Zigbee LED dimmer - Hue kompatibel
Mest solgte akkurat nå

Zigbee LED dimmer - Hue kompatibel

Varenummer: 6267000669

Hue kompatibel Zigbee LED dimmer
Med denne Philips Hue kompatible LED dimmer, kan du enkelt dimme dine dimbare lyskilder i huset via Philips Hue app, Osram Lightfy/smart+, Ikea trådfri eller med kontakt med impulsfjær. Denne

Zigbee dimmer er kompatibel med LED lyskilder 0-200W og Halogen lyskilder 0-400W.

Kort fortalt, Kjøp Zigbee dimmer og få muligheter til:

  • Å spare penger - Koble helt alminnelige dimbare lyspærer til Philips Hue App, samt Ikea Trådfri.
  • Teller som en Philips Hue lyskilde i Hue App'en - selvom du monterer flere lamper i forbindelse med denne Zibee dimmer.
  • Spar penge - Connect helt almindelige dæmpbar pærer til Philips Hue app, samt Ikea Trådfri.
  • På lamper som ellers ikke er beregnet til Philips Hue i din Philips Hue App, styr enkelt lyset som en hvilken som helst Philips Hue led pære eller lampe.
    - Krever dog at din lampe eller lyspære er dimbar.
  • Måler: L4,55 cm, B4,5cm, H2,03 cm
    - Passer inn i standard vegg / tak boks
    - Eller monteres i lampens takkopp mm.
  • Kan seriekobles - noe som betyr at du kan føre en ledning inn, og en annen ledning videre ut.

LED dimmer til innbyggning i takboks

Denne smarte LED dimmer er ment til å bygges inn i en takboks / veggboks, eller at du kan skjule den i lampens egen takkopp, slik at du kan styre den eller de lamper som koblet til din takboks. Dette er utrolig smart, og gjør at du kan tilkoble dine downlights, pendellamper over spisebordet eller lignende direkte inn din Philips Hue App, men med den eller de lyskilder du allerede har i dag - husk at de lyspærer eller lamper som er tilkoblet denne LED dimmer, naturligvis skal være dimbare.

Har du kun behov for én lampe tilkoblet din LED dimmer, vil vi i utgangspunktet anbefale at du monterer den i lampens takkopp. Det er ofte her det mest plass, litt avhengig av hvilken lampe du har. Alternativt kan du montere en sukkerbit (sjekk med din elektriker) som monteres mellom lampen og lampeuttaket.

Hvis du tilkobler flere lyspærer forbindelse med én LED dimmer - vil alle disse lyspærer styres under ett.

Zigbee dimmer til veggboks

Hvis du ønsker å bygge inn denne Zigbee dimmer i din alminnelige veggboks, er dette også mulig - hvis det er plass i din veggboks. Det smarte her, er at du dermed får en Ziggbee veggkontakt, som altså fortsatt virker ved at du trykker på den - på samme måte som tidligere. Dette kan du gjøre, da Zigbee dimmer fortsatt har strøm, selvom du har slukket på kontakten. Krever kun at du har en kontakt med fjærtrykk, altså en kontakt som vipper tilbake i posisjon når du har trykket.

Hvis du kun vil styre Zigbee dimmer tilkoblet en lampe via App, kan du enkelt gjøre dette ved å sette kontakten i veggen igjen, og deretter blende kontakten med et vegglokk som du kan kjøpe hos de fleste elektroimportører eller byggemarkedkjeder. Så - hvis du har behov for å tenne eller slukke de tilkoblede lamper ved å manuelt trykke på din kontakt, på samme måte som du gjør i dag, finner du svaret på dette her i dette avsnittet ovenfor.

Dette krever atlså at denne mini Zigbee dimmer kan være i din veggboks - prøv å måle før du kjøper.

På denne måte fungerer en Mini Zigbee dimmer

Denne Zigbee LED dimmer fungerer på den måte at du fører ledningen fra ditt strømuttak inn i denne dimmer - og deretter setter en ledning fra din lampe eller ledningen som fører videre til din spotlights til dimmeren. Når dette er gjort vil all strøm gå via denne LED dimmer, slik at når du har hentet den til din App (trykk 5 ganger på reset for å sette dimmeren i searchmode), vil signalet treffe denne LED dimmer via Zigbee teknologi (som altså er den teknologi som Philips Hue bruker til å koble de forskjellige til hverandre og til Philips Hue Bro) - deretter vil Zigbee LED dimmer styre den eller de lamper som er koblet til den.

