• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Farget stoffledning i metermål

Vi har tatt inn et stort utvalg av stoffledning i metermål. Dette betyr at den stoffledning du finner i ruller på opptil 100 meter, er laget som de gammeldagse stoffledninger - noe som gjør den langt mere smidig en tradisjonelle stoffledninger.

Vi har naturligvis også tilbehør til stoffledning:

Les mer

33 artikler

33 artikler

Fargede stoffledninger til rimelige priser

Vi har massevis av smarte fargede stoffledninger til rimelige priser og minst like viktig, i en supergod kvalitet. Prisen er noe av det laveste du kan finne på nettet, du kan jo prøve å sammenligne oss med andre som selger ledninger på nettet. For oss er det viktig å ha en god pris på stoffledninger da mange ofte kjøper flere enn et par stykker, og vi har derfor valgt en leverandør med gode priser og god kvalitet i deres produksjon. Er du ikke fornøyd med prisen på våre ledninger, så skriv til oss og fortell hvor du kan finne dem rimeligere, så ser vi gjerne på det sammen.

Finn stoffledning i den fargen du vil ha - Kjempe utvalg!

Skal du ha litt flere farger i hjemmet, så er fargede stoffledninger en riktig god og rimelig måte å gjøre det på. Du kan f.eks. lage en klyngependel av stoffledninger i sterke farger, eller kanskje bare sette sammen noen mer nøytrale farger - velg de fargene du vil ha! Vi sørger alltid for å ha et stort utvalg av fargede ledninger så du har massevis å velge mellom.

Stoffledning med fatning i svart eller hvit porselen

En bestselgerer de fargede stoffledningene med fatning som kan brukes i en lampe du allerede har, sammen med en skjerm du kjøper til eller du kan velge bare å henge en stoffledning med fatning og globepære (stor pære). Det gir en kul effekt og et flott lys f.eks. over bordet eller heng et par stykker i hjørnet av stuen til å lyse litt opp. Vi har våre stoffledninger på 3 meter med enten hvit fatning eller svart fatning. Begge fatningene er laget i flott porselen med en flott finish. Under hver farge kan du velge om du bare vil ha 3 meter ledning eller om du vil ha svart/hvit porselensfatning med (det medfølger også matchende baldakin).

Vi har kun stoffledninger i den beste kvalitet

For oss er kvalitet svært viktig og vi har prøvd et par forskjellige leverandører av stoffledninger. Vi er uten tvil mest fornøyde med stoffledninger fra NUD Collection. De har en god tykk kvalitet, som er vevet ordentlig og produsert med fokus på kvalitet. Men like viktig for kvalitetsfølelsen er at den fargen du får alltid er den samme. Det vil si at det ikke skal være fargeforskjell på 2 ellers like stoffledninger fra NUD. Har du kjøpt en stoffledning som lampeledning du ikke er fornøyd med, så skriv til oss og vi hjelper deg videre. 

Tilbehør til farget stoffledning til gode priser

Vi syntes bare at vi skulle nevne vårt store utvalg av tilbehør til stoffledninger. Det kan selvfølgelig være mye å velge imellom, men alt etter hva du skal bruke ledningen til, har vi delt det opp litt mer oversiktlig under:

Ledningen skal brukes til lampe: Så kan du kanskje finne noe el-tilbehør som du skal bruke, f.eks. et pendeloppheng eller en svanehals.

Ledningen skal brukes som lampe: Så kan du f.eks. kjøpe ledningen med fatning og så sette en flott globepære i.

Ledninger til klyngependel: Skal du lage en klyngependel, så velg dine ledninger og kjøp med en baldakin med 3 hull eller en baldakin med 6 hull.