Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Sirius lyskjeder - finn dem online!

Vi har et stort utvalg av Sirius lyskjeder online med rask levering og selvfølgelig rimelig frakt. Du kan f.eks. finne alle kjente Bolette lyskjeder med kuler i flere farger hos oss - ja, faktisk har vi alle Sirius Bolette lyskjeder på siden, med rask levering. Bolette Kids er lyskjeder med kuler med massevis av historie til barn. Du kan finne kuler med dyr, eller med H.C. Andersens eventyr.
Dessuten har vi vanlige lyskjeder til mange formål, de finnes som batteridrevne og med timer så de kun lyser når du har bruk for det. Vi sørger alltid for å ha et oppdatert sortiment av Sirius lyskjeder til hverdag og fest og alltid med LED-pærer for beste lys på lyskjedet og minst mulig strømforbruk.

Les mer

25 artikler

25 artikler

Sirius juletrekjeder - hele året

Skal du bruke et juletrelyskjede fra Sirius i løpet av året? Så har vi faktisk også dem på lager. Det er ikke kun mulig å kjøpe juletrekjeder til jul, men også resten av året, derfor kan du alltid finne lyskjeder til juletrær - eller til andre formål hele året. 
Hvis det er noen juletrekjeder du skal bruke som vi ikke har på siden, så skriv endelig til oss og vi skal forsøke å skaffe dem til deg.

Sirius utendørs lyskjeder 

Sirius er også mester i å lage utendørs lyskjeder som tåler det norske klima med hard vind og vær. De fleste utendørs lyskjeder brukes om høsten og om vinteren, selvsagt oftest omkring jul. Men du har mange muligheter for å bruke lyskjeder hele året, både til hverdagshygge på terassen og til de store og små sommerfestene. 
Se f.eks. våre meget populære 
Party lyskjede med fargede kuler - Party Lyskjede med hvite kuler - Party Lyskjede klare kuler

Sirius belysning til butikk og kontor

Mangler du belysning til din butikk eller kontor? Sirius har også et stort utvalg av proff belysning til butikker og kontorlokaler. De er laget i høy kvalitet og med et stort fokus på ordenlig kvalitetslys som fremhever varene i din butikk. Har du spørsmål om dette, så skriv eller ring til oss!