Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Philips Hue Pærer

Philips Hue pærer er til deg som vil piffe opp dine eksisterende lamper, eller vil sette sammen din helt egen lampe med Philips Hue pærer. Vi har et komplett sortiment av Philips Hue pærer - slik at du finner alle Philips Hue pærer her i denne kategori. På denne måte er det enkelt for deg å få Smart belysning i de fleste lamper med Philips Hue pærer fra LampeGuru.

30 artikler

30 artikler

Se alt Philips Hue her

Philips Hue Pærer i farger

Philips Hue pærer er smarte lyspærer som enkelt kan skifte farge. Smart belysning er Smart - og det er ikke uten grunn at de fleste nå velger Smart belysning fra Philips Hue. Du kan velge mellom 16 mill. forskjellige farger - også alminnelig hvit farge. I tillegg til at du kan skifte fargen på lyspæren - kan du også enkelt dimme lyset.  Alt dette styres via en App på din smarttelefon eller nettbrett. Du kan enkelt laste ned en App der hvor du normalt laster ned dine App's. Lyspærene som skifter farge kan fåes med både E27, E14 og GU10 sokkel.

Hvis du ikke er til det med farget lys - har lyspæren fortsatt også mulighet for å bytte farge fra en kald hvit farge til varm hvit farge. På denne måte er det ikke kun deg som elsker farger som skal velge Philips Hue pærer i farger men også deg som er til det hvite lys - nå er det nemlig veldig enkelt å skape den stemning DU ønsker. Husk at du også kan bruke de fargede lyspærer når du ser på TV eller spiller på computer. Har du Philips Ambilight TV kan Philips Hue pærer enkelt "snakke" sammen med ditt TV.

Vi må nesten innrømme at alle oss i LampeGuru har minst et par Philips Hue pærer i farger hjemme. Spørsmålet er om det er fordi vi jobber med lamper og lyspærer, eller fordi vi synes at dette er de beste pærer med de fleste muligheter? Jeg tenker nok at svaret er det siste!

For å gjøre det enkelt for deg - kan du se våre Philips Hue pærer sortert etter sokkel - klikk på den sokkel størrelse du ønsker nedenunder:

Philips Hue E27
Philips Hue E14
Philips Hue GU10

Philips Hue White pærer

De hvite Philips Hue pærer kalles også for Hue White er også en lyspære som styres via App, men som i motsetning til den fargede pæren, kun lyser med et hvitt lys. Faktisk er lyset varmhvitt - altså 2700 Kelvin, som du kjenner fra dine tidligere lyspærer. Philips Hue White pæren kan også dimmes i lysstyrken - på samme måte som de andre Philips Hue pærer. Vi pleier å si at de hvite Philips Hue pærer er basic - altså den lyspæren som du kjenner, men som du nå kan styre via Philips Hue App. Philips benytter ofte Philips Hue white i kampanjer i forbindelse med innbruddssikring.

Hvem velger så Philips Hue White? Det er ofte deg som ønsker en billig LED pære som kan styres via en APP samt også med mulighet for å dimme. App'en laster du gratis ned der hvor du normalt henter dine Apps. Visste du forøvrig at vi har en smart startpakke i Philips Hue serien? Startpakken består av av en Philips Hue White og dimmer. Lyspæren er til å sette direkte i din egen lampe - dimmeren virker med det samme - trådløst! Dette betyr at du her kan får smart lys uten at du skal innstallere en App. 

Philips Hue White Ambiance pærer

Vi har også Philips Hue White Ambiance - en Philips Hue LED pære som kan lyse i alle mulige hvite nyanser. Philips Hue white ambiance kan lyse fra en svært varm hvit farge - til en blålig, kald hvit farge. På denne måte kan du enkelt skape den beste stemning med ditt Philips Hue Lys, samtidig som du enkelt kan få det beste arbeidslys. Philips Hue White Ambiance fås med både E27, E14 og GU10 sokkel. Faktisk er Philips Hue White ambiance den meste populære Philips Hue pære - dette fordi du får alt det beste i forbindelse med fargeskifte samtidig som prisen er fornuftig.

Philips Hue White Ambiance er perfekt som Wake-up light - da lyset gir en rolig start på dagen. Hue White Ambiance kan også brukes som godt leselys som ikke er for varmt - samtidig som den narturligvis kan brukes når du skal slappe av med en ekstra varm hvit glød. Vi anbefaler alltid Philips Hue pærer med alle de hvite nyanser når vi snakker med kunder som ønsker Smart belysning ved spisebordet. Fordelen med det hvite lys er nettopp ved spisebordet eller på kjøkkenet - det rommet vi benytter til flere formål, er at med Philips Hue White Ambiance kan du enkelt få godt arbeidslys til jobb og lekser - samt et rolig og varmt lys når du spiser eller slapper av med venner og familie.

Godt i gang med Smart belysning

Philips Hue Wireless dimming Kit (Philips Hue trådløs dimmer Startpakke er til nybegynneren - Faktisk behøver man egentlig ikke Hue for å bruke dette kittet. Settet består av en trådløs kontakt og en Hue White pære. Den trådløse kontakten kan styre opptil 10 Hue White pærer, og kan både tenne, slukke og dimme pærene.

Du kan også få Philips Hue trådløs dimmer Startpakke med Philips Hue White ambiance - som gir deg enda flere muligheter. Denne lyspære kan nemlig både gi en varm hvit farge samt en kald hvit farge. På denne måte kan du få det lys du har behov for - etter formål, om det skal være godt arbeidslys eller lys til å slappe av. 

Har man allerede Philips Hue i hjemmet kan Philips Hue trådløs dimmer kobles til og deretter styre alle dine Philips Hue pærer. Man kan selv programmere i Hue App’en hvilke lyspærer som skal styres av kontakten.

Philips Hue nyheter

Vil du lese mere om Philips Hue, eller følge med i nyhetene på Philips Hue området, så er denne siden et godt sted: Meet Philips Hue