Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Smarthus tilbehør og gadgets

Vi har samlet det Smarthus tilbehør og gadgets som ikke passer inn i andre kategorier nedenunder. Her vil du altså finne App styrte enheter som passer på kjøkkenet, oppladbare høytalere, Netatmo Værstasjon mm. Se med her i kategorien. Er det noe Smarthus tilbehør du mangler? Kontakt oss på chat, e-post eller telefon - vi sitter klar til å hjelpe deg.

Les mer

28 artikler

28 artikler

App styrt tilbehør til hjemmet

Det ville jo være lekkert hvis vi kunne våkne opp til en kopp nylaget kaffe når vekkerklokka ringer! Ja - det kan du faktisk, Philips Hue har en Smart plug som du enkelt kan sette i stikkontakten der hvor du har din kaffetrakter. Dette krever dog at du har som minimum en Philips Hue Startpakke. På denne måte er kaffen klar når du kommer ut fra dusjen og klar til dagens gjøremål.

Netatmo App Styrt Værstasjon

Vi har forskjellig Smart tilbehør fra Netatmo - som deres App styrte værstasjon som enkelt kan holde et øye med både ditt inneklima samt utetemperatur via smarttelefon eller nettbrett. Netatmo Smarthus løsninger fokuserer på Sikkerhet, Vær og Smart oppvarming. Du finner vår Netatmo Smarthus tilbehør her.

App styrt lampe og LED lys

Vi har flere forskjellige lamper som kan styres via App - hele vår serie av lamper fra Philips Hue kan styres via App - i tillegg kommer alle lamper hvor du enkelt (og med fordel) kan bruke Philips Hue pærer. Dog har vi andre lamper som ikke er Hue - du finner alle disse lamper i denne kategori. Er det en App styrt lampe du mangler i vår utvalg - kontakt oss på chat, e-post eller telefon. Vi er klar til å hjelpe deg.