• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Netatmo - Smart Home

Netatmo har et bredt utvalg av produkter for hjemmet. Utvalget er delt inn i 3 kategorier: Security - Kameraer for overvåking innendørs og utendørs, Weather - Innendørs og utendørs forhold, Energy - Varmekontroll og termostater. Alt styres via en app for enten Android eller iOS.

Les mer

12 artikler

12 artikler

Netatmo - Security

Netatmo Security består av en rekke sikkerhetsprodukter til hjemmebruk. For det første er det både innendørs og utendørs videoovervåkning. Innendørskameraet har ansiktsgjenkjenning og utendørskameraet kan skille mellom mennesker, dyr og biler. Med disse kameraene kan du ha oversikt over huset og omgivelsene og få varsel hvis det skjer noe uventet.

I Security-serien fins det små Tags, som er små bevegelsessensorer som registrerer bevegelser og som ganske enkelt og greit kan monteres på dører og vinduer. Sortimentet utvides hele tiden, og produkter som røykvarsler og sirener er nye skudd på stammen.

 

Netatmo - Weather

Netatmo Weather-serien består i hovedsak av en værstasjon, som har et innendørs- og utendørsmodul. Her kan du måle klimaet ned til minste detalj og blant annet få beskjed når det er på tide å lufte ut eller lese temperaturer.

Du har muligheten til å kjøpe ekstra innendørsmoduler slik at alle rom kan overvåkes. Du kan også koble til regn- og vindmåler, slik at du kan holde øye med været ute på et helt annet nivå.

 

Netatmo - Energy

Netatmo Energy-serien består av produkter relatert til varmestyring. Smart-termostaten fra Netatmo lar deg kontrollere varmen i huset gjennom en App. Du kan dermed spare opptil 37% av energiforbruket ved å regulere varmen når du for eksempel ikke er hjemme.

Netatmo utvider også sortimentet med termostater til dine radiatorer, slik at du kan styre varmen gjennom en App, selv når du ikke er hjemme. Smart og rask.