Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

LED lyspanel nesten som det naturlige lys

Lyspaneler gir deg nesten den samme opplevelse av lys, som vi kjenner fra et takvinu - et super alternativ når vi mangler naturlig lys, hjemme eller på kontoret. LED lyspanelet fordeler lyset flott ut i rommet, ned mot gulvet. Selve lyspanelet har et slimline design, lampen monteres tett opp til taket, enkelte av våre lyspanel har en størrelse som passer inn ved montering ved T-profil og systemhimling. LED lyspanel er det optimale valg som lampe til gang, kjøkken, kontor, barnehage, sykehus, klinikk, lager mm.

Les mer

15 artikler

15 artikler

LED lyspaneler

Tidligere var LED lyspaneler noe som kun ble brukt i kontor og næringsbygg generelt. Dette var altså tidligere - lyspaneler er faktisk skapt til små boliger, typisk hus og leiligheter hvor det er en lang og mørk gang, eller boliger med senket tak / falsk himling. Her er lyspaneler er supert alternativ til taklamper og spotter, da lyspanelet fint erstatter et (eller flere) av de eksisterende himlingsplater. 

LED lyspaneler er enkle å montere i taket, du har kun behov for en helt alminnelig ledning, du kan selv montere denne hjemme. Flere av lyspanelene kan dimmes eller styres via fjernkontroll som medfølger i pakken.

Flat firkantet taklampe

Hvis jeg skulle beskrive disse lamper, vil jeg beskrive den som en flat og firkantet lampe. Det er i alle fall på denne måte de fleste av oss ser og beskriver LED lyspaneler. Helt flate lyspaneler, som sitter direkte i taket (eller nedfelt ved himlingsplater). Lyspanelene er ofte firkantet, men finnes i både som helt firkantede samt avlange i fasongen. 

...De finnes også som runde og ovale lyspaneler - dog ser vi ikke disse så ofte, da det hele begynte med de firkantede modeller.

Lyspanel - nesten som lyset fra takvinduer

Det beste med disse lamper, er at du opplever det samme lys, som du opplever fra takvinduer. Det føles som det naturlige lys vi får fra solen, når lyset strømmer ned til oss fra taket - og et LED lyspanel er slimline og smalt i designet, noe som gjør at lampen nesten er usynlig i taket.

Lyspanelet er laget slik at de sitter ganske få cm fra taket, allikevel gir de et helt fantastisk lys, som sprer seg ut i rommet og ned mot gulvet. Det er den helt ideelle lampe i gangen, særlig i litt eldre hus hvor det kan være en lang og smal gang. Med disse super fine LED lyspaneler, montert tett opp til taket, vil du oppleve en helt anden fornemmelse av rommet, og et flott og jevnt lys fordelt i hele rommet.