• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Strømskinner til pendel lamper og spots

Smarte strømskinner med massevis av muligheter. Hvis du skal bruke strømskinnen til pendler (taklamper) skal du bruke dette:

Strømskinner til pendler

Halo Track har gjort strømskinner virkelig elegante og nøytrale så lyset og lampen kommer i fokus. Halo Track strømskinnene fås i 120 cm. Skinnene fås i enten hvit eller svart. En strømskinne eller en lampeskinne som man også kaller den kan ha både spots satt i direkte (skal kjøpes spesielt til strømskinnen) pluss at du kan kjøpe til en såkalt pendeladapter, altså et oppheng til din pendel taklampe til strømskinnen. 

Les mer

25 artikler

25 artikler

Hvorfor bruke en strømskinne til lamper?

Strømskinner er f.eks. smarte å montere over spisebordet, da strømskinnen gjør det mulig å flytte lampen, når man gjør spisebordet større. Du vil altså kunne ha din taklampe sittende i strømskinnen og gi lys over bordet som normalt, men så snart det kommer gjester og du gjør bordet lengre kan du bare trekke din pendel med ut eller sette en ekstra pendel i skinnen. Smart ikke sant?
Du kan også bruke skinnen til spot-lamper (les mer lengre nede) og få godt brukbart lys f.eks. foran kleskapet, i gangen eller på kjøkkenet. 

Strømskinne til pendellamper 

Hvis du vil ha din taklampe festet i en strømskinne er det også superenkelt. Du skal bare bruke en strømskinne og en pendeladaptor (se bildet her) og så sette lampens ledning i pendeladaptoren og sette den i strømskinnen. OBS: Pendeladaptoren kan maks bære en lampevekt på 4 kg pr. adapter.
Du kan ha så mange lamper i strømskinnen som du vil og som det er plass til og du skal kun ha 1 x strøm/ledning til.
Det er også mulig å sette flere strømskinner sammen ved bruk av tilbehørsdelene til strømskinnene. 

Strømskinne til spotlamper

Mange bruker også strømskinnen som en spotskinne til f.eks. å få nøyaktig den spotten de ønsker seg og sette den i strømskinnen. Perfekt til gaberobeskapet, i gangen eller på kjøkkenet. Halo Track spotskinne fra danske Halo Design er både flott og enkel og i svært god kvalitet. Du kan dessuten kjøpe massevis av tilbehør til strømskinner online hos oss. Husk bare å bruke originale Halo Track tilbehør til din Halo Track strømskinne. Vi har flere rimelige skinner til lamper og mange kombinasjonsmuligheter.

Strømskinne med spots

 

Strømskinner til butikksbelysning

Våre strømskinner kan også brukes i butikker. Flere butikker har valgt å bruke strømskinnene fra Halo Track som spotskinne, da de er meget fleksible og gir et veldig godt lys. Kjøp strømskinner online hos oss til rimelige priser og med stort utvalg. Lampeskinner har blitt meget populære da det er en enkel og fleksibel belysning både til private og bedrifter. Vi hjelper deg gjerne videre og gir en god pris.

Strømskinner til butiksbelysning