Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Barnelamper til gutter og jenter

LampeGuru.no har massevis av barnelamper til rimelige priser og selvfølgelig i god kvalitet. Du kan enkelt klikke deg videre i kategoriene ovenfor - se også alle våre barnelamper nedenunder. Sikkerheten i barnelamper er veldig viktig, og alle våre barnelamper er testet og godkjendt. Lamper til barn skal også gi et godt lys, samtidig som de skal være en del av leken. Philips barnelamper har stort fokus på at den gode belysningen skal være en del av lampen og leken. Og faktisk er Philips barnelamper rimeligere enn du tror.

1-51 of 118

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-51 of 118

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lyslenke til Barn
Lampe til barnerommet

Finn en morsom lampe til barnerommet hos oss - hvis du på samme måte som vi - synes at et lampe på barnerommet må være litt morsom og anderledes. Alle lamper er selvfølgelig i god kvalitet, noe som gjør det enda mere morsomt å få en ny lampe på barnerommet, både for foreldre og barn. Vi har et stort utvalg indenfor barnelamper fra Disney – lamper som kan få fram smilet hos de fleste av oss - Disney med alle figurene bringer alltid fram glede. Hos LampeGuru.no finner du et stort utvalg i livlige lamper til barneværelset - noe som gjør at alle de store og velkjendte figurer fra Disney som Mikke, Minni, Ole Brumm, Disney prinsessene, Biler, Feene og ikke minst alle dem vi kjenner fra Frost. Barnelamper fra Disney finnes som bordlamper, spotlights, lommelykter, taklamper, skrivebordslamper, nattlamper og vegglamper. Hvis du fortsatt mangler den helt riktige lampe til barnerommet hold et øye med vår nettside, da vi hele tiden oppdaterer vårt utvalg av morsomme og søte lamper til barnerommet, slik at du du har mulighet for å finne den helt riktige lampe og belysning. 

Uansett om din neste lampe til barnerommet skal være med Disney motiv, eller skal den være den som ditt barn skal vokse opp med, har vi mange gode forslag til gode lamper til barnerommet. Overvei også om nettopp din neste lampe skal være en her og nå lampe, eller om det skal være en lampe til barnerommet som snart skal passe til tenåringen? Her har vi også forskjellige forslag, et av forslagene kunne være Fjærlampe fra danske Umage

Anderledes og mange lamper til barnerommet

Vi har etterhvert fått en del leverandører som kan levere barnelamper. For å gjøre det litt enklere for deg, har vi samlet noen grupper av lamper til barnerommet som vi gjerne vil vise deg. Men - vi har altså mange andre fine lamper som også gjør seg godt som lamper på barnerommet i våre andre katagorier, så se deg gjerne her omkring i vår nettbutikk. Husk at du alltid kan skrive til oss, hvis det er en lampe som du synes vi mangler.

Du må altså ikke stoppe her - for en barnelampe kan egentlig være alle typer av lamper. En barnelampe kan være en smart USB vegglampe, en fargerik skrvebordslampe, eller noe helt tredje. Det typiske er nok at vi ofte tenker at en barnelampe er en lampe med motiv - i dag er det ikke kun barnet selv som bestemmer, vi ser nemlig ofte at en lampe til barnerommet skal være endel av selve interiøret i boligen. Typisk eksempler på dette er de populære Globus med dyr som er super populære som julegaver, bursdagsgaver mm fra besteforeldre.

Vi sier ofte at LameGuru.no har Norges største utvalg av lamper på nettet - også til barn, og det er altså ikke noe vi sier! Det stemmer nemlig - vi har svært mange leverandører som vi samarbeider med i forbindelse med levering av de mest morsomme, inspirerende, lærerike og dekorative barnelamper. Husk at en barnelampe ikke kun skal gi det gode lys i barnerommet, men også inspirere til lek og utfoldelse - eksempelvis har har Halo Tech en fly lampe til gutter og en prinsessekrone til jenter. Har du noen spørsmål - eller er det noen barnelamper du mener vi Guruer innenfor lamper burde forhandle til barnerommet, ikke nøl med å skrive til oss - husk vi er kun et tastetrykk unna. 

Barnelamper uten brente barnefingre

Noe som betyr alt for foreldre, er naturligvis sikkerheten til våre barn. Det er derfor en ekstra fokus på nettopp sikkerheten i forbindelse med lamper til barnerommet, de små kan være noen store pillfingre:) Dette betyr at eksempelvis batteriene i batterilamper til barn er skrudd godt fast, slik at barna ikke kan få batteriene ut - det betyr også at barnelamper ikke er lamper med mindre deler som kan falle av. Hvis du velger en LED barnelampe - er det tatt høyde for at lyskilden ikke blir så varm at små fingre kan brenne seg - selv om lampen har vært tendt i lang tid. Spesielt Philips er supre til LED belysning til barn. Philips barnelamper er med et fantastisk lys som gir en god stemning og inpirerer til mange timers lek.

Lamper til barnerommet - Vi har dem her

Du trenger ikke lete lenger etter din neste lampe til barnerommet - vi har nemlig et stort utvalg av smarte og moderne barnelamper, og sender lamper daglig til barn i alle aldre. Har du travelt - husk at vi sender lampen til ditt barnerom så snart du har bestilt den. Vi håper at ditt barn selv kan være med til å bestemme hvilken lampe de selv ønsker til barnerommet - for hvem er egentlig den beste til å finne den helt riktige lampe til barnerommet? Hva er egentlig en god barnelampe - og hvorfor kan ikke en voksenlampe være en barnelampe? Vårt råd til deg der å finne ut hvilket belysningsbehov det er på barnerommet - hvilken lampe er det du mangler? I stedet for å låse deg fast i kategorien barnelamper - se i stedet under "Lamper" i menyen, og gå på oppdagelse i våret lampe univers.