• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Vilkår og betingelser

 Emner:

1. Produktinformasjon

2. Betaling

3. Angrerett / Fornøyd eller pengene tilbake!

3.1 Gratis retur (ved bytte)

4. Ansvarsfraskrivelse

5. Reklamasjon

6. Levering

7. Levering til utlandet

8. Persondatapolitikk

9. Cookies

10. Loggstatistikk

1: Produktinformasjon

Alle priser er dagspriser og er inkl. MVA og avgifter. Vår lagerstatus er veiledende, fra eget lager eller leverandørlager med forbehold for lagerfeil.

2: Betaling

Vi mottar Visa, Mastercard, Maestro, JCB og Klarna. Det tas ikke gebyr ved betaling på LampeGuru.no, med unntak av betaling via Klarna og bankoverførsel (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet av innsigelsesordningen).

Alle kortopplysninger sendes trygt og kryptert til NETS via Epays betalingssystem og vi kan ikke trekke flere penger enn du har godkjent. Vi trekker først pengene når varen er sendt. Vi benytter 3D Secure for ekstra sikkerhet mot kortsvindel.

3: Angrerett / fornøyd eller pengene tilbake

365 dagers angrerett fra den dagen du mottar varen! Er du ikke fornøyd, kan du altså sende varen i retur og få pengene tilbake for varen, dog ikke for returporto.

Er varen ikke i vesentlig samme stand som da du mottok den? Du må gjerne prøve varen akkurat som du kan i en fysisk butikk, men ikke gjøre egentlig bruk av varen. Er varen brukt mer enn dette, får du kun en del eller intet av beløbet i retur. Ta vare på emballasjen i 365 dager, da den kan være en del av varens verdi.

Hvis du angrer kjøpet, skal du utfylle dette skjema. Du kan ikke benytte din angrerett bare ved å nekte mottakelse uten å avtale dette på forhånd med oss.

Du får hele ditt betalte beløp i retur, returportoen skal du selv betale. Du får pengene tilbakeført på samme måte som varen var betalt for, så snart varen er kontrollert av oss. 

Pakker sendt på postoppkrav, mottas IKKE. Finn utskriftsvennlig standard returskjema her.  Returneres en vare, som har utløst en anden vare billigere eller gratis, skal begge varer returneres for å få hele beløpet i retur. 

3.1 Gratis retur (ved bytte)

Som noe ekstraordinært tilbyr LampeGuru.no å medsende en returseddel såfremt du, innenfor 365 dager, ønsker å bytte en vare til en annen. Denne ekstra service kan kun benyttes én gang pr. ordre.

For å benytte deg av gratis retur, må du gjøre følgende::

1: Utfyll skjemaet her 

2: Bestill den nye ønskede vare og avvent pakken hvor det også ligger en returseddel. 

3: Send varen i retur via PostNord.

Du vil altså ha 2 betalinger ute i en periode, men vi sender pengene i retur til deg straks vi får varen tilbake (inkl. evt. betalt frakt på første ordre). Gjelder kun ordre i Norge.

4: Ansvarsfraskrivelse

Vi forbeholder oss retten til, uten varsel, å endre og oppdatere innholdet i Vilkår og betingelser.

5: Reklamasjon

Vi yter 2 års reklamasjonsrett i henhold til forbrukerkjøpsloven. For gjenstander som er ment å vare vesentlig lengre enn 2 år er reklamasjonsfristeren 5 år. Du kan enten få varen reparert, byttet eller pengene tilbake. I noen tilfeller kan vi tilby avslag i prisen. Dette avhenger av situasjon og at varen er reklamasjonsberettiget og ikke oppstått ved feilaktig bruk eller skadeforvoldende adferd. Garantien leveres av våre leverandører, men skal alltid gå gjennom oss. Reklamasjon skal skje innenfor "rimelig tid", men de første 2 mnd. er alltid rettidig. Kontakt oss via dette skjemaet ved reklamasjon og gjør som beskrevet for lettere ekspedisjon. Forbrukerkjøp er regulert av forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Du finner disse lovene på https://lovdata.no/. Du må være over 18 år for å kunne handle på vår nettside. Hvis du er kunde utenfor Norge, kan du henvende deg til denne adresse: http://ec.europa.eu/consumers/odr/  Kjøpslovens mangelregler kan være nyttige ved reklamasjon (du kan velge å få sendt varen i retur eller avslag i prisen).

6: Levering

Vi bruker alltid PostNord. Veiledende leveringstid kan ses ved hvert produkt, men normalt 3-7 hverdager. Pris 80,- 

7: Levering utenfor Norge

Vi leverer kun til adresser i Norge. Vilkår og betingelser på www.lampeguru.no er derfor kun tilgjengelige på norsk. Ønsker du at dine varer skal sendes utenfor Norge, eller til et land i EU, kontakt oss via www.lampeguru.dk/kontakt

8. Persondatapolitikk

For at du kan inngå avtale med oss på LampeGuru.no, har vi bruk for følgende opplysninger: Navn, adresse, telefonnummer samt e-post adresse

Vi foretar registreringen av dine personopplysninger med det formål å kunne levere varen til deg. Personopplysningene registreres hos LampeGuru.no og oppbevares i fem år, hvoretter opplysningene slettes. Når det innsamles personopplysninger via våre nettsider, sikrer vi at det alltid skjer med ditt uttrykkelige samtykke, således at du er informert om nøyaktig hvilke opplysninger som innsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte hos LampeGuru.no har adgang til de opplysningene som registreres om deg. Den dataansvarlige på LampeGuru.no er Steffen Andersen. Vi oppbevarer ikke kundeopplysninger kryptert. Vi transmitterer ikke kundeopplysninger kryptert. Opplysninger avgitt til LampeGuru.no videregis eller selges ikke på nogen måte videre til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme opplysninger. Som registrert hos LampeGuru.no har du alltid rett til å gjøre innsigelse mot registreringen. Du har også rett til innsikt i hvilke opplysninger det er registrert om deg. Disse rettigheter har du etter Persondataloven og henvendelse i denne forbindelse bes herved rettet til LampeGuru.no via e-post info@lampeguru.no

9. Cookies

På lampeguru.no anvendes cookies med det formål å optimere nettsiden og dens funksjonalitet, og dermed gjøre besøket så lett som mulig for deg.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din datamaskin, hvordan avhenger av din nettleser. Obs! Dette vanskeliggjør handlen hos oss, hvis du ikke tillater cookies. 

10. Loggstatistikk

Vi bruker en loggstatistikk på lampeguru.no, noe som betyr at et statistikk-system samler opp informasjon, som kan gi et statistisk bilde av hvor mange besøkende vi har, hvor de kommer fra og hvor på nettsiden det forlates osv. Loggstatistikken brukes kun med det formål å optimalisere LampeGuru.no.

 Har du spørsmål, så nøl ikke med å kontakte oss!

 

Ved bankoverførsel vil din bestilling først blive behandlet, når vi kan se din betaling på vores konto.