ikke har en lysdimmer. Derfor har vi mange uplight gulvlampe med dimmer slik at du alltid kan finne en gulvlampe med dimmer hos oss.

Her hos oss i LampeGuru.no har vi et stort utvalg av forskjellige og billige gulvlamper og stålamper. Dette betyr at vi alltid har noe for enhver smak og behov. Hvis du ikke finner den lampen som passer inn i hos deg i ditt hjem - hold et våkent øye med vår nettside - utvalget oppdateres løpende. Vi har alt til deg - uansett om du foretrekker en leselampe, hyggelys eller arbeidslys. Selvfølgelig - alltid lave og konkurransedyktige priser. Har du spørsmål i forbindelse med din nye gulvlampe eller stålampe, ikke nøl med å kontakte oss - vi svarer så fort vi kan. Håper ellers at vår nettside vil inspirere deg i din søkning etter gulvlampe og stålampe - som vil gi din bolig et flott og funsjonelt lys.

Stålampe med dimmer

En stålampe med dimmer står ofte høyt på mange kunders ønskeliste - særlig opp til Jul opplever vi et større salg av stålampe med dimmer, på samme måte som vi gjør det når høsten kommer. Litt morsomt er det også at de løse glass til lamper som vi selger mest av, er glass til stålamper. Tenker stålampene blir flyttet litt rundt, og dermed kommer til å velte?  Du kan derfor overveie hvis du har en stålampe med dimmer, og denne skal flyttes rundt, muligens skulle den være med skjermer i metall i stedet for glass?

Samtidig vil vi gjerne anbefale deg, at hvis du skal bruke din stålampe med dimmer til å lese avsien - eller håndarbeid, velg en stålampe med regulerbar/ fleksibel arm, slik at armen kan vinkles og reguleres i forskjellige retninger. Det er nemlig vår erfaring at en stålampe med dimmer er de mest praktiske lamper til deg som sitter med håndarbeid, det er også fra disse kunder vi får mest ros i ettertid.

Til sist - det vi forsøker å si, er at det er utallige bruksmuligheter med en gulvlampe eller stålampe - der er en løsning for alle, og kun fantasien som begrenser oss. Det er også derfor vi mener at disse lampene passer inn hos alle, om det er hus, hytter, lelighet, omsorgsbolig mm. En stålampe med dimmer er skapt til de fleste boliger, det er så mange forskjellige design, farger - noe som gjør at lampen lett passer inn og gir godt lys hos selv den kresne desginer. Noen har behov for en gulvlampe eller stålampe som gir hyggelys eller skal opplyse de mørke hjørner i huset. Andre har mere behov for en gulvlampe som gjør det lettere når du sitter med håndarbeid, for lesehesten er den skapt til å gi korrekt leselys

En gulvlampe eller stålampe har så mange bruksmuligheter og passer derfor inn i alle hjem! De kommer også i mange ulike størrelser, priser og modeller, slik at du kan finne akkurat den stålampen som passer hjemme hos deg. Noen trenger en gulvlampe som gir koselig belysning for mørke hjørner, mens andre har mer bruk for en stålampe som gir sterkt og klart lys, for å sitte under når de driver med håndarbeid, eller for å sitte og lese en god bok. I sistnevnte tilfelle vil de populære Trafikk gulvlampene være et godt forslag! Men alternativene for flotte gulvlamper er mange, og vi håper naturligvis at du finner akkurat din gulvlampe her hos oss på Lampeguru.no. Har du lyst på en spesiell stålampe fra en av våre mange leverandører som vi ikke har inne, så ta kontakt med oss. Vi kan skaffe alle gulvlamper fra Herstal, Philips, Halo Tech og de mange andre leverandørene vi har.

Finn din stålampe på nett i fred og ro 

Her hos Lampeguru.no har vi et stort og variert utvalg av ulike, rimelige stålamper. Det betyr at vi alltid har noe for enhver smak og et hvert behov – og selvfølgelig er våre priser alltid lave og konkurransedyktige! Vi har også stålamper for flere rom i huset, kanskje gulvlampe ved siden av sengen i stedet for vegglamper? I tillegg kan du sitte hjemme i ro og fred og kikke gjennom hele utvalget vårt av gulvlampe, mens du forestiller deg hvordan stålampen eller gulvlampen du velger vil passe inn i ditt hjem. Vi har også gulvlampe der du kan få matchende vegglamper eller taklampe hvis du ønsker en gjennomført stil. Så dersom du trenger en stålampe til hus eller hytte, har vi et veldig godt utvalg her hos Lampeguru.no. Og det gjelder uansett om du ønsker en stålampe i farger eller en enkel gulvlampe til arbeid eller kos!