• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Kjøp batterier på nettet

På LampeGuru.no er vi veldig oppmerksomme på at våre kunder er fornøyd med de produktene de kjøper. Det er også grunnen til at vi har et stort utvalg av de mest vanlige batteriene i vårt sortiment, som du kan kjøpe online. Vi syns nemlig at det skal være enkelt og lett å få batteriene med på kjøpet. Selv om vi er en lampebutikk tror vi likevel at du må ha batterier med til en god pris, slik at du kan få enda mer glede av det du har kjøpt hos oss. Og nei, vi har ikke overpriset fordi vi vet at du trenger dem. Vi vil heller at du får batteriene med fordi det skal være så lett og enkelt som mulig å handle hos oss og slik at du kan få en god opplevelse.

Les mer

14 artikler

14 artikler

Batterier med lang holdbarhet

Du kan trygt kjøpe batterier fra oss, fordi vi selvsagt bare har valgt det beste for deg. Det betyr mye hvilke batterier du får, hvis du skal få en god opplevelse. Det er faktisk svært viktig at du kjøper kvalitetsbatterier til dine produkter for å unngå opplevelsen av å ha kjøpt et produkt som ikke lever opp til dine forventninger. Yteevnen kan bli svekket ved bruk av dårlige batteriene, og du kan oppleve kortere lystid og mindre styrke. Men fortvil ikke, de batteriene vi har valgt ut for deg og som du kan kjøpe online hos oss er utelukkende kvalitetsbatterier. Det er delvis også grunnen til at vi har Philips Alkaline batterier i vårt sortiment, som er testet til å være blant de beste. Egentlig består mye av vårt online utvalg av Philips-batterier, fordi vi vet at de leverer kvalitetsbatterier og derfor får du alltid lang holdbarhet på Philips-batteriene. Men det er ikke det eneste du bør være oppmerksom på når du trenger å kjøpe batterier. Det må også være nok strøm i dem til det vi kaller kontinuerlig bruk, slik at du ikke opplever svikt i forbindelsen eller lamper med for lite lys. Det vi prøver å si er egentlig at du må du velge dine batterier med omhu, fordi alt annet er bortkastet tid og penger. Det er derfor en god idé å kjøpe batteriene online hos oss, fordi vi synes det er viktig at du får kvalitetsbatterier til en god pris.

Velg alltid gode batterier

Hos LampeGuru.no kan du finne de mest brukte batteriene som AA og AAA pluss C, D og E-batterier, og derfor har vi stort sett alt du trenger av batterier. Vi har sagt det før, men det er faktisk en forskjell på batterier. Hvis du opplever at lampene dine eller andre elektriske deler oppfører seg merkelig eller ikke fungerer kan du prøve å bytte til noen bedre batterier. I de fleste tilfellene vil det faktum at du skifter batterier nemlig gjøre at alt vil fungere bedre, slik at du igjen kan se hva du arbeider med. Vi synes du burde prøve det selv! Og hvis du foretrekker en mer miljøvennlig løsning kan du kjøpe online våre oppladbare Philips-batterier som du kan bruke igjen og igjen med vår batterilader.