Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Nanoleaf - LED lyspaneler med lys

Nanoleaf lyspaneler med LED lys flytter grensen for hvordan lys skal føles og oppleves. Nanoleaf Lyspaneler er modulære touch sensitive LED lyspaneler som med sine 16 millioner av farge nyanser veldig enkelt kan forandre rommet lyspanelene er montert i. Vinnere av flere priser viser at Nanoleaf er en "first mover" - som med sine produkter har forandret måten en lyskilde skal se ut på, samtidig som du med Nanoleaf Auroa kan lage det flotteste kunstverk i huset. Du får rett og slett både smart og kult lys på en gang med Nanoleaf  LED lyspaneler, og helt sikkert et lys som dine venner og naboer IKKE har. 

Nanoleaf LED Lyspaneler styres selvfølgelig via en App, og kobles enkelt opp til ditt WiFI. Nanoleaf Aurora er naturligvis Smarthus komplatible via Apple Homekit, Amazon Alexa, Google Assistant mm 

Les mer

Nanoleaf LED lyspaneler med farget lys

Vi elsker Nanoleaf og de kule og smarte lyspaneler til vegg - Lyspaneler som gjør at du på en svært enkel måte kan skape den beste stemning samtidig som du får det mest fantastiske og kunstneriske lys. Selve monteringen er super enkel, det medfølger en "mal" til montering samt tape til montering på vegg. Når ledningen er i stikkontakten er du i gang. Det er ikke engang behov for at du skal tilkoble dine LED lyspaneler til en App, for det er allerede forhåndsinstilt  flere hundre forskjellige lysscener, slik at du kan styre disse med et enkelt trykk på en kontakt i direkte forbindelse med lyspanelene.

Vi har naturligvis montert disse kule LED lyspanelene i gangen, slik at de gir et flott lys samtidig som de er fantastiske og kunstnerisk flotte i den fasong du ønsker. Vår egen gang i er litt håpløs i forhold til dagslys. Det er derfor LED lyspaneler med farget lys er en fantastisk mulighet hvis du ønsker noe mere lys i et mørkere område i boligen. Våre Nanoleaf LED lyspaneler gir den optimale belysning i vår gang - med et fantastisk lys som minner om soloppgang. 

LED paneler med farge og lys

Få den beste stemning og hygge på barnerommet, det flotteste "lys maleri" på veggen i stuen - eller ganske enkelt mange belysnings muligheter med farger og lys. Hvis du forestiller deg at du monterer disse LED lyspaneler med farger ved siden av spisebordet, til hverdag bruker du det alminnelige og hvite lys, og kvelden når du skal hygge, eller når du får gjester - sett gjerne en varm orange nyanse rundt, en farge som får deg til å slappe av.

For oss er LED lyspaneler med med farge og lys helt fantastisk i interiøret, og skaper den beste stemning samtidig som led lyset bidrar til noe av verdi. Det er nemlig ikke lett å finne lamper og lys, men det kan være vanskelig å finne det som gjør at du får noe ekstra ut av selve lampen. Det er jo derfor LED lyspaneler med farge og lys er et godt eksempel på vegglamper med lyspaneler som kan hjelpe deg videre i ditt interiør med lys og farger.

Nanoleaf stammer fra Toronto i Canada. Det hele startet faktisk som et Kickstarter prosjekt, hvor alle kunne være med til å starte produksjonen. Nanoleaf produserer forskjellige produkter innenfor belysning. De har to linjer, den ene "Classic Lightning" som er lyspærer som virker som alminnelige lyspærer som vi kjenner fra tidligere, men stadig med et tvist. Den andre linje er "Smart lightning" som er lys som du kan styre via WiFi.

LED lyspaneler virker som alminnelige LED pærer, men altså med et tvist. Nanoleaf GEM har med sine egen spesiell form - et uttrykk som er helt unikt og passer især godt til lamper i retro stil, hvor lyspæren er synlig. Bloom og One led pærer fra Nanoleaf er bygget opp på en helt annen måte enn det vi har sett tidligere. Nanoleaf har også en LED spotpære som blir betegnet som PAR38, denne led pære kan brukes alle steder hvor lyset skal være konsentrert med E27 sokkel.

Nanoleaf lyskunst til vegg

For oss er ikke Nanoleaf bare en lampe. For oss er de fantastiske Nanoleaf LED lyspaneler kunst til veggen, et kunstverk som du helt selv kan bestemme designet på. Med Nanoleaf lyspanler kan du lage det flotteste lysshow som minner om det flotte og fantastiske nordlys vi reiser så langt for å se. Du bestemmer nemlig helt selv lyset i de Smarte LED lyspaneler fra Nanoleaf.

Smart Lightning fra Nanoleaf er belysning du kan styre via din smarttelefon eller nettbrett. Nanoeleaf Ivy er en serie med Smart lys med hvitt lys, som kan styres trådløst både når du er hjemme eller på farten.

Nanoleaf Aurora er det nyeste skudd i denne familie - LED lyspaneler som kan brukes som lyskunst til vegg eller i tak. Forestill deg et puslespill i LED lyspaneler som du kan henge i forskjellige former og hvor du kan få dem til å lyse i forskellige farger - Supert som blikkfang eller et flott maleri i boligen.

App styrte LED lyspaneler til vegg

Bloom og One er de første produkter fra Nanoleaf, de var litt spesielle da de var de første LED dioder som sitter på yttersiden og er synlig. Dette gjør at LED lysplatene får et litt utradisjonelt uttrykk, men også at spredningen av lyset er bredere enn på normalt vis. Designet på led pæren har utløst en Reddot Design Award.

Nanoleaf var de første med en LED pære med innebygget dimmer. Man slukker og tenner på kontakten og selve dimmingen skjer trinnløst til man selv tenner og slukker igjen. Dimmingen stopper nå slik at led pæren er dimmet.