Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Twinkly Julebelysning til App

Smart Julebelysning er mere enn bare en kjedelig juletre lysslynge. Med Smart julebelysning fra Twinkly får du mulighet til å styre ditt julelys via en App på din smarttelefon. Her kan du også skifte lysfarge på de flotte juletre lysslynger med mulighet for 16 millioner forskjellige farger, som passer til juletre og pynt, både ute og inne. Bruk fantasien - det trenger ikke å være så kjedelig. Få den flotteste App styrte julebelysning med en jule lysslynge fra Twinkly - vi har på lager og sender med det samme.

Les mer

7 artikler

7 artikler

App styrt juletre lyslenke

En juletre lyslenke som kan styres via en App - hvor du i tillegg kan få lyset til å rotere rundt i forskjellige farger er super smart! Vi har valgt de Smarte juletre lysslynger fra Twinkly som gir disse muligheter samtidig som du kan sette det hele opp via en gratis App som du kan hente ned der hvor du normalt henter dine App's. Twinkly juletre lysslynger kan benyttes både innenfor og utenfor - slik at du kan benytte dem som julebelysning på ditt juletre samt også som julebelysning utenfor. Hver år får vi til jul mange fine bilder fra våre kunder, med motiver av deres juletre lysslynger og bruksområder. De fine App styrte lyslenker kan nemlig og benyttes hele året, eksempevis som belysning i havestuen, grillhytten, på pergola og eller i ditt favoritt utrom.

De smarte Juletre lysslynger fra Twinkly kan som vi beskrev tidligere, styres direkte fra en gratis App. Dette gir deg mulighet for å sette et juletre lys på dine juletrær som tidligere ikke var mulig. Det kan være at du selv innstiller hvordan lyset skal være langs med juletre lysslyngen - eller at du velger å bruke noen av de forhåndsinnstilte lys som allerede ligger klar i App'en. En Smart juletre lysslynge kan kan også brukes utendørs hele året - for hvem sier at vi ikke har behov for et lekkert lys hele året???

Twinkly lyslenker til App

Vi synes de Smarte lyslenker fra Twinkly er super flotte - de har en god App til styring av lyslenken, samtidig som de gir et godt lys. Det er derfor vi i dag har et stort utvalg av Smarte lyslenker fra Twinkly - som brer seg fra de klassiske App styrte lyslenker med farget lys - til Twinkly lyslenker med farget og varmhvitt lys (som er unikt for oss her i norden). I tillegg finnes det også fantastiske App styrte party lyslenker fra Twinkly som kan leveres opp til 10 meter - og som kan forlenges med ytterligere 10 meter.

Twinkly er Italiensk - og alle deres produkter er utviklet i Italia. Vi opplever både en høy kvalitet på produktene, samtidig som deres App får stor ros for å være både smart og brukervennlig. Det er derfor Twinkly er vår foretrukne leverandør av Smarte lyslenker som styres via en App.

Julebelysning som styres via Smarttelefon

Twinkly julebelysning kan styres via en App, hvor du via App'en kan få mulighet til å styre lyset akkurat som du ønsker. Du kan i App'en styre de enkelte lysdioder individuelt - du kan tegne og tilpasse enkelt og smertefritt, også laste ned ferdige animasjoner. Har du flere Twinkly jule lysslynger kan disse synkroniseres og selvfølgelig kan lyslenkene bevege seg i takt med musikken. Kort sakt - det er utallige muligheter med Twinkly jule lysslynger.

Vi er hele tiden i kontakt med forskjellige produsenter av Smart julebelysning som enkelt kan styres via nettbrett eller smarttelefon - til nå har vi ikke funnet en produsent som kan erstatte Twinkly og de flotte juletre lysslyngene. En App styrt julebelysning gir deg mulighet til å styre din juletre lysslynge innenfor, selv om lyslenken er montert utenfor - på denne måte slipper du å gå utenfor når du skal justere din julebelysning. Twinkly App'en kan lastes ned i Appstore, er gratis, brukervennlig og enkel.

Flere produsenter av Smart julebelysning?

Vi leter hele tiden etter flere produsenter av Smart julebelysning. Det er nemlig viktig for oss at vi hele tiden har et stort utvalg i smart julebelysning - slik at du kan opplyse hele din hage. Vi elsker julebelysning, det er en enkelt og fin måte å skape stemning og lys i adventstiden og dagene frem til jul - i tillegg er ikke prisen så avskrekkende. Smart julebelysning koster noe mere enn julebelysning uten styring via App - men hvis du sammenliger med hva som ellers finnes av Smart lys, mener vi at prisen ikke er i et prisleie hvor de fleste kan være med.

Så - har du noen gode ideer til oss om produsenter av Smart julelys som du mener vi kan selge - enten noe du selv har kjøpt, eller noe du har funnet i en nettbutikk / fysisk butikk vil vi gjerne hjelpe deg med å fremskaffe den julebelysning du ønsker. Det har ingen betydning om du har funnet din belysning i Norge eller utlandet - vi vil gjerne undersøke nærmere. Dog er det altså noen fordeler hvis produsenten er her i Norge / Europa - i allefall hvis vi tenker på godkjennelser og garanti på Smart julebelysning.