• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Møbler fra Moree - Perfekt til Hue

Moree er spesialist i topp kvalitetsmøbler med lys og står bak belysningen av store prosjekter, restauranter, nattklubber, barer og vanlige boliger. De Moree-møblene vi har valgt å ha i vårt sortiment passer perfekt til bruk med Philips Hue, fordi de gjengir fargene veldig flott. I tillegg er mange av møblene også til utendørs bruk, slik at f.eks. terrassen kan få et helt nytt utseende.

Les mer

30 artikler

30 artikler

Fargerike møbler

Møbler med lys har blitt veldig populært i det siste. Bord og krakker er tilgjengelig i robust plast som er perfekt til å bli opplyst. Kombinert med fine glassplater får du et gjennomført  look. Moree er ledende i utvikling og fremstilling av disse møbeltypene. Kvaliteten er høy, og mange av møblene kan til og med brukes utendørs, fordi de har montert utendørs-ledning.

 

Møbler med lys til restaurantbransjen

Møbler fra tysk Moree er perfekt for bruk i restauranter, barer og kaféer. De er bygget for den type bruk og tåler derfor en del. De skaper blikkfang og oppmerksomhet og hvis man velger en pære med fargeskift,  f.eks. Philips Hue, får man enda flere muligheter til å skape en god stemning.

 

Lamper og møbler med lys til hagen

Det har blitt mer og mer populært å ha lys i hagen. Med lamper fra Moree kan du få belysning i hagen, smart og enkelt. Lampene tåler all slags vær og bidrar til en koselig stemning. Lampene fins også som møbler, f.eks. bord, krakker og stoler.