Du skal altså bygge inn denne Zigbee LED dimmer et mellom der hvor du får strøm og ledningen på din lampe. Da denne Zigbee dimmer er liten vil dette også bety at du kan bygge den inn i ved strømuttak i tak.
- Hvis du skal bygge Zigbee dimmer inn i tak - skal dette utføres av autorisert installatør - og kun innendørs.

Liten dimmer til Philips Hue

Hvis du ønsker å dimme lyset via Philips Hue app - har du behov for en Philips Hue Bridge (Bro) i huset - enten en du har kjøpt separat, eller et av de valgfrie startpakker. Har du allerede en Philips Hue Bridge i huset, kan denne naturligvis brukes.
Obs! Zigbee LED dimmer teller kun for én enhet i din Philips Hue App - også hvis du ønsker å koble flere lyspærer samme i forbindelse med dimmeren. Hvis du setter flere lyspærer i forbindelse med denne dimmer, vil du enkelt kunne styre alle lyspærer på én gang - og ikke individuelt.

Du kan også bruke den via Osram Lightify / Smart+ app - men denne gateway har gått ut, slik at den virker kun hvis du på forhånd har en Osram Lightfy / Smart+ gateway i huset.

Hvis du allerede har en Philips Hue eller Osram gateway i huset, vil denne dimmer også være kompatibel med Google Home assistent og Amazon Alexa - noe som gjør at du kan styre denne LED dimmer via stemmestyring.

Denne Zigbee LED dimmer blir automatisk oppdatert når du oppdaterer din Philips Hue Bridge.

Teknisk info

  • Montering utføres av autorisert installatør
  • Zigbee 3.0
  • Bakkantsdimmer(CR)
  • Virker ikke med kipp relé (men kan byttes ut med et kipp relé)
  • Kan bruges med korrespondanse
  • Skruer til monterint av ledning
  • Tenn/slukk og dimming av LED og halogen
    LED 0-200W
    Halogen 0-400W
  • Kan parres direkte med kompatible Touchlink fjernkontroller
  • Virker med Zigbee produkter (f.eks. Philips Hue)
  • 2,4GHz
  • Apple HomeKit kompatibel via Hue bridge
  • 3. parts - Ingen garanti
    Som alltid med 3. parts produkter som brukes til å koble andre systemer - kan vi ikke gi en garanti på funksjonaliteten i fremtiden. Vi vet at den virker så lenge vi selger enheten - men kan ikke garantere for at Philips hue og andre systremer forandrer på deres systemer, slik at denne ikke kan kobles til. Dog er dette ikke noe vi ser i dag.
  • Kan ikke kobles til Appel Homekit via Ikea trådfri.

Bygg din lampe om til Philips Hue lampe

Der vi ser denne lille Philips Hue dimmer har en stor fordel, er hvis du monterer den i din lampes takkopp, eller i forbindelse med spotlights eller lignende. Mange pendellamper kommer med en takkopp som er laget til å skjule oppheng av lampen i tak, her det ofte plass til at du enkelt kan montere denne lille Zigbee Philips Hue dimmer - slik at du dermed kan gjøre din lampe til en Philips Hue lampe, selvom du ikke har mulighet for å sette Philips Hue pærer i lampen.

Det er derfor denne Zigbee dimmer er perfekt til deg som har en lampe hvor du i dag ikke kan bruke en Philips Hue pære, eller hvor du har en lysekrone eller en annen lampe med mange lyspærer, og hvor det vil være kostbart å sette mange lyspærer i lampen. Den er absolutt opplagt til downlights hvor du kan tilkoble Zigbee dimmer til alle på én gang, og deretter styre alle lyspærer samtidig, som én Philips Hie pære i din App.

