Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Sokkelsett og Pendeloppheng med stoffledning

Sokkelsett og pendeloppheng brukes til både pendelamper, taklampe men også til fritthengende lamper som pynter i hus og hytter. Leter du etter sokkelsett og pendeloppheng, har vi mange forskjellige farger og former i vårt sortiment. Vi har samlet alle våre sokkelsett og pendeloppheng nedenunder, slik at det er enklere for deg å finne akkurat det sokkelsett som du mangler. Er det et sokkeltsett og pendeloppheng du mangler? Kontakt oss - vi vil gjør det vi kan for å hjelpe deg.

Dekorative Globepærer - Klynge med stoffledninger - Takopp til stoffledning

Les mer

27 artikler

27 artikler

Sokkelsett til fritthengde globepærer

Pendeloppheng til lamper

Hvis du har en pendellampe som du ønsker å henge opp, og du står å mangler en ledning - ja så mangler du sannsynligvis et pendeloppheng. Det er i allefall hva dette settet heter - og de finnes i forskjellige varianter. Et pendeloppheng (sokkelsett) er typisk betegnelsen for en ledning med takopp og en sokkel hvor du kan henge din lampe i. Ofte settes lampen fast ved at at du skrur skjermringen rundt din lampe sokkel, slik at lampen sitter fast på pendelopphenget. De fleste velger i dag stoffledninger i sort eller hvit. Sokkelen er normalt mindre viktig da den ofte er skjult bak lampen. Stoffledningen er også mere dekorative - de gir dine lamper et look og noe mere kvalitet, men har ingen praktisk betydning i forhold til lampen eller strøm. Vi selger stort sett ku pendeloppheng med stoffledning - noe som tydelig indikerer hva våre kunder velger.

Sokkelsett med farget stoffledning

Det er mange forskjellige farger å velge i - også mange forskjellige med fargede stoffledninger til enhver smak. Du kan velge flere av dem i en valgfri farge på stoffledningen, enkelte har faktisk også en farget sokkel. Vi har satt prisene på sokkelsett så langt ned som det er mulig, noe som gjør at det er litt billigere å kjøpe sokkelsett til hus og hytter. Hvis du har behov for en klynge med sokkelsett, skal du også huske at du har behov for en takopp. Har du behov for flere lampe sokler - er du på den helt riktige side. Vi har nemlig samlet alle våre sokkelsett på én side, slik at du enkelt kan finne den kombinasjonen du har behov for. Det er endel å velge i - til de forskjelligste priser, du skal kun finne det design du liker. I tillegg er det også mulig å kjøpe løs stoffledning og løs sokkel - men det er altså veldig enkelt å kjøpe dem som sett:)

Sett med ledning og sokkel til stor globepære 

Alle våre sokkelsett passer til våre mange flotte globepærer med E27 sokkel. Du kan altså velge fritt mellom alle våre store globepærer her på siden til ditt sokkelsett. Bemerk at det også finnes en masse LED globepærer på markedet også med det "riktige" varme gyldne lyset.