Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Batterier i god kvalitet og billig pris

Hos LampeGuru.no er vi veldig oppmerksomme på at våre kunder er fornøyd med de produktene de kjøper. Det er også grunnen til at vi har et stort utvalg av batterier fra Phillips i de mest alminnelige utgaver. Vi synes nemlig at det skal være enkelt og lett å få billige batterier med på kjøpet. Så - selv om vi er en lampebutikk mener vi at du skal finne kvalitets batterier, slik at du kan få enda mere glede av det du har kjøpt hos oss. Husk at du alltid skal bruke kvalitets batterier til dine batteri produkter. Se våre Phillips batterier nedenunder.

Les mer

14 artikler

14 artikler

Batterier med lang holdbarhet

Du kan trygt kjøpe batterier hos oss, fordi vi selvsagt har det beste utvalg av batterier til våre lamper. Det betyr mye hvilke batterier du får, hvis du skal få en god opplevelse. Det er faktisk svært viktig at du kjøper kvalitetsbatterier til dine produkter for å unngå opplevelsen av å ha kjøpt et produkt som ikke lever opp til dine forventninger. Yteevnen kan bli svekket ved bruk av dårlige batterier og du kan oppleve kortere lystid og mindre styrke. Men fortvil ikke, de batteriene vi har valgt ut for deg og som du kan kjøpe på nett hos oss er utelukkende kvalitetsbatterier.

Det er delvis også grunnen til at vi har Philips Alkaline batterier i vårt sortiment, da disse er testet til å være blant de beste. Egentlig består mye av vårt online utvalg av Philips-batterier, fordi vi vet at de leverer kvalitetsbatterier og derfor får du alltid lang holdbarhet på Philips-batteriene. Men det er ikke det eneste du bør være oppmerksom på når du trenger å kjøpe batterier. Det må også være nok strøm i dem til det vi kaller kontinuerlig bruk, slik at du ikke opplever svikt i forbindelsen eller lamper med for lite lys. Det vi prøver å si er egentlig at du må du velge dine batterier med omhu, fordi alt annet er bortkastet tid og penger. Det er derfor en god idé å kjøpe batteriene online hos oss, fordi vi synes det er viktig at du får kvalitetsbatterier til en god pris.

Velg alltid gode batterier

Hos LampeGuru.no kan du finne de mest brukte batteriene som AA og AAA pluss C, D og E-batterier, og derfor har vi stort sett alt du trenger av batterier. Vi har sagt det før, men det er faktisk stor forskjell på batterier. Hvis du opplever at lampene dine eller andre elektriske deler oppfører seg merkelig eller ikke fungerer kan du prøve å bytte til noen bedre batterier. I de fleste tilfellene vil det faktum at du skifter batterier nemlig gjøre at alt vil fungere bedre, slik at du igjen kan se hva du arbeider med. Vi synes du burde prøve det selv!

Phillips Alkaline batterier

Vi har valgt å selge Phillips Alkaline batterier, da disse batterier har den perfekte blanding av pris og kvalitet - noe som betyr en stor del i forbindelse med våre lamper. Du kan også finne ennå bedre batterier - som holder i ennå lenger tid. Hvis du bruker dine batterier til LED stearinlys som vi leverer endel av, er Phillips Alkaline et super alternativ. Du kan helt trykt kjøpe Phillips batterier her hos oss, da vi alltid innestår for kvaliteten av det vi selger - er du ikke fornøyd med de batterier vi har solgt deg, kontakt oss på chat eller e-post.