Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Flammelamper | Her finner du de fineste hagefakler 

Vi elsker Flammelamper! Våre flammelamper og hagefakler kan brukes året rundt. Ikke kun vår og sommer - men også høst og vinter. Det er så fint med en flammelampe inne i en snølykt - eller hva med en flammelampe inne i en gammel skipslanterne? Tenk kreativt med dine flammelamper og hagefakler - det er så lett å få ekstra kos og stemning i hagen eller på terrassen med våre flammelamper og hagefakler. Du finner et stort utvalg av de fineste hagefakler nedenunder - noen modeller i et begrenset antall.

Les mer

19 artikler

19 artikler

De fineste flammelamper utendørs

Det sier seg sikkert selv - led hagefakler er til utendørs bruk - dog er det et spørsmål vi ofte får, så derfor nevner vi det. De LED lys hagefakler vi har med i denne kategori kan alle tåle å bli brukt utenfor - også selv om det regner. Det kan være du finner noen modeller av LED Lyslykt som ikke tåler å bli brukt utendørs, men det kan du lese inne på selve varen.

Fakkel med LED lys er blitt veldig populært - vi har mange kunder til dem. Det er derfor vi hele tiden leter etter nye utgaver av flotte LED hagefakler slik at du har noe til enhver tid på året, for selv om det er vinter kan våre LED hagefakler tåle å stå utendørs. Prøv å forestille deg en mørk vinterkveld hvor du har en eller flere fine LED hagefakler som står så fint og lyser - det ser helt levende ut. Det er faktisk mulig, fakkel med LED lys tåler å stå utenfor om vinteren - noe som gjør at hagen og innkjørselen ser innbydende ut - samtidig så ønsker den deg og dine gjester velkommen hjem. 

I tiilegg til fakkel med LED lys vil vi gjerne vise deg vei til en av våre andre kategorier. En kategori som også inneholder LED hagefakkel (dog ikke de LED fakkel du finner i denne kategori) men en kategori som er elsket av de kunder som kjøper flammelys. Kategorien heter LED Flammelampe - og inneholder alle LED hagefakler, led pærer og lyslykter samt andre produkter som har lys som minner om "brennende flamme".

LED Fakkel til hagen

Uansett om du er til hverdagshygge eller familiefester - kan du helt sikkert finne en god grunn til å kjøpe LED fakkel til hagen. Som gave idé er LED fakkel til hagen helt supert - vi har ofte selv en LED fakkel med som gave til dem vi skal besøke - alle kan bruke en fakkel til hagen. Det kan også være at det ikke bare var til hagen - vi har faktisk også endel kunder som spør om LED fakkel til terrasse og balkong - her kan du også bruke LED fakkel helt uproblematisk. Det betyr jo ikke noe om de står i en hage eller på en balkong - i hvert fall ikke for oss.

Hvis vi skal se på hva som er mest populært av LED fakkel til hagen - så svinger det etter årstiden. Om våren og særlig om sommeren er vår solcelle fakkel svært populær. Det er jo bare super enkelt det der med at du pakker din LED fakkel ut - stiller den i hagen, så vil den naturlig lades opp av solen i løpet av dagen. I tillegg tenner den om kvelden - og lyser 2 - 6 timer helt avhengig av hvor mange timer lys og sol den har fått i løpet av dagen.

Til gjengjeld er den absolutt mest solgte LED Fakkel til hagen vår oppladbare LED fakkellampe - denne super fine LED Fakkellampe er helt perfekt, både ute og inne. Selve LED fakkellampen har det mest fantastiske og naturtro flammelys - minner om "brennende flammer". Årsaken til at vi selger flere av denne modellen om vinteren er naturligvis at det er færre soltimer om vinteren - derfor er det praktisk med en oppladbar LED fakkellampe! Du opplader lampen via den medfølgende USB - setter LED fakkellampen opp via jordspyddet eller direkte på bord eller hylle helt uten jordspyd. Her har du en fantastisk fakkellampe med flammelys som brennende flammer - uten at det er farlig for hverken mennesker eller dyr. Denne super fine LED fakkellampe er koselig inne - og super fin ute - hva med å sette fakkellampen som lys i din snølykt til vinter??? Vi leverer utrolig mange LED hagefakler med solcelle - men Flame - oppladbar LED fakkellampe er den som vi i løpet av året selger flest av - noe av årsaken kan være at denne modell også er super fin som bordlampe innendørs.

LED Fakkel godt alternativ til engangs fakler

Vi har alle sett engangs fakler i bambus. Det ville jo være supert om vi kunne komme litt vekk fra ideen om å kjøpe en vare som kun skal brukes én gang. Derfor mener vi selv at vi har et godt forslag til et alternativ til engangs fakler  - som du kan bruke igjen og igjen til forskjellige anledninger. Vi tenker umiddelbart at de fleste engangs fakler blir brukt til fester - men hva med denne tanke:

Engang fakler til firmaarangementer: Hvis du er et firma eller en organisasjon - vil det se super godt ut hvis dere bruker en LED fakkel til deres neste arrangement - 
i stedet for en engangs fakkel som kun blir brukt denne gang. Med en LED fakkel viser dere at dere har en holdning og tar et ansvar for vårt miljø. 

Bambusfakler til fester: Det er klart - det er billigere å kjøpe engangs fakler - men ønsker du noe som kan benyttes igjen og igjen - er en LED fakkel er supert alternativ. Igjen så viser det at du har en holdning og tar et ansvar.

Hvis vi er enige om at vi skal forsøke å gå vekk fra engangs fakler i bambus eller plast, og istedet gå etter noe som kan brukes igjen og igjen? Vi vil gjerne være med - avtaler gjerne en super god pris hvis du skal bruke mange fakler til et arrangement eller firmafest. Kontakt oss via e-post  eller chat. Vi gleder oss til å høre fra deg:)

Erstatning for Bambusfakler

Vi selger ikke de klassiske bambusfakler som finnes i daglivaren - og som ofte blir brukt til billig pynt i hagen ved fester. Disse bambusfakler er muligens ved å gå av moten - er du på jakt etter erstatning til billige bambusfakler - har vi flere gode forslag i denne kategorien. Dog er det altså klar - vi har ikke fakler som er like billige i pris som billige bambusfakler. Men du kan altså bruke våre bambusfakler igjen og igjen - noe som er billigere i det lange løp - samtidig som det er langt bedre for miljøet.

Hva med å se på våre bambusfakkel med solcellelys - som gir et super fint lys når de står ute i hagen. Det praktiske ved nettopp disse bambusfakler er at de opplader om dagen når solen skinner - og så tenner de igjen når mørket faller på, når du sitter i hagen å nyter stemningen. Du kan selvfølgelig også ta med deg bambusfakler med solcelle lys på stranden eller i skogen - eller rett å slett bare nyte dem fra stuen hvis de står ute foran vinduet.