• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Sokkel med stoffledning = sokkelsett!

Skal du bruke en eller flere sokler med ledning så har du landet på den riktige siden. Vi har samlet alle våre sokkelsett på én side, så du enkelt kan finne akkurat den kombinasjonen du vil ha. Det er masse å velge imellom og til mange forskjellige priser, du skal bare finne det designet du liker som lampeoppheng. Det er også mulig å kjøpe løse stoffledninger og løse sokler, men det er jo bare enklere å kjøpe dem som sett, er det ikke?

Les mer

28 artikler

28 artikler

Sokkelsett med farget stoffledning

Det er mange forskjellige farger å velge imellom, også mange forskjellige med fargede stoffledninger til enhver. Du kan velge flere av dem med en valgfri farge på stoffledningen og noen har også en farget sokkel. Vi har presset prisene på sokkelsettene så langt ned som det er mulig for å gjøre det litt rimeligere å kjøpe sokkelsett til hjemmet ditt. 
Hvis du skal lage en klynge med sokkelsett kan du evt. legge til en baldakin (se under Tilbehør i menyen).

Fint sokkelsett med stor glødepære

 Alle våre sokkelsett passer til våre mange flotte globepærer med E27 sokkel. Du kan altså velge fritt mellom alle våre store dekorative pærer her på siden til ditt sokkelsett. Bemerk også at det nå finnes en masse LED globepærer på markedet også med det "riktige" varme gyldne lyset.