Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
 • Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Bevegelsessensor - Kjøp Fotocelle her

Med bevegelsessensor kan du på en enkel og smart måte få Smart Lys i dine lamper. Vi har samlet bevegelsessensor og fotocelle som du kan montere sammen med dine lamper, innbygge i dine lamper samt også bevegelsessensor som du kan styre via App eller kontakter. Les gjerne mere om våre produkter og hvilken bevegelsessensor som passer til deg og ditt hjem her i denne kategori. Er du i tvil - eller har spørsmål til oss, kontakt oss gjerne for råd og veiledning.

Les mer

14 artikler

14 artikler

Bevegelsessensor

En bevegelsessensor kan være mange ting - det er derfor vi har forsøkt å dele dette opp i områder, slik at det er lettere for oss å forklare litt mere om de forskjellige sensorer. Du kan bruke en sensor i forbindelse med dine lamper på forskjellige måter, som vi også har beskrevet nedenunder. Det er nemlig ikke et spørsmål om hvilke lamper du har, men mere et spørsmål om hvilke behov du har, og hva du ønsker å dekke. Det er nemlig mulig å montere en bevegelsessensor om den skal brukes innendørs eller utendørs, eller om du allerede har montert lampen. For å gi deg et par eksempler på dette - har vi noen typiske eksempler på dette nedenunder:

 • Fotocelle til utendørs
  Klassisk sensor til bruk sammen med dine utendørslamper. Se mere nedenunder
 • Utendørslamper med Sensor
  Vi har også lamper med innebygget sensor, se våre lamper under utendørslamper med sensor
 • Sensor i eksisterende lamper
  Har du i dag en lampe hvor du kan bytte lyspæren, er det i dag mulig å få en led pære med sensor, uten at du skal skifte hele lampen
  Se mere i vår kategori med lamper og pærer med sensor

Fotocelle til dine utelamper

En fotocelle montert i forbindelse med dine utelamper, sørger for at dine utelamper tenner når du nærmer deg når det mørkner - og altså tenner lyset når du har behov for det. Vi mener at fotocelle har mange store fordeler -  det at lyset ikke konstant skal være tent, men kun tenner når vi nærmer oss og vi har behov for lyset gjør at vi sparer energi og miljø hvis vi sammenligner med et tidsrur montert sammen med dine lamper. Typisk gir en Fotocelle god mening i forbindelse med utelamper som automatisk tenner ved bevegelse ved inngangsdøren, innkjørsel, sti over til carport mm. Vi kan også se store fordeler med Fotocelle montert rundt ditt hus som tyverisikring - lyset tenner automatisk ved bevegelse.

Lyssensor

En lyssensor er opplagt til utelamper, slik at disse tenner automatisk når det blir møkt. Den store fordel er at du selv ikke skal tenne og slukke dine utelamper når det blir mørkt - det er nemlig den helt store fordel med en lyssensor. Det kan også løse et praktisk problem som eksempelvis at du ikke har kontakten til lampene som er forbundet, noe vi ofte hører om i forbindelse med utelamper. En lyssensor kan også være praktisk i forbindelse med tyverisikring av huset. Når lyset tenner og slukker, ser huset mere bebodd ut, slik at det ser ut som du har hjemme når du er på jobb, ferie eller reise.

Vi har lyssensor som du kan sette i forbindelse med lamper, altså montert på samme ledning som den som går over til dine lamper. Vi har også LED pærer med lyssensor noe som er super smart da disse kan settes direkte inn i dine nåværende lamper, uten at du har behpov for noe ekstra. Til sist vil jeg altså understreke at vår Motion sensor som er til styring via App, også har en innebygget lyssensor.

Motion Sensor til styring via App

Det Smarte valg er at du nå kan velge en motion sensor som du kan styre via en App. Dette krever at du har et av de smarte systemer som gjør at du kan tilkoble en smart motion sensor og dermed styre denne via en App. De tidligere utgaver, som også virker som en alminnelig PIR sensor, brukes typisk til å tenne strømmen til én eller flere lamper ved bevegelse. Med de nye utgaver kan du selv velge hvilke lamper sensoren skal reagere på, uten at du skal endre i dine el-installasjoner. Det som er Smart med en motion sensor i dag, er at man kan sette motion sensoren til å virke forskejllig om det er natt eller dag. Dette betyr at du skal innstille nattsenkning som kun aktiveres i perioden 22 - 06, samt en annen innstilling om dagen med alminnelig lys. PÅ denne måte kan du få mere ut av det intelligente lyssystem med en smart motion sensor.

Det system som de fleste velger i dag, er helt klart Philips Hue - du kan også lese vår kom i gang med Hue guide - hvis du også finner en fantastisk god og smart Philips Hue motion sensor som både er lyssensor, bevegelsessensor samt timer ur i samme enhet. Det er faktisk et av de smarteste lystyingssystemer på markdet i dag, og også det system som har den smareste sensor.

Bevegelsessensor innendørs

Du kan faktisk benytte vår bevegelssesensor innendørs og utendørs på lamper som du ønsker skal tenne av seg selv. Hvis du har en bevegelsessensor på dine lamper skrever dette i utgangspunket ikke noe særlig av lampene - da det ofte er en sensor som skal tilkobles mellom ledningen på stikkontakten og den eller de lamper som du ønsker skal tenne eller slukke av seg selv. Vi har bevegelsessensor skal kan bygges inn i tak, noen som kan skrues på tak eller sensor som kan monteres på vegg.

Det som er smart med en bevegelsessensor er man kan innstille at de skal måle dagslyset, slik at de tenner "når det blir mørkt" , og ellers altså tenner når de registrerer bevegelse i mørket. Dette er en stor fordel hvis du ønsker å redusere energiforbruket i forbindelse med en bevegelsessensor innendørs. Husk dessuten at mulighetene for å benytte en bevegelsessensor innendørs er store, selv om de fleste av oss nok tenker at vi har mere nytte av denne sensor utendørs. Men det er altså nettopp innendørs vi kan se store fordeler med bevegelsessenpr, som eksempelvis på toalettet, i kjøkkenet, i gangen, i garderoben mm.

Har du flere spærsmål til oss - kontakt oss gjerne, vi er klar til å hjelpe deg på chat, e-post eller telefon