• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Jedi Lighting - enkel og smart belysning

Jedi står for Smart Home belysning som styres via en smart liten fjernkontroll. Jedi Lighting er for deg som ønsker fleksibelt lys med mange muligheter, men som ikke vil kontrollere det via en app på telefonen. Med den smarte fjernkontrollen som følger med Jedi Lighting kan du kontrollere flere lamper samtidig, dempe lyset og ikke minst endre farge når du vil. Faktisk har du 16 millioner forskjellige farger å velge mellom, så det bør være noe for enhver stemning og ethvert humør. Dessuten er Jedi Lighting lett og enkelt å sette opp, slik at du raskt kan komme i gang med å leke og styre lyset i hjemmet ditt.

Les mer

9 artikler

9 artikler

Belysning som skaper stemning

Jedi Lighting er perfekt for å skape en stemning for nesten enhver situasjon. Hvis du vil hygge deg så kan du dempe en varm farge, og hvis du tvert imot vil sitte og jobbe skal det være mye lys. Kanskje vil du også finne en farge som gir deg mer energi i hverdagen. Vil du holde fest er det også mange farger å velge mellom, noe som gir liv og sprer godt humør. Kort sagt vil du med Jedi Lighting være med på å skape lys og spre stemning som passer ditt humør både til hverdag og fest.

 

Enkel kontroll via fjernkontroll

Jedi Lighting skiller seg på mange måter ut fra andre former for Smart Home belysning. Dette er spesielt fordi Jedi ikke kan styres via en app som mange andre Smart Hjem belysningprodukter, men i stedet styres Jedi via en liten fjernkontroll. Fjernkontrollen brukes for å gruppere ditt lys og slik at du kan styre alt fra lysstyrke og farge til ulike scener. Du kan også få lyset til å skifte automatisk mellom flere farger, simulere stearinlys eller andre forhåndsdefinerte innstillinger. Det er også en innstilling som er perfekt for hvis du må stå opp om natten og ikke vil bli for våken. Med andre ord har Jedi Lighting utrolig mange former for belysning i seg selv. Hvis du spør oss er Jedi Lighting smart fordi den rette typen belysning til rett tid har stor betydning for vårt humør og trivsel. Ser du etter en annen smart belysning kan du ta en titt på våre solenergilamper, som er ideelle for sommer-månedene, hvor de selv suger den energien fra sola som de trenger.