Ofte stilte spørsmål

  • Kan jeg selv montere Mini Zigbee dimmer i min kontakt eller lampeuttak?
    -
    Nei - dimmer skal monteres av autorisert for å overholde garanti og lovkrav. Komblingsskjemaet er enkelt og bør ikke gi problemer for autorisert installatør.
  • Kan mini Zigbee dimmer være i mitt lampeuttak?
    -
    Ja - umiddelbart kan den det. Prøv å måle, hvis det ikke går kan varen sendes i retur. Alternativt kan du overveien å gjemme den i lampens takkopp.
  • Kan Mini Zigbee dimmer være i min LK kontakt?
  • - Ja, helt sikkert! Vi har ikke oppdaget at dette til nå har gitt noen problemer.
  • Kan jeg bygge inn Zigbee dimmer i min lampe?
    -
    Det kan du, den kan ofte være i lampens takkopp.
  • Er det mange feil på Ziggbee dimmer?
    -
    Nei, det er faktisk slik at 3 av 4 reklamasjoner som sendes retur til produsent skyldes feil bruk, og ikke feil på produktet.
  • Jeg finner ikke min Mini Zigbee dimmer i Philips Hue App
    - UNIDIM
    kan resettes ved å trykke 5 ganger veldig raskt på reset, eller ved å trykke 5 x tenn / slukk på kontakten, hvis du ikke kommer i kontakt med dimmeren. Du kan evt også resette til fabrikksinnstillinger via manualen. Deretter gjentar du prosessen "parring med Zigbee Gateway (Philips Hue)" i manualen.

Innebygget LED

Nestor har innebygget LED, noe som betyr at lyskilden er en integrert del av denne Utendørs Vegglampe fra Nordlux. Du har derfor ikke behov for å tenke på at din pære skal byttes i din nye Nestor Utendørs Vegglampe.

Med Nestor får du en Utendørs Vegglampe, som gir en Alminnelig varmhvitt lys (2700 K) i en svært god kvalitet og hvor lyset tenner med det samme. LED diodene i Nestor skal ikke først ’varme opp’, som du mulignes kjenner det fra andre pæretyper, men oppnår raskt den masksimale lysstyrke.

Samtidig får du en Utendørs Vegglampe med et lavt energiforbruk, hvor den kun bruker 8W, mens lysstyrken svarer til, hva en gammeldags glødepære på 50W kan levere.

På samme måte som Nestor LED Utendørs Vegglampe reduserer ditt energiforbruk og dermed også sparer på strømregningen, vil LED lyskilden i Nestor være med til å minimere Co2 utslippet.

Den innebyggede LED lyskilde i Nestor har en forventet levetid på Opp til 25.000 timer - eller 25 års forbruk – ved tre timers daglig bruk. Den reelle levetid kan være enda høyere.

5 års reklamasjonsrett

Den lange levetid og høye (lys)kvalitet forplikter, derfor tilbyr vi en lenger reklamasjonsfrist / garantiperiode. I tillegg til reklamasjonsretten på 2 år på denne Nordlux Utendørs Vegglampe, får du hele 5 års reklamasjonsrett på den innebyggede LED lyskilde i Nestor. Skulle LED lyskilden i din Nestor Utendørs Vegglampe, mot formodning, gå i stykker, lover vi en rask og enkel garantiprosess.

Les mer
Fast lav pris
Kjøp flere og spar opptil 10%
309,-
Hos oss betaler du med
Kjøp flere og spar mer
Trygg E-handel
Enestående anmeldelser
Enkelt å returnere
4,0 på Trustpilot
Produktbeskrivelse

Hue kompatibel Zigbee LED dimmer
Med denne Philips Hue kompatible LED dimmer, kan du enkelt dimme dine dimbare lyskilder i huset via Philips Hue app, Osram Lightfy/smart+, Ikea trådfri eller med kontakt med impulsfjær. Denne

Zigbee dimmer er kompatibel med LED lyskilder 0-200W og Halogen lyskilder 0-400W.

