• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Nanoleaf - Innovativ belysning

Nanoleaf flytter grensen for hvordan lys skal føles og oppleves. Vinneren av flere priser viser at Nanoleaf er den første mover. Med sine produkter har den forandret måten en lyskilde skal se ut og med Nanoleaf Aurora lages lys til et levende kunstverk i hjemmet ditt. Nanoleaf betjenes selvfølgelig via en app og kobles til via Wi-Fi. Aurora er til og med Apple Homekit kompatibel.

Les mer

Nanoleaf - Innovativ belysning

Nanoleaf kommer fra Toronto i Canada, med produksjon i Kina. Det hele startet som et kickstarter-prosjekt, hvor man kunne bidra til å finansiere oppstarten av produksjonen. Nanoleaf produserer ulike produkter innen belysning. De har to linjer, en "Classic Lighting", som er pærer som fungerer som vanlige kjendte lyspærer, men fortsatt med en ny vri. Den andre linjen heter "Smart Lighting", som er lys som betjenes via Wi-Fi.

 

Nanoleaf - Classic Lighting

Pærer som i prinsippet fungerer som en vanlig lyspære, men med en ny vri. Nanoleaf GEM har sin helt spesielle form, et uttrykk som er unikt og som er spesielt egnet for lamper i retrostil hvor pæren er synlig. Bloom og One-pærene fra Nanoleaf er bygget på en helt annen måte enn vi har sett før. Nanoleaf har også en flott spottpære kalt PAR38, som kan brukes der hvor lyset skal være konsentrert med E27 sokkel.

 

Nanoleaf - Smart Lighting

Smart Lighting fra Nanoleaf er belysning du kan betjene via smarttelefonen eller nettbrettet. NanoLeaf Ivy er en serie smarte lyskilder med hvitt lys som kan styres trådløst, både når du er hjemme eller på farten.

Nanoleaf Aurora er det siste nye. Det er LED-paneler som kan brukes som kunst på veggen og i taket. Tenk deg et puslespill i LED-paneler som du kan henge i forskjellige former og få til å lyse i forskjellige farger. Perfekt som blikkfang eller fin dekorasjon, hvis du ønsker at hjemmet ditt skal skille seg ut litt.

 

Design og Funksjonalitet i Høysetet!

Bloom og One er de første produktene fra Nanoleaf. De er spesielle i den forstand at LED-diodene er synlige på utsiden. En meget ukonvensjonell design som gir et fint utseende, men også gjør at spredningen er mye bredere enn vanlig. Utformingen har gitt pæren Reddot Design Award.

Nanoleaf var den første med en LED-pære med innebygd dimmerkontroll. Man slukker og tenner bare på kontakten og dimmingen starter trinnløst inntil man selv slukker og tenner igjen. Dimmingen stopper nå slik at pæren er dempet.