Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
 • Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Moderne bordlamper

Husk å benytt deg av sorteringsmulighetene i menyen til venstre. Her kan du enkelt sortere bordlamper ut fra dine preferanser i farger, størrelse og materiale. Bordlamper er veldig forskjellige, alt fra praktiske skrivebordslamper til moderne glassbordlamper også selvfølgelig alle de andre bordlamper. Ser du etter nye bordlamper hjemme eller på hytta, har vi endel gode forslag, slik at du ikke kun får det samme bordlamper som naboen. Se våre bordlamper online i denne kategori

Les mer

1-51 of 177

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1-51 of 177

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Kjøp flotte og billige LED bordlamper online

Bordlamper blir brukt mange steder og kan ha mange former og farger. Skal du bruke en bordlampe med stoffskjerm til hjørnebordet eller reolen, så er det mange muligheter. Vi har flotte LED bordlamper fra flere forskjellige produsenter, som gir et super lys i huset. Fordelen ved stoffskjermer er - bl.a. at de fordeler lyset fint og ikke hindrer lyset i å spre ut i rommet som f.eks. en metallskjerm gjør. Rengjøring av bordlamper med stoffskjerm er også enkelt, bruk gjerne en klesbøste eller klesrulle over skjermen, så fjerner den enkelt alt støv og smuss. 

Dekorativ LED bordlampe til stuen

Leter du etter en dekorativ LED bordlampe, har vi mange forskjellige modeller å velge mellom. Faktisk er vi stolte over av det store utvalg vi har av bordlamper, da vi i lang tid har lett etter noen litt mere feminine interiørlamper. Det er derfor vi i dag har flotte bordlamper som er helt perfekte til å sette finishen med i stuen. En av de mest solgte modeller av bordlamper er de flotte Eja bordlamper som er produsert i en fin herskapelig stil. Disse bordlamper gir et  flott lys, er dermed super fine på det lille hjørnebord eller ved sofaen. Vi har svært mange fine lamper som passer til små bord, se deg omkring her på siden, bruk gjerne mulighetene du finner i sorterings menyen.

Se de fine herskapelige lamper fra Eja her

LED Skrivebordslamper

Noe av det vi (også) er gode til, er LED skrivebordslamper. En skrivebordslampe skal gi et godt og brukbart lys ned på det du arbeider med, men den skal også avlaste dine øyne når du sitter ved PC'n. Det er viktig at du velger din skrivebordslampe med et godt lys og gjerne en LED-skrivebordslampe. Det fokuserte lyset er perfekt til å lyse ned på papir eller tastatur - det gjør det mye mer behagelig å arbeide for øynene. De fleste LED skrivebordslampene har innstillbart hode og det er klart å foretrekke, så du kan stille den inn den etter ditt behov.

Vi får flere og flere LED lamper, og dermed også flere LED skrivebordslamper som vi sender ut veldig mange av. Det ergonomiske og korrekte lys er helt perfekt ved skrivebordet, i tillegg er de svært energibesparende. Det kommer også flere og flere alminnelige LED bordlamper, som gir et flott lys og skaper god steming huset. Det er ingen grunn til å være bekymret for om LED lyset i en bordlampe er godt eller dårligt, vi har nemlig kun gode LED lamper, du skal kun overveie om mengden av lys passer til deg. En mulighet er å kjøpe en Phillips LED lyspære og sette denne i din nåværende eller nye bordlampe.

Morsomme bordlamper 

I en travel hverdag kan man godt unne seg litt moro, noe som skaper de små morsomme øyeblikkene. VI har hatt flere morsomme bordlamper gjennom tiden og vi er konstant på jakt etter flere. Mr Wattson LED bordlampe fra Piffany Copenhagen er min favoritt for tiden, lampen minner litt om "Streken" som ble sendt som pausefilm på NRK i 1980 årene. Vi har hatt mange morsomme og anderledes lamper i butikken, som  MR. P One Man Shy som nesten har blitt et varemerke for oss, eller hva med de fine Bulldog hundelamper som har blitt veldig populære. Det finnes flere forskjellige morsomme bordlamper, hvis du spør oss - men smak og behag er selvfølgelig helt forskjellig. Se deg rundt her i butikken - vi har helt sikkert en bordlampe som også passer til deg.