Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
 • Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Vegglamper til stuen og sengelamper

Vi vet at vegglamper brukes til mange forskjellige typer belysning. Derfor har vi et stort utvalg av rimelige vegglamper som vil kunne dekke de fleste behov. Har du behov for en vegglampe til stuen, en vegglampe som allmennbelysning i gangen, vegglamper til kjøkkenet, så vi har mange gode forslag i ulike farger, også LED vegglamper. Vegglamper benyttes også som sengelamper, på samme måte som bordlamper.

Les mer

1-51 of 155

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1-51 of 155

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Billige vegglamper og leselamper 

Vegglamper er både flotte og funksjonelle, derfor vet vi at vegglamper brukes til mange forskjellige former for belysning. Det er også derfor at vi hos LampeGuru.no har et stort utvalg av billige vegglamper, som dekker de fleste behov. Har du behov for en vegglampe til dekorativ belysning i stuen, en vegglampe som grunnbelysning i gangen, eller en lekker leselampe til soverommet, har vi mange gode forslag. I tillegg finnes flere av vegglampene i forskjellige former og farger. Vi har også et stort utvalg i materialer, slik at du kan finne vegglamper i stoff og glass, også i metall hvis det er det du søker. Du kan selvfølgelig også blande de forskjellige materialer, slik at du får et mere unikt og personlig uttrykk i stuen, gangen eller soverommet. Alternativet til vegglamper kan være spotlight eller plafonder til vegg

Her hos LampeGuru.no har vi mange billige og lekre vegglamper og sengelamper, fra små og store produsenter - du finner helt sikkert et design som passer til din innredning og boligstil. Herstal vegglamper er litt frekke i designet, til en super pris. Philips vegglamper er med sitt design og kvalitet i toppklasse, i tillegg er Philips LED vegglamper super fine. Til sist har vi Halo Tech vegglamper, som har vegglamper i mange farger og design - og alltid til en fornuftig pris.

Sengelamper til veggen

Vegglamper blir ofte brukt som sengelamper. Ofte har vi ikke plass på nattbordet, til gjengjeld har vi plass på veggen ved sengen, og der henger vi så vår vegglampe. Vi har ofte spørsmål etter sengelamper, i de fleste tilfeller viser det seg at det er sengelamper som passer best. Hvis du har regulerbar seng, er en vegglampe med lang arm et must. Et godt forslag til sengelampe her kan være Frandsen Job vegglampe.

Når du skal velge en sengelampe, bør du tenke på hva din lampe skal brukes til

 • Skal dine sengelamper både være hyggebelysning og lese lys, bør du velge en lampe med innebygget dimmer.
 • Skal den derimot kun være en leselampe, bør du velge LED sengelamper

Husk at du alltid kan benytte sorteringen på venstre side i shoppen, her kan du velge LED som lyskilde / lyspære, eller bestemme den fargen du ønsker. Les også gjerne under menyen innredning - har har vi beskrevet litt om lamper til soverommet.

LED vegglamper til en fornuftig pris

Vegglamper kan selvfølgelig også leveres med en LED lyspære. LED vegglamper er svært populære, da LED vegglamper er super gode leselamper- samtidig kan vegglampene også brukes som hyggebelysning, da de også gir et godt og behagelig lys. I tillegg lyser LED vegglamper også klart fra det sekund du tenner for kontakten, du skal ikke vente på den gode belysning, som du opplever med sparelyspærer. Dessuten har LED lyspærer og lamper LANG levetid - opptil 15-30 år. Hos LampeGuru.no anbefaler vi nesten alltid kun Philips LED vegglamper, da disse lamper har en høy kvalitet, og vi vet hva de står for. Se deg omkring i shoppen, bli gjerne inspirert av vårt store utvalg av vegglamper.

Vegglamper som hyggelys

Når du velger en vegglampe, bør du tenke på om din vegglampe kun skal opplyse veggen som hyggelys, eller om den også skal brukes som leselampe. Skal lampen også benyttes som leselampe, enten i stuen eller soverommet, kan du med fordel velge en lampe med fleksi-arm. En vegglampe med lang fleksibel arm gir deg mange muligheter, du kan retningsbestemme lyset, slik at du får lyset der hvor du har behov for det, du kan alltid se i mørket, eksempelvis når du sitter å leser eller løser sudoko. Skal du kun benytte lampen til hyggelys, og ikke primær belysning, kan vegglampen plasseres i et hjørne enten ved siden av sofaen, sengen eller spisebordet. En vegglampe kan også benyttes som maleribelysning, fordi den kan sette fokus på et flott bilde, en dekorativ vegg, eller dine bøker som ellers står og samler støv i bokhyllen. En vegglampe - uansett form, fasong og funksjon, kan altså gi litt mere liv til boligen. Det er nesten kun fantasien som begrenser, hvor du kan benytte vårt store utvalg av lamper til vegg. Bruker lamper og belysning i din innredning - les gjerne mere om dette, hvor vi også har forslag til lamper og belysning under innredning. God leselyst:) - Husk du alltid kan kontakte oss - enten på e-post, chatt eller telefon