Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

UMAGE - Tidligere VITA Copenhagen

UMAGE-lamper er blant de bestselgende på LampeGuru.no. Skal du ha en fin designlampe uten at den koster altfor mye ? Da er UMAGE-pendler et forslag på rimelige lamper i fint nordisk design og flere farger. For UMAGE er design ikke bare et mål om å se bra ut, et godt design må også gi en god belysning og gi hjemmet en følelse av stemning og hygge. Alle UMAGE Copenhagen lamper er designet i Danmark.

Les mer

1-51 of 66

1-51 of 66

Silvia konglelampe fra Umage

Vi elsker spesielt de vakre Silvia-lampene fra Umage (tidligere Vita Copenhagen) som nå er tilgjengelig i 4 forskjellige farger. Silvia-pendlene må du montere selv, men det er enkelt og relativt greit. Du kan alltid finne den gode videoen på siden under varen. For oss er Silvia den primære lampen som er skapt for å ha over spisebordet eller i værelsene. Du kan finne Silvialampene i 2 størrelser, den minste som er 34 cm i diameter og den største som er 45 cm i diameter - bare en ide: Heng Silvialampene i en klynge ved siden av sofaen, eller du kan prøve en Philips Hue pære i din Silvialampe.

Visste du at du kan få:

Eos-fjærlampe i 5 størrelser

Vi kan nesten kalle Eos-fjærlampen for et ikon for Umage. Den har på kort tid blitt ekstremt populær og vi forstår godt hvorfor! Fjærlampen som Umage kaller Eos er både grasiøs og rå på samme tid - og så gir den rikelig med lys til hele rommet, vi elsker fjærlampen! Flere av oss har faktisk fjærlampen hjemme, og vi er spesielt glade for å sette Hue-pærene i slik at du får en farget Eos-fjærlampe. Fjærlampen er tilgjengelig i 5 forskjellige størrelser og 2 forskjellige farger (brun og hvit). Størrelsene er fra 30 cm i diameter og opptil 75 cm i diameter. Den bestselgende størrelsen er Ø45 cm, perfekt over spisebordet eller i rommene.

Perfekt lys fra din nye Umage lampe

En av tingene som slo oss første gang vi så en Umage pendel var at lyset i den er så fantastisk. De fine bladene som Silvia og Conia er laget av gir et vakkert og behagelig lys i rommet, som sprer seg langt mere ut enn bare over spisebordet. Du kan sitte ved bordet uten at pæren skinner i øynene og fortsatt har godt lys på kjøkkenet. Alle Silvialamper og Conialamper må du montere selv, noe som ikke er noe problem i det hele tatt. Les vår blogg om det. Husk at du må velge om du vil ha ledningsoppheng og om det skal være svart eller hvit stoffledning.

Det er alltid verdt å besøke deres egen hjemmeside på www.Umage.com (åpnes i nytt vindu).

UMAGE lamper er dansk design til rimelige priser

Kort sagt er lamper fra Umage (tidligere VITA Copenhagen) danske design til priser som du sjelden ser make til med danske designlamper. Umage har nemlig en holdning at designlamper ikke skal være likt med kjempehøye priser, men at så mange som mulig skal ha råd til nordisk design. Ideen er god, og vi må si at det har fungert utrolig godt. Den har gått rett i hjertet på alle kundene som har kjøpt Umage -lamper, og det er mange. Visste du f.eks. at flere av de tidligere Umage lamper (VITA Copenhagen-lampene) er designet av en av grunnleggerne, Søren? Faktisk var det Søren som opprinnelig ga oss lov til å selge lampene sine, og siden da har både vi og Umage vokst kraftig.