• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

LIFX – FREMTIDENS BELYSNING

LIFX er smart belysning i form av lyskilder og lysstrimler. LIFX leverer produkter av topp kvalitet og har vunnet flere tester på lyskvalitet, så er du ute etter belysning som er annerledes og iøynefallende er LIFX noe for deg! LIFX betjenes via en app og bruker Wi-Fi som kommunikasjon og fungerer både på Android og iOS.

Les mer

11 artikler

11 artikler

HVORDAN VIRKER LIFX?

LIFX fungerer via det trådløse nettverket. Det kreves ikke en bro eller hub. Wi-Fi-modulen er bygget inn i pæren, slik at du f.eks. kan ha et system som bare består av en lyspære. Dette gjør det enklere og rimeligere å komme i gang og du er ikke begrenset av en øvre grense. LIFX betjenes via LIFX egne App, som er tilgjengelig for iOS, Android og Windows Phone 10.

 

LIFX VINNER ALLE TESTER

LIFX legger stor vekt på fargegjengivelsen i sine lamper. Du vil virkelig ikke finne lyskilder som ikke kan lage fargene i deres nåværende sortiment. Dette skyldes at LIFX mener at farger ikke bare er discolys til ditt hjem, men en mulighet til å gi hjemmet ditt et uttrykk og en stemning som du har full kontroll over. LIFX gjør alt for at deres lyskilder har den mest nøyaktige fargegjengivelsen. Det er flere tester utført av uavhengige kilder og de fleste av disse vurderer at LIFX er den mest rene og presise lyskilden.

 

LIFX KONTRA HUE

LIFX har et veldig sterkt kort på hånden som konkurrentene Philips Hue og Osram Lightify ikke har. LIFX-pæren er mye sterkere i lysstyrke. Med 1100 lumen (svarende til 75W) kommer konkurrentene til kort med et lysutbytte på 806 lumen (svarende til 60W). I tillegg forbindes LIFX via W-iFi, hvor konkurrentene vanligvis bruker Zigbee - hvor du med LIFX unngår bruk av Hub / Bridge.