• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Bevegelsessensor - personlig belysning

En bevegelsessensor er en liten ting som gir deg store muligheter når det gjelder belysning. Vi vil faktisk gå så langt som å si at du med en bevegelsessensor i hjemmet få personlig belysning. Du styrer bevegelsessensoren trådløst via en app på telefonen og kobler til det lyset du selv ønsker. Slik får du enkelt og greit det lyset du vil. Du innstiller selv følsomheten til lyssensoren, og da får du riktig belysning til rett tid. Vi elsker selv Hue Sensoren fra Philips som passer deg som allerede har Hue belysning og som vil ha automatisert hjemmet ditt enda mer med personlig belysning.

Les mer

11 artikler

11 artikler

Motion-sensoren anno 2017

Bevegelsessensoren har forandret seg mye siden de gamle versjonene. De gode gamle utgavene som fungerer via en alminnelig PIR-sensor brukes vanligvis til å slå på strømmen til en eller flere lamper ved bevegelse. Med de nye versjonene kan du selv velge hvilke lys sensoren skal reagere på uten at du behøver å forandre dine strøminstallasjoner. Du kan gjøre det med systemer som Osram Lightify eller Philips Hue. Har du lyskilder fra Lightify eller Hue kan du i sensorinnstillingen velge hvilke lyskilder det skal handle om.

 

 

Motion Sensor - Forskjellig innstilling fra dag til natt

Det som er smart med en bevegelsessensor i dag er at du kan sette bevegelsessensoren til å operere forskjellig mellom natt og dag. Du kan f.eks. ha en nattinnstilling som aktiveres i tidsrommet 22 - 06 og en annen innstilling om dagen med et vanlig lys. På den måten kan du få mye mer ut av automatisert belysning.