Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Flammelampe & flammepærer som levende flammer

Her har vi samlet alle våre produkter i led flammelampe og lyspærer med flammelys pluss lamper som er spesielt egnet til flammepære LED. Hvis du leter etter flammepærer har vi samlet et utvalg av både rimelige flammepærer, men også flammepærer som kan litt ekstra, f.eks. brenne den "riktige veien" om du snur pæren opp eller ned. Flammelampe er veldig dekorativt både innendørs og utendørs i alt fra vegglys til hagelamper og LED fakler.

Les mer

21 artikler

21 artikler

LED Flammelamper og LED flammepære som "brennende" flammer

Vi har blitt veldig glade i våre egne LED flammelamper med lys som ser ut som "brennende" flamme. Vi har satt dem opp ute foran vinduene i stuen, slik at de står og skinner med det fineste led flamme lys både om sommeren og om vinteren. Det gir en veldig hyggelig stemning som du kjenner fra levende flammer, men det er altså ikke levende flammer men ganske enkelt noen super fine lamper med LED flammelamper

Du kan få led fakler med solceller som ikke skal lades opp, du kan også få oppladbar LED fakkel med flamme lys som du opplader via USB, noe som gir lyset ekstra lang levetid. Faktisk er det opptil 20 timers lys på en opplading med disse LED faklene. Hvis du har en lanterne med sokkel kan du også sette en flamme lyspære i denne.

Flammepære - lyspærer med flamme effekt

Vi har også et godt utvalg av flammepærer led med forskjellige typer sokler. Dette betyr at du har mange muligheter for flammepærer LED i utendørslampene dine, men lyspærene er også veldig fine i innendørslamper, slik at du også kan få en fin og hyggelig flammeffekt innendørs.

LED flammepærer lyser som "brennende" flamme - noe som har en flott effekt. LED Pærene er velegnet til utendørslamper, men vær obs på hva slags lys du vil ha. Det er ikke mulig å få stillestående flammelys i de billige led pærene. Derimot har lyspærene i de "dyrere" versjonene til og med innebygget funksjon slik at de kan lyse i den retningen du snur dem. Det vil si at snur du lyspæren på hodet brenner lyset fortsatt oppover akkurat som naturlige flammer.

Peis med "brennende" flamme fra en LED pære

Du har nå også mulighet til å lage din egen peis med LED flammelampe uten levende flammer. Du har kanskje sett videoen på youtube, facebook eller instagram hvor det ligger ved på toppen av en flammepære led. Du kan faktisk gjøre det samme selv, hvis du bare setter våre flammepærer led i et sokkelsett som legges under veden. Så lett er det.

Vi har også sett noen som gjør det samme i en kurv eller lignende. Der kan du gjøre det samme trikset med flammepærer led og ved ovenpå. Da får du en fin form for hygge med "brennende" flamme uten fare for barn, dyr eller huset.

LED Fakkel uten brannfare for barn og dyr

En annen grunn til å velge LED flamme lys, uansett om det er fra LED pærer eller fakler, er at det ikke er farlig for barn eller dyr. Hvis du har en ekte fakkel stående er det farlig både for barn og dyr, men med en elektrisk fakkel er det ingen levende flamme. Det ser ut som - men det er ganske ufarlig. LED Pærene og faklene blir ikke varmere enn at selv barn kan røre dem uten å brenne de små fingrene.