• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Philips Hue Pærer

Philips Hue lyskilder er til deg som vil piffe opp de gamle lampene, eller vil sette sammen din helt egen Hue lampe. Hue pæren finnes med E27 sokkel (stor skrusokkel) og i GU10 (innbygningsspot) så det skulle være mulighet for å få lys i de fleste lampene - Bruker din lampe E14 sokkel, finnes det sokkeladaptere hvis det er plass i lampen.

GU10 pæren er genial til innbygningsspots eller påbygningsspots. Det er blitt meget populært å bruke Hue i hele huset. Mange velger Hue til innbygging ved nybygg eller oppussing. Hue som GU10 er smart, fordi de enkelt kan dimmes og styres i grupper.

Les mer

33 artikler

33 artikler

Philips Hue Pærer i farger

 Philips Hue kulørte pærer er en pære som kan skifte farge. Du kan velge imellom 16 mill. forskjellige farger - heriblant også alminnelig hvit farge. Utover å skifte farge på pæren, kan du også dimme lyset. Alt dette betjenes via en App på din Smartphone - både iPhone og Android som gratis lastes ned. Den fargede pæren fås både med E27 og GU10 sokkel.

Selv om du kanskje ikke liker det mest fargerike, så har pæren fortsatt mulighet for å skifte fra kald hvit farge til varm hvit farge. Så man behøver ikke å elsker farger for å elske Hue fargede pærer.

Philips Hue White

Hue White er også en App betjent Hue pære, men i motsetning til den fargede pæren, kun lyser med et hvitt lys. Faktisk er lyset varmhvitt - altså 2700 Kelvin. Hue White pæren kan også dimmes i lysstyrken. 

Hue White er til deg som vil ha en billig LED pære med mulighet for å dimme. Den har et riktig godt lys og en lang levetid, og gir altså mulighet for å kunne dimmes uten en veldig dyr dimmer fra f.eks. Elko på veggen.

Philips Hue Wireless Dimming Kit

Wireless dimming kittet er til nybegynneren - Faktisk behøver man egentlig ikke Hue for å bruke dette kittet. Settet består av en trådløs kontakt og en Hue White pære. Den trådløse kontakten kan betjene opptil 10 Hue White pærer, og kan både tenne, slukke og dimme pærene.

Har man allerede Hue i hjemmet kan den trådløse kontakten kobles til og deretter betjene alle dine Hue pærer. Man kan selv programmere i Hue App’en hvilke pærer som skal styres av kontakten.

Philips Hue nyheter

Vil du lese mere om Hue, eller følge med i nyhetene på Hue området, så er denne siden et godt sted: Meet Philips Hue