Kort fortalt, Kjøp Zigbee dimmer og få muligheter til:

  • Å spare penger - Koble helt alminnelige dimbare lyspærer til Philips Hue App, samt Ikea Trådfri.
  • Teller som en Philips Hue lyskilde i Hue App'en - selvom du monterer flere lamper i forbindelse med denne Zibee dimmer.
  • Spar penge - Connect helt almindelige dæmpbar pærer til Philips Hue app, samt Ikea Trådfri.
  • På lamper som ellers ikke er beregnet til Philips Hue i din Philips Hue App, styr enkelt lyset som en hvilken som helst Philips Hue led pære eller lampe.
    - Krever dog at din lampe eller lyspære er dimbar.
  • Måler: L4,55 cm, B4,5cm, H2,03 cm
    - Passer inn i standard vegg / tak boks
    - Eller monteres i lampens takkopp mm.
  • Kan seriekobles - noe som betyr at du kan føre en ledning inn, og en annen ledning videre ut.

LED dimmer til innbyggning i takboks

Denne smarte LED dimmer er ment til å bygges inn i en takboks / veggboks, eller at du kan skjule den i lampens egen takkopp, slik at du kan styre den eller de lamper som koblet til din takboks. Dette er utrolig smart, og gjør at du kan tilkoble dine downlights, pendellamper over spisebordet eller lignende direkte inn din Philips Hue App, men med den eller de lyskilder du allerede har i dag - husk at de lyspærer eller lamper som er tilkoblet denne LED dimmer, naturligvis skal være dimbare.

Har du kun behov for én lampe tilkoblet din LED dimmer, vil vi i utgangspunktet anbefale at du monterer den i lampens takkopp. Det er ofte her det mest plass, litt avhengig av hvilken lampe du har. Alternativt kan du montere en sukkerbit (sjekk med din elektriker) som monteres mellom lampen og lampeuttaket.

Hvis du tilkobler flere lyspærer forbindelse med én LED dimmer - vil alle disse lyspærer styres under ett.

Zigbee dimmer til veggboks

Hvis du ønsker å bygge inn denne Zigbee dimmer i din alminnelige veggboks, er dette også mulig - hvis det er plass i din veggboks. Det smarte her, er at du dermed får en Ziggbee veggkontakt, som altså fortsatt virker ved at du trykker på den - på samme måte som tidligere. Dette kan du gjøre, da Zigbee dimmer fortsatt har strøm, selvom du har slukket på kontakten. Krever kun at du har en kontakt med fjærtrykk, altså en kontakt som vipper tilbake i posisjon når du har trykket.

Hvis du kun vil styre Zigbee dimmer tilkoblet en lampe via App, kan du enkelt gjøre dette ved å sette kontakten i veggen igjen, og deretter blende kontakten med et vegglokk som du kan kjøpe hos de fleste elektroimportører eller byggemarkedkjeder. Så - hvis du har behov for å tenne eller slukke de tilkoblede lamper ved å manuelt trykke på din kontakt, på samme måte som du gjør i dag, finner du svaret på dette her i dette avsnittet ovenfor.

Dette krever atlså at denne mini Zigbee dimmer kan være i din veggboks - prøv å måle før du kjøper.

På denne måte fungerer en Mini Zigbee dimmer

Denne Zigbee LED dimmer fungerer på den måte at du fører ledningen fra ditt strømuttak inn i denne dimmer - og deretter setter en ledning fra din lampe eller ledningen som fører videre til din spotlights til dimmeren. Når dette er gjort vil all strøm gå via denne LED dimmer, slik at når du har hentet den til din App (trykk 5 ganger på reset for å sette dimmeren i searchmode), vil signalet treffe denne LED dimmer via Zigbee teknologi (som altså er den teknologi som Philips Hue bruker til å koble de forskjellige til hverandre og til Philips Hue Bro) - deretter vil Zigbee LED dimmer styre den eller de lamper som er koblet til den.

Du skal altså bygge inn denne Zigbee LED dimmer et mellom der hvor du får strøm og ledningen på din lampe. Da denne Zigbee dimmer er liten vil dette også bety at du kan bygge den inn i ved strømuttak i tak.
- Hvis du skal bygge Zigbee dimmer inn i tak - skal dette utføres av autorisert installatør - og kun innendørs.

