Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Batteridrevet lampe

- også Batteridrevet LED lampe

En batteridrevet lampe er super smart - de steder hvor du ikke har strøm da den naturligvis ikke krever strøm fra en stikkontakt. Du kan dermed plassere og bruke en batteridrevet lampe alle steder i hus og hytter, enkelte modeller er også beregnet til utendørs bruk. En batteridrevet lampe er super i garderobeskapet, trapperommet, kjelleren, på hytta, i båten mm. Felles for alle de batteridrevne lamper er at de er med LED Lys - noe som gjør at du kan bruke en batteridrevet LED lampe alle de steder hvor du normalt mangler lys - eller stikkontakt til en lampe. Du finner batteridrevet LED lampe nedenunder i denne kategori. Er det en battteridrevet led lampe du ikke finer - kon takt oss, vi sitter klar til å hjelpe deg på chat, e-post og telefon.

Les mer

50 artikler

50 artikler

Opladelige lampe med farvet lys

Batteridrevet LED lampe til bruk der hvor du mangler strøm

En batteridrevet LED lampe er super der hvor du mangler lys, altså et sted hvor du ikke har en stikkontakt eller en lampe fra før. Dette kan typisk være utendørs hvor det ikke er trukket strøm, i uthuset, på hytta eller lignende. Det kan også være steder innendørs hvor du mangler strøm eller hvor det ikke er en stikkontakt - her vil en batteridrevet lampe være fantastisk. Ofte har vi en kjeller uten strøm, et lekehus til barna eller tilsvarende - her vil en batteridrevet led lampe være helt fantastisk. Omkostningene til en elektriker kan være høy - hvis du står å mangler lys i et mindre område - dette kan du nå enkelt løse med en batteridrevet led lampe.

Det finnes batteridrevet led lamper som er pefekte til å opplyse trappetrinn, døråpninger, garderober, gangareal mm. Faktisk kan du bruke en batteridrevet LED lampe til nesten hva som helst. Du finner et stort utvalg av oppladbare og ledningsløse lamper her i denne kategorien. Batterilamper blir ofte også kalt for "små hjelpere" - noe enkelt betyr at du har en Batteridrevet LED lampe - der hvor du mangler en lampe (din lille hjelper:)). Vi har et stort sortiment av av oppladbar lampe - du finner alle i denne kategori.

Batteridrevet LED lampe med bevegelsessensor

En batteridrevet LED lampe med bevegelsessensor er den optimale lampe da den ikke har behov for ledning, og sørger for å tenne og slukke når du har behov for det. En LED lampe med bevegelsessensor tenner og slukker selv etter antall sekunder. De fleste battteridrevet LED lampe med bevegelsessensor har montert en sensorlampe, slik at du på denne måte sparer mest mulig av batteriet ved at lyset kun er tent når det der behov for det. Batteridrevet LED lampe med sensor er helt perfekt der hvor du har behov for ekstra lys når det er mørkt. Ofte vil dette være i uthuset, i kjelleren, ved uteboden, lekehuset mm. Disse LED lamper er også optimnale til bruk som nattlampe. Hva med å sette en batteridrevet LED lampe med bevegelsessensor under sengen, slik at det ikke er så mørkt når du står opp?

Nattlampe og Nattlys 

En nattlampe er den gode hjelper til barnerommet, her kan barna enkelt få det orienteringslys de har behov for, slik at de lettere faller i søvn. Vi har forskjellige nattlamper som figurer, med hvitt eller farget lys - perfekt til den rolig natt:) Også voksne kan ha behov for en nattlampe - denne gjør det nemlig lettere å finne vei fram til døren når det er mørkt. En nattlampe gir ikke så mye lys - men nok lys til å navigere etter, noe som gjøn det velegnet mange steder i boligen. Våre nattlamper er naturligvis godkjendt for at barn (og andre) ikke får støt ved berøring.

Du kan også bruke en batteridrevet LED lampe som nattlampe - noe som kan være en stor fordel, da en batteridrevet LED lampe som nattlampe kan ligge ved nattbordet ved siden av sengen, monteres på vegg ved sengen - eller som disse oppladbare og fine silikon bjørner, ligge i sengen sammen med barnet. Dette er praktisk for den voksne når barnet føler seg utrygg om natten - og trygt for barnet som lettere faller i søvn. For voksne som skal opp om natten, muligens i forbindelse med et toalett besøk, kan et nattlampe være den guide du har behov for - slik at du finner vei fra sengen til toalettet.

Oppladbar lampe med LED Lys

En oppladbar lampe med LED lys kan altså ikke erstatten tradisjonelle lamper - det finnes ikke oppladbare LED lamper som gir den samme mengde lys som alminnelige lamper - slik at de kan erstatte en taklampe til kjelleren. Men - de kan gjerne benyttes som en lyshjelper i huset. Vi har mange fine oppladbare lamper med LED lys - noen av disse gir oss dert fineste flammelys, og skaper den stemning vi har behov for, uten behov for levende ild - eller en stikkontakt. Du finner alle våre LED flammelys her. En av de mest solgte batterilamnpoer - er lampene som blir brukt til trappen. Nettopp trappebelysning er viktig - enkelte ganger kan det nemlig være litt vanskelig å se alle trappetrinn - dessverre er det også sjeldent at det er trukket strøm i hele trappeoppgangen. Det er derfor du enkelt og billigt kan få lys i hele trappen - og dermed skaper den sikkerhet du har behov for i trappeløpet.