Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
 • Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Billige LED pærer - Lyspærer i god kvalitet

Vi har valgt å fokusere på Philips LED pærer - da disse lyspærer har den beste kombinasjon av god kvalitet og fornuftige priser. Kjøp derfor billige Philips LED pærer her.

Philips Scene Switch LED pærer

Les mer

1-51 of 74

1-51 of 74

Hvorfor velge Philips LED pærer?

LED pærer er ikke kun fremtidens lyskilde - den er fremtidens lyspære. I dag finnes det stort sett kun LED pærer - da alle andre typer av lyspærer er ved å utfases grunnet EU forordning. Heldigvis - for med LED pærer sparer du energi og samtidig penger hvis vi sammenligner med de tidligere glødepærer og sparepærer - i tillegg så avgir LED pærer et behagelig og fint lys. En LED pære er faktisk elektrisk lys som produserer lys via en eller flere forskjellige lysdioder - litt teknisk, og noe vi ikke går nærmere inn på:) Det er ingen tvil om at LED er super energi effektivt - nå har de også den helt korrekte lysfarge (2700 kelvin) som du helt sikker kjenner fra glødepærer. Det kan være vanskelig å velge den korrekte LED pære med riktige lys - så for å hjelpe deg, har vi forsøkt å lage en guidline. Les mere nedenunder:

Derfor skal du velge LED pærer

Det er flere åpenlyse fordeler ved å velge Philips LED pærer - også andre merker med LED pærer, uten at vi har kontrollert de forskjellige merkers kvalitet. Vi har valgt Philips LED pærer fordi:

 • Spar opptil 85% på strømregningen
  - Hvis du bytter fra glødepære til LED pære
 • Ultra lang levetid på LED pærer
  - Opptil 15 - 30000 timer - noe som svarer til ca 15-30 år.
 • Perfekt lysfarge i LED pærer
  - Varmhvitt lys (2700K)
 • Smarte LED pærer med bedre lys
  - LED gir mulighet for Smarte LED pærer som kan dempes uten dimmer - i tillegg også LED pærer som kan styres via en App
 • Samme lys på ALLE Philips LED pærer
  - Du vil få det samme flotte lys selvom du kjøper forskjellige typer av Philips LED pærer
 • Philips er mester i LED utvikling
  - Du får med Philips LED pærer alltid den nyeste kvalitet
 • LED pærer i samme størrelse som tradisjonelle lyspærer
  - Philips LED lyskilder fyller ikke mere enn de game typer av lyspærer
 • En typisk LED pære er tjent hjem etter 1. år
  - Hvis du tar prisen på lyspæren og sammenligner med den besparelse du har i forhold til en halogenpære - har du tjent hjem prisen på besparelsen allerede det første år.


Lumen på LED pærer

Det skrives endel om Lumen på LED pærer - da vi anbefaler at du ser på lumen i stedet for watt. Vi har dog valgt å beholde den informasjon som forteller hva våre LED pærer svarer til - på de fleste av våre LED pærer og lamper. Dette har vi gjort for å gjøre det enklere for deg - hvis du sammenligner med de lyspærer du har i dag, og som skal erstattes med LED pærer. Også fordi det for mange er enklere å sammenligne ut fra den "gamle" watt skala.

Hva betyr Lumen så? Jo - Lumen er den verdi som angir mengde av lys som kommer fra den lyspære / lampe som du ser på. Dette betyr at en LED pære med en Lumen på 806 (elller tilsvarende) svarer til en glødepære på 60W. Du kan se oversikten her på bilde


LED pærer Lumen kontra Watt


Kan Philips LED pærer dimmes?

Ja - de aller fleste av Philips LED pærer kan dimmes og faktisk er disse lyspærer laget slik at jo mere du dimmer lyset i lyspæren, jo varmere blir lyset i dem. Det er en super Smart funksjon - som gjør at du får det meste behagelig slapp av lys når du har dimmet lyset, slik at det passer bedre til den situasjonen hvor du har dimmet lys, og ikke har behov for det hvite lys. Philips LED pærer som kan dimmes kalles for varmglow - og er en funksjon er som integrert i lyspæren - altså ikke noe som stiller ekstra krav til dine lamper eller dimmer kontakter.

Du skal dog være litt obs på, at en LED pære ikke alltid bare vil lysdempes på samme måte som tidligere. Det krever nemlig at din dimmer kontakt er produsert til å dimme LED pærer - hvis den ikker er det, vil du oppleve at LED pæren står å blunker, eller slukker å kjører opp og ned i styrke. Det er heldigvis ikke noe vi opplever så ofte - så derfor har vi egentlig ikke noe advarsel til dette - det vil nemlig ikke gi deg noe mere svar hvis du får en advarsel om at dine LED pærer og veggdimmere ikke nødvendigvis passer sammen, da dette ofte vil kreve at det hele blir testet.

Når vi ikke har gjort noe mere med dette - skyldes det at vi ikke har mulighet for å teste alle lyskilder. Det kan nemlig være forskjell på de forskjellige merker av dimmere, samt de LED pærer du bruker. Det har faktisk også en betydning hvor mange lyspærer du har satt til. "Feilen" skyldes ofte at lysdimmeren og LED pæren "misforstår hverandre" - eller at din dimmer ikke får nok strøm. Enkelte dimmere har nemlig behov for 40W for å kunne dimme - har du satt 2 lyspærer på hver 8W, får din dimmer altså kun 16W - og ikke kun kun de 40W den har behov for. Dette løser du ved å bytte din dimmer til en LED  dimmer.