Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Lyspærer med fjernkontroll

Lyspærer som styres via en fjernkontroll. Jedi Lightning er til deg som som ønsker fleksible og fargeskiftende lyspærer med mange muligheter, men som ikke ønsker at dine lyspærer skal styres via en App på en smarttelefon. Den smarte fjernkontroll som leveres med i startpakken, gir deg mulighet for å styre flere lamper samtidig, dimme lyset og ikke minst skifte farge når du har lyst. Vi har kun et begrenset antall Jedi på lager - og produktet utgår når lagerbeholdningen er 0. Hvis du ønsker lyspærer fra Jedi Lightning er det nå du skal kjøpe til en god pris!

Les mer

10 artikler

10 artikler

Styr lyspærene med en fjernkontroll

Lyspærer med fjernkontroll er perfekte til å skape den gode stemning. Skal du slappe av og kose deg, dim fargen ned - skal du derimot jobbe, har du behov for mere lys, det kan også være at du har behov for en farge som gir deg mere energi i din hverdag. Skal du holde fest, er det mange farger du kan vælge i - farger som gir liv og setter rammen og dermed sprer den gode stemning. Kort sagt kan du med smarte lyspærer med fjernkontroll selv være med til å skape den gode stemning som passer ti både hverdag og fest. 

Billige LED pærer med fjernkontroll

Muligens har du allerede sett på andre typer av LED pærer som kan styres på en smart måte - noe som ofte er via en App på din smarttelefon. Men er nå dette det korrekte valg? Muligens vil du være mere fornøyd med LED pærer med fjernkontroll, for på denne måte unngå å være avhengig av at din smarttelefon. LED pærer med fjernkontroll gir deg også mulighet for smart hjemmebelysning på en billig måte enn hvis du velger andre smarte LED pærer.

Mange LED pærer med fjenkontroll har farger lys, noe du ikke skal være så bekymret for. Det fargede lys fra disse smarte LED pærer, gir deg nemlig en unik mulighet for å skape en herlig stemning i huset, både til hverdag og fest. Selv bruker vi ofte de orange/røde nyanser om kvelden når vi sitter og slapper av. De rødlige nyanser gir nemlig en ro samtidig som lyset virker avslappende for hjernen. Muligheten til å skifte lys på din fjernkontroll til et mere hvitt lys når vi sitter å konsentrerer oss med eksempelvis lekser eller jobb. Hvis du bytter lysfarge til et mere blåligt lys, konsentrerer vi oss mere, samtidig som vi får mere energi.

Smarte lyspærer til dine eksisterende lamper

Hvis du tenker at disse smarte lyspærer helt sikker krever mere enn bare det å kjøpe lyspærene, tar du faktisk feil! Når du kjøper disse smarte lyspærer med fjernkontroll, skrur dem inn i dine lamper deretter er du i gang med din smarte belysning! Helt uten ekstra omkostninger enn altså det å kjøpe dine smarte lyspærer.

Disse pakninger med smarte LED pærer med fjernkontroll er nemlig til å sette rett inn i dine eksisterende lamper, tenne på stikkontakten - deretter er det altså lys i stuen! Altså på en mere smart måte enn de gammeldags LED pærer. Du kan faktisk spare den dyre elektro regning, da du på denne måte får mulighet for å dimme din beslyning direkte via din fjernkontroll.

Fargeskiftede lyspærer med fjernkontroll

Synes du også at det ok med litt farger? Det trenger nødvendlig ikke å være så kjedelig det hele. Se med i denne kategori, her har vi samlet de smarte og fargeskiftende lyspærer som kan lyse i forskjellige farger, og som i tillegg er enkle å styre. Lyspærer med fargeskift er ikke bare for det fargede lys, men også fordi du faktisk kan skape den mest fantastiske stemning både innendørs og ute helt enkelt med noen lyspærer. Vi elsker selv, og er storforbruker av fargeskiftende lyspærer med fjernkontroll - på denne måte er vi alltid godt forberedt til både hverdag og fest!.

Kan alle lamper bruke disse fargeskiftende lyspærer?

Ja - altså så lenge dine lamper bruker enten E14 ( liten) eller E27 (stor) sokkel kan du bruke lyspæren i lampen. Husk at du ikke kan bruke lysdimmer i lyspæren via lampens lysdimmer eller annen form for lysdimmer. Dette skjer via medfølgende fjernkontroll. Hva med å montere en fargeskiftende lyspære på soverommet, gjerne i taklampen - så er den nemlig helt perfekt hvis du ønsker å dimme lyset når du ser TV.

LED pærer med fjernkonttroll - Jedi?

Jedi LIghtning skiller seg endel ut fra andre former for Smarthus belysning. Dette særlig fordi Jedi ikke kan styres via en App, som så mange av de andre Smarthus belysnings produkter - kun via en liten fjernkontroll. Fjernkontrollen brukes til gruppering av ditt lys - slik at du kan styre ditt lys fra forskjellige lysscener, farger og lysstyrker. du kan også få lyset til autpmatisk skifte mellom forskjellige farger, minne om stearinlys - eller andre forhåndsinnstilte settings. Du har også mulighet for å justere ned lys til nattlys, slik at lyset ikke er så sterkt hvis du skal opp om natten. 

Dette betyr at Jedi Lightning har utrolig mange former for belysning i seg - hvis du spør oss er Jedi Lightning smart fordi den har den riktige form for belysning, på det korrekte tidspunkt - samtidig som den har stor betydning for vårt humør og velvære. Hvis du leter noe annet og smart belysning, bør du se i vår kategori om våre solcellelamper, i øvrigt er disse helt perfekte på hytta!

Hvis du allerede er fristet av en App styrt LED pære, så også i vår kategori med Philips Hue statpakke med LED pærer