Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Sokkel til lamper - kjøp din lyspære sokkel her

Uansett om du mangler sokkel til lamper eller stoffledning - har vi et sort utvalg hvor du helt sikker kan finne den lyspære sokkel du mangler. En lampe sokkel er ofte skjult i selve lampen og derfor mindre designet. Vi har også et stort utvalg av porcelensokkel i flotte farger.

Lampe sokkel (sett med sokkel, stoffledning og takopp) - Dekorative Globepærer - Stoffledning

Les mer

41 artikler

41 artikler

Sokkel til lampe, stort utvalg i lampe sokkel

Lampesokkel med enkel montering

Vi elsker farger, så derfor har vi funnet en stor leverandør med de flotteste og fargede lampe sokler i gummi (silikon). Det er virkelig mange forskjellige farger å velge imellom, og vi elsker hver og en! Du kan finne de fargede lampesokler i flere forskjellige design som alle har sin sjarm. Du kan enten kombinere din egen fargede lyspære sokkel med stoffledning, så du får det utseende du selv vil ha, eller hvis du skal bruke en ledning med sokkel, kan du gå i en av våre andre kategorier for å finne et komplett sokkelsett.

Designet på en lampesokkel er ofte litt kjedelig - det skyldes som oftest at en lampesokkel i de fleste tilfeller er skjult i selve lampen.

Lampeholder til stoffledning

De lampeholdere vi leverer flest av, er sokkel i porselen, ofte i hvit eller sort - disse brukes til lamper og til sokkelsett med stor globepære. Du finner ofte lampeholdere i sort eller hvit blank porselen, som er produsert til å se flotte ut, uten å stjele bilde fra stoffledningen til lampen, eller selve lampen. Våre lampeholdere i porselen til stoffledninger (og alminnelige ledninger) er i en super god kvalitet, leveres med en strekkavlaster (en strekkavlaster er den som sitter over selve lampeholderen og strammer rundt ledningen slik at ledningen selv holder vekten.) I tillegg har vi også fått lampeholdere i porcelen i farger som kobber, messing, grønn og blå. Disse er super flotte - spesielt sammen med en nøytral stoffledning.

Tilbehør til lampeholder:

 Er det en lampeholder du ikke finner - eller noe du mangler blant våre produkter? Kontakt oss gjerne, vi er klar til å forsøke å hjelpe deg, 

Kan jeg selv bytte lampe sokkel?

Godt spørsmål - og ja, du må gjerne bytte lampe sokkel. Det eneste du skal være oppmerksom på, er at så snart du bytter ledning på dine lamper, er du ikke lenger dekket av garantien fra leverandøren - eller fra den butikk hvor du har kjøpt din lampe.

Du må gjerne selv bytte lampe sokkel på ledningen og bruke dem til eksempelvis dekorativ belysning hjemme. Dette krever ikke at du er elektriker - du kan nok selv bytte sokkel og ledning på din lampe.

Det siste vi vil minne deg om - er at du skal huske din strekkavlaster og også skjermringer rundt din lampe sokkel. En strekkavlaster fester du rundt ledningen, slik at ledningen holder vekten, istedet for at det er lampe sokkelen som holder vekten. Alle våre lampe sokkel er med strekkavlaster.