Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

LED skrivebordslamper med godt lys

Umiddelbart er det rimelig simpelt - en LED skrivebordslampe skal naturligvis gi et godt lys, noe du selvfølgelig kan forvente når du kjøper en ny lampe til ditt skrivebord her hos oss. Det er derfor vi har utvalgt skrivebordslampene etter kriteriene kvalitet av lys, og selvfølgelig også med fokus på at det skal være flotte design LED skrivebordslamper. Alt sammen til en pris du og jeg kan betale. Det er vell ok???

Les mer

1-51 of 63

1-51 of 63

Hva er så en god skrivebordslampe?

Helt kort er en riktig god skrivebordslampe en lampe som gir et hvitt lys, og som i tillegg fokuserer forholdsvis rett ned på det du jobber med, En skrivebordslampe skal gjerne ha en fleksibel arm, det er nødvendig i de fleste tilfeller når du jobber på kontor. I tillegg må lampen gjerne være utstyrt med en forholdsvis lang arm, jo lenger arm den har, jo friere er du i bevegelighten av lampen - du slipper dermed for å flytte den rundt etter behov.

Samtidig gjør det ikke noe at du får en LED skrivebordslampe som du gidder å se på:) De fleste ser nesten identiske ut - se en ekstra gang, vurder om det ikke er en som du synes er litt mere flott eller fancy enn de andre. For oss er det super viktig at vi også har en pen lampe på bordet - det betyr nok også litt for deg,

Det er ikke alltid prisen som er den avgjørende hvis vi skal vurdere om en skrivebordslampe er god eller dårlig. Vi har flere forslag til billige skrivebordslamper - det beste forslag vi har her, må nok være at du ser deg litt rundt her på shoppen, se om du kan finne en skrivebordslampe som passer til deg. Vårt sortiment av lamper byttes hele tiden, disse forslag er kun eksempler. Vi har funnet fram endel populære og billige skrivebordslamper nedenunder, disse er alle velegnede til jobb, lese eller skolearbeid.

Leter du etter "noe annet" enn det som står over? Ofte kan det være vanskelig å beskrive helt hva man ønsker - vi har også forslag til skrivebordslamper som er litt dyrere, men som gjerne skal kunne noe mere. Husk å stille deg selv noen spørsmål om hva du leter etter når du nå ser på skrivebordslamper. Skal armen være fleksibel? Skal den opplyse hele skrivebordet? Husk også på at du betaler litt mere for et gjennomtenkt design - nedenunder kan du se våre flotte skrivebordslamper.

Skrivebordslamper med godt lys

For å vende tilbake til det gode lys, vil vi gjerne hjelpe deg litt på vei. Det er muligens her de viktigste valg skal gjøres - umiddelbart kan det se ut som om det er endel du skal tenke på, det er det altså ikke! Men godt lys i dine skrivebordslamper er alfa og omega for at du skal være fornøyd med din skrivebordslampe, i dag og i fremtiden.

Det viktigste i dag, er at du har LED lys i lampen. Kjøp ikke en skrivebordslampe som ikke har LED lyskilde, eller hvor du som minimum kan sette en LED lyspære i den (det kan du som utgangspunkt i alle lamper med sokkel). Men en LED lyskilde er ikke bare en hvilken som helst lyskilde, for det er super viktig at du får den korrekte mengde lys, noe som kan være litt uoverskuelig for en forbruker. En tommelfingerregel kan være at du ikke skal gå under det som svarer til 40W - det vil typisk være ca 5W LED

I tillegg er det viktig at din LED skrivebordslampe er med hvitt lys. Et varmhvitt lys er faktisk ikke det beste å jobbe i, da dette lyset ikke lar dine øyne fokusere på samme måte som det hviter lys gjør, du blir dermed mere sløv av å jobbe i en varm lysfarge. Vi anbefaler som minimum 3000 Kelvin lysfarge, men gjerne opp til 4000 Kelvin. Dette betyr samtidig at første gang du benytter din nye LED skrivebordslampe, vil du bli overrasket over det hvite lys - ta det helt med ro! Du vender deg veldig raskt til dette nye lys.

LED skrivebordslamper

Umiddelbart er det ingen tvil om at fremtidens lys er LED, heldigvis - for LED belysning er helt perfekt til skrivebordsbelysning. Fordelen ved en LED skrivebordslampe, er at den har et godt, kraftig og sentrert lys over det område du retter lyset mot. Det gjør at du får et fokus der hvor du jobber, og ikke så mye lys ut i rommet. Godt arbeidslys øker både produktivitet og arbeidslyst, og kan dermed påvirke arbeidsmiljøet og trivsel på jobb.

Vi har selvfølgelig valgt lamper som vi synes er super fine, og er veldig glade for de lamper vi har her i butikken. Vi har naturligvis LED skrivebordslamper både på kontoret og hjemmekontoret, årsaken til dette kan du lese mere om nedenunder. Disse lamper koster litt mere i innkjøp, men skrvebordslampene har lang levetid og også et merkbart lavere strømforbruk enn skrivebordslamper uten LED lys. Våre skrivebordslamper er fra Philips og du kan se dem her.

Finnes det flotte lamper til skrivebordet?

Dette spørsmål dukker til stadighet opp hos oss, og ja - det er noe av det vanskeligste å svare på. For hva er en flott skrivebordslampe for deg? For meg personlig er en flott lampe til skrivebordeet er lang og slank lampe i minimalistisk stil, men den må altså gjerne ligne på en skrivebordslampe. Men akkurat hva er flott lampe til skrivebordet er for deg - kan altså være litt vanskelig for oss å hjelpe deg med. Husk at du alltid kan bruke søkemenyen i venstre side i shoppen, hvor du kan søke på farger mm.

Vi søker hele tiden etter forslag til flotte lamper til skrivebordet (ja - vi er jo hele tiden på jakt etter flotte lamper til hele huset), men prisen er en viktig faktor for oss. Du vil dermed finne et stort utvalg av fine lamper til ditt skrivebord, til fornuftige priser.

Vi har et par gode råd, som kan være fine å følge. Det er selvfølgelig stor forskjell om du sitter 8 timer daglig foran skrivebordet, eller om du kun sitter 2 timer om uken. Det er de samme regler som gjelder, men kravene er selvfølgelig mindre nødvendige alt etter bruk.

  • Sørg for en god allmennbelysning (gjerne en plafond over skrivebordet)
  • Skrivebordslampen bør kunne vinkles/justeres
  • Barn har også behov for en skrivebordslampe.

Skrivebordslamper til kontor (B2B)

Vi selger og hjelper gjerne med skrivebordslamper til næringsbygg, til det offentlige og større kontorer. Det er selvfølgelig like viktig at det er en god lampe til skrivebordet på jobben, og som passer til det miljø og lys som ellers er på kontoret. Har du behov for et større antall skrivebordslamper til din arbeidsplass, kontakt oss gjerne så finner vi en god pris i forhold til det antall lamper du har behov for. Husk - du kan alltid kontakte oss, vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg videre.