Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Present-Timelamper er design til rimelige priser

For oss er det viktig å tilby lamper til fornuftige priser og flott design. Det er lettere sagt enn gjort, men vi tror faktisk at Present-Time treffer riktig i vår lampefilosofi. De har mange veldig flotte lampedesign som er både tidløse og annerledes. Lampene er for det meste designet i glass eller metall og har en kvalitet som er litt bedre enn lamper i samme prisklasse. Leter du etter annerledes lamper til rimelige priser, se nedenfor.

Les mer

30 artikler

30 artikler

Morsomme lamper fra Present-Time

En av de første tingene vi la merke til da vi så Present-Timelampene på messen var at de leker med farger og former som de etablerte lampefirmaer ikke tør. Bare det er jo en fordel og noe du må følge opp. Derfor gikk vi på jakt i det store utvalget av lamper hos Present-Time, som vi også kjenner fra Columbine (lysekroner) fra tidligere kjøp.

Et spesiale, eller i hvert fall noe av det mest iøynefallende, er de morsomme lysene de har. Hva med en lysekrone i mange farger samtidig? Eller hva med en gull-lysekrone i flere størrelser? Eller kanskje er de fine flaske-lysekronelampene de mest morsomme. Altså lamper laget av klare glassflasker. De er superkule og perfekt for deg som har en kafé eller en restaurant eller for deg som tør å ha annerledes lamper hjemme.

Lamper til hverdagspriser fra Columbine

Det er lettere sagt enn gjort å finne gode lamper til hverdagspriser, altså lamper som de fleste har råd til å betale. Det er en merkesak for oss at vi kan levere lamper til rimelige priser, lamper som ikke er basert på at de skal holde resten av livet ditt (selv om du selvsagt får lov til det), for det er mange av oss som elsker å få nye lamper noen ganger.

Her passer Columbines lamper fra Present-Time perfekt, da de leverer fornuftig kvalitet, flotte designlamper og til priser vi alle har råd til. Det er bare fantastisk, ikke sant? Du finner altså et stort utvalg av vakre, enkle lamper som du ikke finner overalt på nettet eller i butikkene.