• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Takkopp til taket i flotte farger og former

Vi har mange gode takkopp i mange vakre farger som gir liv til huset og fullfører din lamper eller ledninger. En takkop er en skjuler i taket som skjuler stedet hvor du setter lampen fast og kobler ledningen videre over til strømuttaket. En takkop trenger absolutt ikke å være kjedelig eller hvit, den kan være i alle slags farger og former og materialer for den saks skyld. Hos LampeGuru.no vi er ganske glad i de fargerike takkoppene, fordi en fargerik takkop kan bidra til å gi interiøret et personlig preg på en litt annen måte. Vi har akkurat nå en masse fargede takkoppene til taket, som kan sette farge på din lampe eller lyse opp i hjemmet ditt. Kanskje heller du mere til den klassiske stilen og det er greit, fordi vi har litt for enhver smak.

Les mer

16 artikler

16 artikler

Takkop til tre eller flere stoffledninger

Trendene innen interiørdesign endres ofte, men akkurat nå er det super-trendy med klynger med pærer med fargede stoffledninger. Kanskje overveier du å kjøpe en klynge, eller kanskje har du allerede en eller flere, men mangler en takkop? Klyngene har bruk for en takkop for å fullføre lampen og ledningene. Hos oss finner du fine takkoppene med plass til tre ledninger, seks ledninger eller (nesten) det antall ledninger du ønsker. Her er også mulig å omgå den klassiske hvite, fordi vårt utvalg av takkoppene med flere hull er tilgjengelig i flere forskjellige farger. Så det er noe for deg, enten du er klassisk, moderne eller noe annet, og det kan også være grunnen til at våre takkoppene med flere hull selger så bra. Hvis du ikke har noen av delene selv anbefaler vi deg å se på våre egne varer, som guider deg gjennom klyngekjøpet:

Design din egen 3-klyngependel. Har du andre spørsmål om vårt utvalg av takkoppene så ikke nøl med å kontakte oss - ellers er det bare å utforske vår spennende utvalg.

TILBEHØR TIL takkop:

Når du har valgt hvilken baldakin du ønsker deg for å sette preg på ditt hjem, så kan du kikke på vårt spennende utvalg av stoffledninger. Se link nederst i avsnittet.
Likesom baldakinene kommer også stoffledningene i et utall av farger, til og med denim jeans fargede. Kanskje vil du matche stoffledningen og baldakinen, kanskje ikke. Det er ditt valg!
Stoffledningene kommer også i ulike lengder. Og finner du ikke den lengden du trenger, så kan du kjøpe den metervis, slik at du får akkurat det du trenger.