Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Sikkerhet i hjemmet

Vi har alt i sikkerhet til hjemmet - fra komplette alarmsystemer, til videoovervåkning, automatiske låser til hoveddør mm. Alt dette er med til å gi deg een tryggere hverdag, både når du er hjemme - men også når du er på farten. Nå kan du enkelt holde et øye med din bolig når du er på ferie og dermed slappe av uten bekymringer.

Populære Sikkerhets brands:


Lamper som tenner ved bevegelse

En klassisk måte å sikre huset på, er lamper som tenner automatisk enten ved at lyspæren eller lampen har innebygget bevegelsessensor. Vi har faktisk samlet en hel kategori med lamper med sensor som du gjerne se litt i - hvis du ønsker det totale overblikk.
Lamper som tenner når de registrerer bevegelse er en veldig enkel og smart måte for å sikre deg mot ubudne gjester. I tillegg er det altså forholdsvis billig med sensorlamper.

Lamper som tenner av seg selv


Lys med automatisk tenn / slukk samt App Styring

Få lyset i huset til å tenne og slukke selv på de tider som du selv synes passer ti familiens rytme - selv om du ikke er hjemme! Dette kan i mange tilfeller være et effektivt redskap til å skremme ubudne gjester vekk fra huset. Ofte viser det seg at dette både er en billig, enkel og velfungerende løsning, da de ofte holder å skifte lyspærer i enkelte av dine nåværende lamper. Vi foreslår de smarte og intelligente Philips Hue pærer som du kan tenne og slukke selv om du altså ligger på en strand i sydspania.

Det eneste du har behov for en valgfri Philips Hue Startpakke. Her er alt du har behov for, for å få smart og intelligent belysning i dine lamper, som du altså kan innstille gratis via Philips Hue app, som du finner den hvor du henter dine Apps. Det tar ikke mere enn ca 10 minutter - heretter er du klar. Har du behov for mere informasjon om Philips Hue - les gjerne vår guide, kom i gang med Philips Hue


Videoovervåkning via App

Videoovervåkning i private hjem er fortsatt ikke særlig vanlig, men i dag er det gode muligheter for å overvåke ditt hjem og omgivelsene. Netatmo Presence utendørskamera gir deg meldinger og live video hvis det oppdages noe på videokameraet. Kameraet skjelner mellom dyr, biler og folk, slik at du kan sortere dyr fra. På denne måten blir du ikke varslet hvis katten går forbi. Videoovervåkning bidrar til å gi deg trygghet i hverdagen, både hjemme eller ute, da du kan få tilgang til videoen uansett hvor du er.

Netatmo Presence

Se alle varene nedenunder.

Sikkerhet i hjemmet

Les mer

31 artikler

31 artikler

Sikkert hus med Smartlys

Den første tanken man får, når man snakker om alarmsystemer, er typisk at det er veldig dyrt. Men det trenger det egentlig ikke å være. Hvis du f.eks. velger et system som ikke krever at et vaktselskap skal komme, men at du i stedet for får beskjed gjennom en alarm, trenger det ikke å være så dyrt. Du kan starte i det små. Det er f.eks. ikke nødvendig å ha en alarm på alle vinduer. I stedet kan du starte med bevegelsessensorer i rommet eller bare i gang og trapperom. Hvis en tyv tvinger seg adgang til huset ditt starter alarmen når han passerer en slik bevegelsessensor. Et videokamera i stuen kunne f.eks også være et godt sted å starte, for tyven vil sikkert gå forbi dette rommet. Start i det små og utvid etterhvert, det gir trygghet og ro når du er hjemme eller på farten.

Overvåking av ditt hjem

Mange tror at overvåking av ens hjem er et problem fordi man hele tiden vil bli overvåket når man er hjemme. Hvis du er koblet til et alarmfirma som har tilgang til disse kameraene, kan du godt føle deg overvåket, selv om de selvfølgelig ikke går inn og kikker. Dette problem har imidlertid Somfy løst fordi du automatisk bare kan blokkere objektivet på kameraet når du er hjemme. På den måten er det ikke mulig å ta et bilde fra kameraet når du beveger deg rundt. Det gir deg trygghet når du er ute og fred når du er hjemme.

Vi må nok innrømme at en av de beste investeringer vi selv har gjort - er våre App styrte utendørs kamperaer. Disse tenner når den ser bevegelse, samtidig får vi en melding direkte på våre smarttelefoner med en video om at det er noe viskal se på. Vi kan også se det hele live - hvis det er det vi ønsker, i tillegg fanger systemet også lyd. Skulle de ubudne gjester komme til å "ødelegge" kameraet - gjør ikke dette noe! Videoen ligger nemlig i skyen - dermed har vi ikke mistet noe. Dette er den beste sikkerhet vi har i vårt hus - uten tvil.

Innbruddsikring med Lamper

En kjent og veldig ofte brukt måte til å innbruddsikre hjemmet på - er med lamper og masser av led lys. Dette kan være lys som står på konstant - eller lys som tenner og slukker  av seg selv. Dette kan være lys som automatisk tenner når det blir mørkt eller lamper som tenner ved bevegelse. Felles for disse er at de skal gi det lys det er behov for, for å holde ubudne gjester borte fra huset. Derfor er god belysning noen av de første forslag du møter, når du skal snakke innbruddsikring. De ubudne gjester skal altså ikke ha lov til å gå rundt ditt hus, uten at lyser tenner der hvor de går - dette betyr igjen at innbruddsikring med lamper er noe av det enkleste og første du skal gå i gang med, når du tenker innbruddsikring av huset.

Det beste er at dette slett ikke behøver å være en kostbar afære. Du kan faktisk bruke lamper og led pærer helt ned til 1 - 200 kroner. Hvis du allerede har utendørslamper, kan du enkelt sette led pærer som tenner selv når det blir mørkt, deretter er det både godt lys til deg  (og også dine ubudne gjester!).
Hvis du ikke allerede har utendørslamper - vil vi anbefale deg solcellelamper med bevegelsessensor som tenner så snart den kan se bevegelse. Du har ikke behov for elektriker til å montere dine lamper - du kan nemlig gjøre det hele selv.