• Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Utendørslamper - Finn utendørsbelysning

Spar penger - Velg utendørslamper som du SELV kan montere

Utendørslamper skal både pynte på huset, gjerdet, langs innkjørselen eller i hagen. Husk å bruke sorteringen, slik at du kan velge f.eks. bare å se vegglamper, svarte utendørslamper, LED-utelamper eller lignende. Dette gjør det enklere for deg å finne akkurat den utendørsbelysningen du ønsker, og husk at vi ofte har gode tilbud på utendørslamper. Finn din nye utendørsbelysning i denne kategori, eller se mere i våre underkategorier.

Er det en lampe du søker - eller belysning du ikke finner blandt våre utendørslamper - kontakt oss! Vi sitter klar til å hjelpe deg på chatten hver dag

1-51 of 236

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 of 236

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Utendørsbelysning i god kvalitet

På LampeGuru.no har vi mange flotte lamper som utendørsbelysning både til vegg og tak pluss mange hagelamper og lamper til innkjørselen. Først og fremst er sikkerheten og kvaliteten viktig, men et fin design betyr også mye. Det riktige valg av utendørsbelysning kan både gi deg lys når det er mørkt og bidra til å understreke dine personlige preferanser når det gjelder stil og smak. I dag ønsker mange LED-utendørslamper, noe som er smart når vi tenker energibesparelser og strømforbruk. Se også våre flotte utendørs lyslenker - super populære i hagen, grillhytter, vinterhager og på terrassen.

Rimelige LED-utelamper er også et alternativ og verdt å overveie. Faktisk er valget av LED utendørsbelysning generelt et godt valg fordi LED er optimalt for utendørs bruk. Rimelige utendørs vegglamper er spesielt populære og finnes i en mengde design på denne siden, så vi er sikre på at du kan finne det helt rette mellom deg, hagen og lampen til utendørsbelysning. Utendørs vegglamper kan f.eks. lyse oppover og nedover, noe som gir muligheter for veldig fin og forskjellig belysning i hagen. På Lampeguru.no finner du utendørs belysning som er både stilig og funksjonell og som passer det moderne hjem - hvor utendørs belysning også skal passe til den skandinavisk-inspirerte stilen inne.

Dekorativ lyspære med flammelys??  - Se her :)

Utendørs vegglampe i moderne stil

Det vi selger mest av i utendørsbelysning, er helt klart utendørs vegglamper. Den skandinaviske og stilrene stil er superpopulær som utelamper. Det betyr ikke at det kun er de moderne lamper vi leverer - men lamper uten for mange dikkedarer, hvis man kan si det slik. Det er et design som spesielt Philips og Nordlux er gode til. Samtidig og like så viktig er det at de begge har en generelt god kvalitet. Se for øvrig våre utendørslamper med sensor.

Vi har hørt fra flere leverandører at kubiske lamper er svært populære utendørs. Altså kvadratiske, mest firkantede, vegglamper og hagelamper, som er ettertraktet i klassiske farger som svart, grå, hvit og stålfarger. Det er egentlig ikke våre primære lamper, men vi har flere forskjellige typer, som også selger ganske bra. En god ting er at de ofte har innebygd LED, som, som jo er både energibesparende og rimelig i drift.

Leter du etter utendørs Pullert og stolper - finner du mange fine lamper her

Utendørsbelysning fra førende produsenter

Våre rimelige utendørslamper er f.eks. fra Herstal og Philips Massive. Særligt Philips Massive lager riktig flott utendørsbelysning til gode og konkurrensedyktige priser. Philips Massive utendørslamper finnes også LED og både som utendørs vegglamper, utendørs taklamper og utendørs hagelamper og som nedgravningsspot. Philips LED-utendørslamper er en av de best selgende varer vi har, når det gjelder utendørs belysning.

Lampene har nemlig design i toppkvalitet, og de gir en imponerende god belysning. Har du spørsmål til Philips utendørslamper eller bare utendørsbelysning generelt, send oss gjerne en e-post (eller se under innredning for inspirasjon). Det er viktig for oss at du finner den lampen som gir den korrekte utendørsbelysning til din hage og uterom.

Kan jeg selv montere utendørslamper?

Nei, det kan du ikke - hvis du ikke velger lavvolt utendørslamper, da disse lamper settes sammen via ledninger med plugg og dermed er enkle og helt lovlige å montere selv i hagen. Akkurat nå har vi et stort utvalg av utendørslamper som du selv må montere - det kommer hele tiden flere.

Vi har selv montert flere lavvolt lamper i vår egen hage, og de gir altså et helt fantastisk godt lys - i tillegg tok det ikke lang tid for oss å montere dem. For oss var dette den optimale løsning - i tillegg sparte vi pengene til autorisert.

Ved alminnelig 220v utendørslamper gjelder normale regler som krever autorisert til en del av jobben. Det er noen ting du gjerne må gjøre selv - og elektriker resten. Vi anbefaler dog altid at du kontakter din lokale elektriker før du begynder, da han er oppdatert med de siste forskrifter og regler. Men - du kan altså velge å grave hull til ledninger (hvis du skal montere utendørs pullert eller stolper. skal ledningen graves 50cm ned - dette hull kan du selv grave:)) Typisk er det kun selve tilkoblingen som lektriker skal utføre - men kontakt autorisert for sikkerhets skyld, så unngår du problemer i ettertid.