Liten dimmer til Philips Hue

Hvis du ønsker å dimme lyset via Philips Hue app - har du behov for en Philips Hue Bridge (Bro) i huset - enten en du har kjøpt separat, eller et av de valgfrie startpakker. Har du allerede en Philips Hue Bridge i huset, kan denne naturligvis brukes.
Obs! Zigbee LED dimmer teller kun for én enhet i din Philips Hue App - også hvis du ønsker å koble flere lyspærer samme i forbindelse med dimmeren. Hvis du setter flere lyspærer i forbindelse med denne dimmer, vil du enkelt kunne styre alle lyspærer på én gang - og ikke individuelt.

Du kan også bruke den via Osram Lightify / Smart+ app - men denne gateway har gått ut, slik at den virker kun hvis du på forhånd har en Osram Lightfy / Smart+ gateway i huset.

Hvis du allerede har en Philips Hue eller Osram gateway i huset, vil denne dimmer også være kompatibel med Google Home assistent og Amazon Alexa - noe som gjør at du kan styre denne LED dimmer via stemmestyring.

Denne Zigbee LED dimmer blir automatisk oppdatert når du oppdaterer din Philips Hue Bridge.

Teknisk info

  • Montering utføres av autorisert installatør
  • Zigbee 3.0
  • Bakkantsdimmer(CR)
  • Virker ikke med kipp relé (men kan byttes ut med et kipp relé)
  • Kan bruges med korrespondanse
  • Skruer til monterint av ledning
  • Tenn/slukk og dimming av LED og halogen
    LED 0-200W
    Halogen 0-400W
  • Kan parres direkte med kompatible Touchlink fjernkontroller
  • Virker med Zigbee produkter (f.eks. Philips Hue)
  • 2,4GHz
  • Apple HomeKit kompatibel via Hue bridge
  • 3. parts - Ingen garanti
    Som alltid med 3. parts produkter som brukes til å koble andre systemer - kan vi ikke gi en garanti på funksjonaliteten i fremtiden. Vi vet at den virker så lenge vi selger enheten - men kan ikke garantere for at Philips hue og andre systremer forandrer på deres systemer, slik at denne ikke kan kobles til. Dog er dette ikke noe vi ser i dag.
  • Kan ikke kobles til Appel Homekit via Ikea trådfri.

Bygg din lampe om til Philips Hue lampe

Der vi ser denne lille Philips Hue dimmer har en stor fordel, er hvis du monterer den i din lampes takkopp, eller i forbindelse med spotlights eller lignende. Mange pendellamper kommer med en takkopp som er laget til å skjule oppheng av lampen i tak, her det ofte plass til at du enkelt kan montere denne lille Zigbee Philips Hue dimmer - slik at du dermed kan gjøre din lampe til en Philips Hue lampe, selvom du ikke har mulighet for å sette Philips Hue pærer i lampen.

Det er derfor denne Zigbee dimmer er perfekt til deg som har en lampe hvor du i dag ikke kan bruke en Philips Hue pære, eller hvor du har en lysekrone eller en annen lampe med mange lyspærer, og hvor det vil være kostbart å sette mange lyspærer i lampen. Den er absolutt opplagt til downlights hvor du kan tilkoble Zigbee dimmer til alle på én gang, og deretter styre alle lyspærer samtidig, som én Philips Hie pære i din App.

Ofte stilte spørsmål

  • Kan jeg selv montere Mini Zigbee dimmer i min kontakt eller lampeuttak?
    -
    Nei - dimmer skal monteres av autorisert for å overholde garanti og lovkrav. Komblingsskjemaet er enkelt og bør ikke gi problemer for autorisert installatør.
  • Kan mini Zigbee dimmer være i mitt lampeuttak?
    -
    Ja - umiddelbart kan den det. Prøv å måle, hvis det ikke går kan varen sendes i retur. Alternativt kan du overveien å gjemme den i lampens takkopp.
  • Kan Mini Zigbee dimmer være i min LK kontakt?
  • - Ja, helt sikkert! Vi har ikke oppdaget at dette til nå har gitt noen problemer.
  • Kan jeg bygge inn Zigbee dimmer i min lampe?
    -
    Det kan du, den kan ofte være i lampens takkopp.
  • Er det mange feil på Ziggbee dimmer?
    -
    Nei, det er faktisk slik at 3 av 4 reklamasjoner som sendes retur til produsent skyldes feil bruk, og ikke feil på produktet.
  • Jeg finner ikke min Mini Zigbee dimmer i Philips Hue App
    - UNIDIM
    kan resettes ved å trykke 5 ganger veldig raskt på reset, eller ved å trykke 5 x tenn / slukk på kontakten, hvis du ikke kommer i kontakt med dimmeren. Du kan evt også resette til fabrikksinnstillinger via manualen. Deretter gjentar du prosessen "parring med Zigbee Gateway (Philips Hue)" i manualen.

