Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
 • Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Lysskinne til lamper og spotter

Med en lysskinne er det enkelt å flytte lamper og spotter som sitter i lysskinnen, når du eksempelvis får gjester eller skal dekke opp til middag. Lysskinner er enkle å montere:
1) Skru lysskinnen opp. 2) Montér ledningen i den ene side. 3) Sett dine lamper i pendeladapteren (ekstra) - eller montér spothoder i.
Se ofte stilte spørsmål til lysskinner nederst på denne side.

Lysskinne med forklaring

Forskjellen på de forskjellige strømskinner er kun designet! Kvaliteten er den samme

 

Les mer

24 artikler

24 artikler

Behov for hjelp til Lysskinner? Se nedenunder

Har du spørsmål til Lysskinner?

Det er faktisk veldig enkelt - men det kan jo selvfølgelig oppstå spørsmål. Vi har forsøkt å finne et svar til deg, på de spørsmål vi ofte får i forbindelse med lysskinner.
- Se forøvrig også på selve varen - det kan være at ditt spørmål er besvart på selve varen i vår nettbutikk.

 • Kan man få støt av lysskinner?
  - Nei!!!
 • Skal man tilkjøpe ekstra ledning til en strømskinne?
  - Strømmen går igjennom skinnen, slik at den fungerer som en ledning. Dog skal du bruke ledningen fra den ene enden av skinnen og over til stikkontakten (se bilde nedenunder).
 • Kan man trekke strøm fra midten av lysskinnen?
  - Nei, dessverre ikke. Et forslag er at ledningen går opp langs med siden av skinnen, og ned til den ende hvor ledningen fra strøm kommerl inn.
 • Kan lysskinnen forkortes?
  - Ja det kan du! Bruk en egnet kniv eller sag til denne jobben. Det medfølger kun et sett med endestykker til hver skinne, slik at det ikke er mulig å bruke begge de to deler du står tilbake med.
 • Kan ALLE lamper monteres en i en lysskinne?
  - Alle lamper som henger i egen ledning
  - Lamper som henger i en wire eller lenke kan ikke brukes til skinner
 • Kan man bruke lysskinner i skråtak?
  - Ja, det er ikke helt praktisk - men du kan godt
  - Ved stor avstand fra gulv til tak kan du ikke - du skal kunne nå adapteren for å kunner låse adapteren opp, og dermed flytte på pendellampen.
 • Hvor mange lamper / spotter kan det være  i én skinne?
  - Så mange som du ønsker - eller som din sikring kan klare. Selve lysskinnen har ingen begrensning.

Heng lamper i en LED lysskinner

Smarte LED lysskinner med massevis av muligheter. Har du behov for LED lysskinner til takpender (hengelamper) har du behov for dette:

Lysskinne til lamper med forklaring

Halo Track har gjort led lysskinner virkelig elegante og nøytrale - slik at lyset og lampen kommer i fokus. Halo Track led lysskinner leveres i 120 cm samt i 200 cm (kan forkortes ved å dele / sage dem over). Disse LED lysskinner leveres i hvit, sort eller grå. En LED lysskinne eller strømskinne som disse også blir kalt, kan monteres med spothoder (spotter som settes direkte i led lysskinnen - skal kjøpes separat) - i tillegg skal du tilkjøpe en pendeladapter, som altså er det oppheng du monterer sammen med din lampe / pendellampe / taklampe og led lysskinnen.

LED lysskinnen er smart, særlig hvis du skal henge dine lamper over spisebordet, med LED lysskinnen kan du nemlig enkelt flytte lampen med, når spisebordet skal utvides. Dette betyr altså at din taklampe kan monteres i led lysskinnen og dermed gi lys over bordet som normalt - når du får gjester kan du gjøre bordet lenger, samtidig som du trekker din taklampe med ut (via led lysskinnen) - eller setter inn en ekstra lampe. Dette betyr at du kan flytte lampen ut sammen med bordet, helt uten at du skal demontere den - du skal kun flytte din taklampe lenger ut i lysskinnen, smart! Husk at hver lampe kun veier maks 4 kg. 

Hvis du ønsker at din taklampe skal monteres i en lysskinne - er dette altså super smart! Det eneste du har behov for, er en lysskinne og en pendeladapter (se bilde ovenfor) - deretter skal du sette din lampes ledning i pendeladapteren, og legge denne i led lysskinnen. OBS! Pendeladapteren kan maks bære en lampe vekt på 4 kr. pr pendeladapter. Du kan montere så mange lamper i led lysskinnen som du har behov for - og du har kun behov for én stikkontakt. Det er mulig å sette flere led lysskinner sammen via tilbehøret til led lysskinnen.Spotskinne til spot og spotlights

Mange bruker en spotskinne til spot og spotlights - slik at de får akkurat den spot de ønsker seg i spotskinnen. Vi har derfor et utvalg av spot til spotskinner, som du fint kan bruke i en 1-fas spotskinne (lysskinne). Med andre ord så minner nok din spotskinne vår egen spotskinne, dermed passer våre spothoder i din spotskinne.

En spotskinne er super foran garderobeskapet, i gangen eller på kjøkkenet. Halo Track spotskinner fra danske Halo Tech Design er både flotte samtidig som de er i en super god kvalitet. Du kan i tillegg tilkjøpe endel tilbehør til dine spotskinner på nett hos oss. Husk at du kun skal bruke originalt Halo Track tilbehør til din Halo Track spotskinne. Vi har flere billige spotskinner til lamper og mange kombinasjonsmuligheter.

Strømskinne med spots

 

Lysskinner til butikksbelysning

Våre lysskinner kan naturligvis også brukes i butikker. Flere butikker har valgt å bruke lysskinner fra Halo Track som spottskinne, da de er meget fleksible og gir et veldig godt lys. Kjøp lysskinner på nett hos oss til rimelige priser og med stort utvalg. Strømskinner har blitt meget populære da det gir en enkel og fleksibel montering av taklamper og spotter til både private og bedrifter. Vi hjelper deg gjerne videre og gir en god pris.

Se også vår side om B2B til kontor, butikk og lager

Strømskinner til butiksbelysning