Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Netatmo - Smarthus

Netatmo har et stort utvalg av innovative og stilge klima produkter til hus og hytte. Alle Netatmo smarthus produkter er produsert med det formål å gi oss en tryggere, sunnere og smartere hverdag. Produktene er oppdelt i 3 kategorier:

  • Sikkerhet - Kamera til overvåkning både innendørs og ute
  • Værstasjon - Kontroll av både inneklima og været utendørs
  • Smart oppvarming - Varmestyring og termostater
Les mer

Netatmo - Sikkerhet

Netatmo Sikkerhet består av en rekke sikkerhetsprodukter til hjemmebruk. For det første er det både innendørs og utendørs videoovervåkning. Innendørskameraet har ansiktsgjenkjenning og utendørskameraet kan skille mellom mennesker, dyr og biler. Med disse kameraer kan du ha oversikt over huset og omgivelsene og få varsel hvis det skjer noe uventet.

I Sikkerhet-serien finnes det små Tags, som er små bevegelsessensorer som registrerer bevegelser, og som enkelt og greit kan monteres på dører og vinduer. Sortimentet utvides hele tiden, og produkter som røykvarsler og sirener er nye skudd på stammen. 

Netatmo - Værstasjon - Inneklima måler

Netatmo Værstasjon - er en værstasjon, med både et innendørs- og utendørsmodul.  Med Netatmo værstasjon kan du på en svært enkel måte måle og kontrollere inneklimaet og CO2 nivået ned til de minste detaljer, noe som gjør at du enkelt blir minnet om når det er på tide å lufte ut eller øke eller senke temperaturen.

Du har muligheten til å kjøpe ekstra innendørsmoduler slik at alle rom kan overvåkes. Du kan også koble til regn- og vindmåler, slik at du kan holde øye med været ute på et helt annet nivå. 

Netatmo - Smart oppvarming og varmestyring

Netatmo Energy-serien består av produkter relatert til smart oppvarming og varmestyring. Smart termostater fra Netatmo lar deg kontrollere varmen i huset via en App. Du kan enkelt spare opptil 37% av strømforbruet med smart varmestyring når du for eksempel ikke er hjemme. Få enkelt og Smart oppvarming med varmestyring via Netatmo.

Netatmo - Smart Røykvarsler

Netatmo - trådløs og smart røyvarsler som enkelt kan styres via din smarttelefon eller nettbrett. Innstallerer du Smart røyvarsler i huset, får du og familien melding på  de forskjellige smarttelefoner når det registreres røyk eller brand i boligen. Netatmo Smart røykvarsler er Apple Homekit kompatibelt - og kan dermed enkelt integreres med dine andre Smarthus produkter - slik at eksempelvis lyset kan tennes hvis røykvarsleren går i gang.