Innebygget LED

Nestor har innebygget LED, noe som betyr at lyskilden er en integrert del av denne Utendørs Vegglampe fra Nordlux. Du har derfor ikke behov for å tenke på at din pære skal byttes i din nye Nestor Utendørs Vegglampe.

Med Nestor får du en Utendørs Vegglampe, som gir en Alminnelig varmhvitt lys (2700 K) i en svært god kvalitet og hvor lyset tenner med det samme. LED diodene i Nestor skal ikke først ’varme opp’, som du mulignes kjenner det fra andre pæretyper, men oppnår raskt den masksimale lysstyrke.

Samtidig får du en Utendørs Vegglampe med et lavt energiforbruk, hvor den kun bruker 8W, mens lysstyrken svarer til, hva en gammeldags glødepære på 50W kan levere.

På samme måte som Nestor LED Utendørs Vegglampe reduserer ditt energiforbruk og dermed også sparer på strømregningen, vil LED lyskilden i Nestor være med til å minimere Co2 utslippet.

Den innebyggede LED lyskilde i Nestor har en forventet levetid på Opp til 25.000 timer - eller 25 års forbruk – ved tre timers daglig bruk. Den reelle levetid kan være enda høyere.

5 års reklamasjonsrett

Den lange levetid og høye (lys)kvalitet forplikter, derfor tilbyr vi en lenger reklamasjonsfrist / garantiperiode. I tillegg til reklamasjonsretten på 2 år på denne Nordlux Utendørs Vegglampe, får du hele 5 års reklamasjonsrett på den innebyggede LED lyskilde i Nestor. Skulle LED lyskilden i din Nestor Utendørs Vegglampe, mot formodning, gå i stykker, lover vi en rask og enkel garantiprosess.

Spesifikasjoner

Mål

45 mm x 20.5 mm (B x D)

Merke

Nordtronic

Styres via app

Ja

Watt (forbruk)

4 W

Høyde

45,5 mm

Max volt

230 V

IP Grad

20

Virker med

Apple HomeKit, Google Assistant

Garanti

2 år

Leverandørens varenummer

98425031

EAN nummer

5704629000667

Varenummer

6267000669

Produktanmeldelser
Det mener våres kunder om produktet
4.6 Basert på 12 anmeldelser
83%
8%
0%
0%
8%
Anmeld dette produktet
Tue
22. juli 2023
Anonym
Ukjent dato
Anonym
Ukjent dato
Anonym
Ukjent dato
Anonym
Ukjent dato
Anonym
Ukjent dato
Anonym
Ukjent dato
Anonym
Ukjent dato
Anonym
Ukjent dato
Anonym
Ukjent dato
Last mer
Få det hele med
Husket du alt du trenger?
Philips Hue Bro (Bridge) 2.1Philips Hue Bro (Bridge) 2.1
Fast lav pris
Philips HueBro (Bridge) 2.1
559,-
På lager
Philips Hue Dimmer V2Philips Hue Dimmer V2
Fast lav pris
Philips HueDimmer V2
209,-
På lager
Batteri type
CR2450
Nordtronic

Kjenner du Nordtronic godt nok?

Nordtronic ble etablert i 2006. Siden har Nordtronic’s produkter vært blant de beste på markedet. Hemmeligheten bak den konstante utvikling er feedback basert på Nordtronics kunder. Nettopp derfor kan Nordtronic levere fremtidssikre produkter av høy kvalitet. Gjennom tett samarbeide med danske og tyske ingeniører streber Nordtronic etter å skape innovative LED belysningsløsninger.

Lær mer om Nordtronic
Utforsk mer
En snarvei til det du leter etter