• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Sokler i porselen til stoffledninger

De mest solgte soklene er porselenssokler i svart eller hvit, da de både brukes til lamper, og til å henge løst med en pære i. Du finner oftest sokler i blank svart eller blank hvit porselen, og de er egentlig laget til at de skal se flotte ut uten å stjele oppmerksomheten fra f.eks. din stoffledning som du kan sette på.
Våre porselenssokler til stoffledninger (og alminnelige ledninger) er laget i en god kvalitet og levert med strekkavlaster (en avlaster er den som sitter oppå sokkelen og strammer rundt ledningen, så ledningen selv holder vekten). 
Men, som noe nytt har vi også fått porselenssokler i farger som kobber, messing og grønt samt blått. De er utrolig fine, spesielt sammen med en nøytral stoffledning.

Les mer

43 artikler

43 artikler

Fargede Sokler til ledninger

Vi elsker farger, så derfor har vi funnet en stor leverandør med de fineste fargede soklene i gummi (silikon). Det er virkelig mange forskjellige farger å velge imellom, og vi elsker hver og en! Du kan finne de fargede silikonsoklene i flere forskjellige design som alle har sin sjarm. Du kan enten kombinere din egen fargede pæresokkel med stoffledning, så du får det utseende du selv vil ha, eller hvis du skal bruke en ledning med sokkel, kan du gå i vår andre kategori (klikk på linken).

Tilbehør til sokler: