• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Sikkerhed i hjemmet

Hvis du vil sikre dit hjem er du kommet til det rette sted - Vi har alt i sikkerhed til dit hjem, lige fra komplette alarmsystemer, til videoovervågning, til automatiske låse til hoveddøre. Alt dette er med til at give dig en mere tryg hverdag, både når du er hjemme, men også når du er på farten. Hold øje med din bolig når du er på ferie og slap af, uden bekymringer.

Populære Sikkerheds brands:


 

Automatisk lås til entrédøren din

Med en automatisk lås kan du alltid holde øye med om entrédøren din er låst eller ikke og få beskjed når noen låser eller åpner døren. Du kan låse opp døren hvis noen står ved døren som skal inn, det kan være rengjøringshjelpen eller håndverkeren. Med Danalock Danapad kan du åpne og låse ved hjelp av en kode med 4 eller 6-sifre, slik at du ikke trenger telefonen eller nøkkelen. Perfekt hvis du f.eks. skal ut på en løpetur. Ligger du i sengen og er i tvil om du har låst entrédøren eller ikke? Da kan du bare sjekke det i appen din - enkelt og greit!

Danalock


 

Video-overvåking

Videoovervåking i private hjem er fortsatt ikke særlig vanlig, men i dag er det gode muligheter for å overvåke ditt hjem og omgivelsene. Netatmo Presence utendørskamera gir deg live-beskjed og live- video hvis det oppdages noe på videokameraet. Kameraet skjelner mellom dyr, biler og folk, slik at du kan sortere dyr fra. På den måten blir du ikke varslet om katten går forbi. Videoovervåking bidrar til å gi deg trygghet i hverdagen, både hjemme eller ute, da du kan få tilgang til videoen uansett hvor du er.

Netatmo Presence


 

Komplett alarmsystem med App

Det finnes mange muligheter for alarmsystemer, både med og uten tilknytning til et vaktselskap. Det viktigste med et alarmsystem er at man føler seg trygg og ikke lurer på om det har vært ubudne gjester når man f.eks. er på reise. Somfy-systemet overvåker både dører og vinduer, dessuten er det romsensorer og videokameraer som sikrer hele huset. Videokameraet er så smart at det lukker linsen når du er hjemme. På den måten føler du deg ikke overvåket når du er hjemme.

Somfy Alarm


 

Les mer

30 artikler

30 artikler

Er alarmsystemer dyre?

Den første tanken man får, når man snakker om alarmsystemer, er typisk at det er veldig dyrt. Men det trenger det egentlig ikke å være. Hvis du f.eks. velger et system som ikke krever at et vaktselskap skal komme, men at du i stedet for får beskjed gjennom en alarm, trenger det ikke å være så dyrt.

Du kan starte i det små. Det er f.eks. ikke nødvendig å ha en alarm på alle vinduer. I stedet kan du starte med bevegelsessensorer i rommet eller bare i korridoren. Hvis en tyv tvinger seg adgang til huset ditt starter alarmen når han passerer en slik bevegelsessensor.

Et videokamera i stuen kunne f.eks også være et godt sted å starte, for tyven vil sikkert gå forbi dette rommet.

Start i det små og utvid etterhvert, det gir trygghet og ro når du er hjemme eller på farten.

 

Overvåking av ditt hjem

Mange tror at overvåking av ens hjem er et problem fordi man hele tiden vil bli overvåket når man er hjemme. Hvis du er koblet til et alarmfirma som har tilgang til disse kameraene, kan du godt føle deg overvåket, selv om de selvfølgelig ikke går inn og kikker. Dette problem har imidlertid Somfy løst fordi du automatisk bare kan blokkere objektivet på kameraet når du er hjemme. På den måten er det ikke mulig å ta et bilde fra kameraet når du beveger deg rundt. Det gir deg trygghet når du er ute og fred når du er hjemme.

 

Glemt nøkkelen?

Du har kanskje prøvd det? Du har låst deg ute, hva gjør du nå? Du tar telefonen og åpner døren igjen med din smartapp. Ja, det er ganske riktig. Danalock gir deg tilgang til å låse og åpne døren ved få trykk på telefonen. Det gir frihet på en helt ny måte. Du kan nå låse opp for f.eks. håndverkere uten at du selv er hjemme, eller hvis barna ikke er gamle nok til å ha nøkkel kan du enkelt gi dem adgang via telefonen – enkelt og greit.

Sjekk hele tiden om døren er låst, både når du er på farten eller ligger hjemme i sengen og ikke vil gå ut og sjekke før du skal sove.