Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Philips SceneSwitch led pærer og lamper

Tast Trykk mere - les mere for utdypende forklaring om SceneSwitch. Philips SceneSwitch led pærer og lamper har innebygget dimmer som gjør at du veldig enkelt kan dempe lyset ved å trykke på din helt alminnelige bryter / kontakt - som du har på vegg eller som sitter direkte på lampen eller ledningen til lampen.


Hvordan virker Philips SceneSwitch led lyspære?

SceneSwitch led lyspærer fra Philips virker i dine eksisterende lamper - som er tilkoblet en helt alminnelig lysbryter på vegg, enten med bryter på ledningen eller direkte på lampen. Det smarte er at du ved å trykke hurtig på tenn/slukk bryteren på lampen, får led lyspæren til å dimme lyset, samtidig som den blir litt varmere i lysfargen. Dette kan du gjøre 3 ganger - da Philips ScenSwitch har 3 styrker å velge immellom. Neste gang du tenner lampen, tenner lyset i samme innstilling som du slukket den.

Lampene fungerer på samme måte - her er det SceneSwitch led lyspæren som er innebygget i lampen med det samme - du skal kun sette strøm til den, på samme måte som med tradisjonelle lamper. Heretter virker innstillingene som beskrevet ovenfor.

Dette betyr at du ikke har behov for noe ekstra - og heller ikke har behov for en lysdimmer


Sådan virker Philips SceneSwitch pærer og lamper


Philips SceneSwitch 3-i-1 dimbar led pære

De mest solgte LED pærer i Philips SceneSwitch sortimentet - er de smarte LED pærer med innebygget lysdimmer. Du setter LED pæren i lampen - og ved å trykke hurtig på kontakten på lampen eller veggkontakten, kan du bytte mellom 3 lysstyrker som er innebygget i led pæren. Det krever altså ikke noe annet enn din lampe, SceneSwitch LED pæren og din alminnelige av/på lysbryter.

Du kan bytte mellom 3 lysstyrker, 100% til 40% til 10% av maks styrken på den dimbare led pære, jo mere du demper. jo varmere blir lysfargen - noe som er pefekt både i stue, spisestue og kjøkken.

Philips SceneSwitch finnnes med følgende sokkel  E27, E14 og GU10.

Philips SceneSwitch forskelle

SceneSwitch LED pære med 2 farget lys

Den andre type SceneSwitch led pære (og lamper) som finnnes, er LED pærer hvor du kan bytte imellom de hvite nyanser av lys. Disse led lyspærer er utrolig praktiske flere steder i boligen, spesielt på kjøkkenet og over spisebord er denne type SceneSwitch LED pære velegnet. Her får du nemlig glede av å bytte imellom de varmhvite (og alminnelige) lys, som er godt når du spiser og slapper av, samtidig som du enkelt kan bytte til det hvite lys når du leser eller skal konsentrere deg.

Lyset kan bytte imellom den varmhvite 2700 Kelvin (som normale lyspærer i lysfarge) til det kalde hvite lys som øker energinivået og hjelper med å holde konsentrasjonen.

Disse LED pærer finnes med E27 og GU10 sokkel.

Philips SceneSwitch pære med 2 farver lys

Les mer

18 artikler

18 artikler

SceneSwitch - Dimme lyset uten en lys dimmer

Det beste med SceneSwitch LED pærer er at du kan dimme lyset, uten en lysdimmer montert på vegg - LED pærene blir nemlig dimmet ved at du hurtig trykker på den lysbryter som er i forbindelse med lampen, dette kan være bryteren som du normalt tenner din LED pære med, eller hvis din lampe har en av / på bryter på ledningen - eller direkte på selve lampen.

Derfor skal du ikke investere i en dyr lys dimmer til vegg - du er heller ikke avhengig av å investere i en lampe som har innebygget lysdimmer. Du kan nemlig helt enkelt sette disse smarte LED pærer direkte i lampen som passer med sokkelen - på denne måte har du en dimbar lampe med det beste lys.

SceneSwitch - 1 led pære - 3 styrker:

  • 100% lys - 2700 Kelvin
  • 40% lys - 2500 Kelvin
  • 10% lys - 2200 Kelvin

Philips SceneSwitch LED lyspærer skifter farge ved dimming 

Jo mere du dimmer, jo varmere blir lyset. Det er nemlig noe av det smarte med Philips SceneSwitch lyspærene - de blir varmere i lyset jo mere du dimmer lyset. Dette er ikke bare en morsom gimmic - men faktisk en super praktisk og enkel måte å få det beste og koseligste lys i boligen. Hvis du spør oss - vil vi ofte si at Philips SceneSwitch LED lyspærer er spesielt velegnet til å sette i lamper over spisebordet, hvor det ofte kan være behov for forskjellig styrke av lys.

Vi samles jo ikke kun til spisebordet ved måltider  - nei, det er jo ofte her hvor vi leser, jobber, sitter med lekser, samler energi om morningen mm. Hvis du tenker etter - gir det faktisk god mening eksempelvis:

Philips SceneSwitch om morningen - Ved frokostbordet, du sitter å våker opp - uten at lyset blender deg. Du får en mellom varm glød på lyset, noe som vi synes gir en god følelse og en god start på dagen.
Philips SceneSwitch til lekser og jobb - Et av de områdene hvor vi selv er super fornøyd med våre Philips SceneSwitch LED lyspærer, og hvor vi selv synes at vi får det optimale utbytte av våre LED lyspærer. Ofte er det når barna sitter med lekser og du med et enkelt taste trykk kan øke styrken på lyset - og på denne måte få det lys du har behov for når du konsentrerer deg.
Philips SceneSwitch til kos og avslapping - Stemningslys er generelt noe som blir oversett i huset - da vi ofte tenker praktisk når vi velger våre lamper. Her kan du med det laveste nivå på LED lyspærene på Philips SceneSwitch få det optimale og hyggelige lys når du får gjester - eller bare har behov for svak belysning i eksempelvis spisestuen.

 

1 pære med 3 lys-styrker

 

Hva krever Philips SceneSwitch?

Ikke noe - bortsett fra strøm! - Dog litt utdypning er det muligens behov for:

Du kan faktisk bruke Philips SceneSwitch led pærer i ALLE Lamper som i forveien ikke har en lysdimmer. Dette betyr i alle lamper som du tenner og slukker på en helt alminnelig lysbryter - enten på vegg eller direkte på lampen eller lampens ledning. I tillegg skal altså sokkelen passe til - men ellers er det intet annet du skal tenke på, du skal heller ikke investere i nye lamper eller spesielle kontakter, da all teknologi sitter i LED pæren og styres direkte fra denne.

LED pæren husker din siste innstilling, altså LED pæren vil tenne i samme styrke som den var i, når du slukket den siste gang. Dette er en smart funksjon, som gjør det enkelt for deg med fast innstilling. Denne innstilling nullstilles enkelt ved å tenne og slukke for led pæren hurtig (innenfor 1 sek.) på denne måte kan du igjen tenne for led pæren i en styrke du selv ønsker..

LED pære med 2 farger av hvitt lys

Den annen type av SceneSwitch lamper og led pærer som finnes, er disse hvor du kan bytte imellom 2 farger av hvitt lys. Dette er smart i de tilfeller hvor du alltid har behov for godt lys, men hvor du gjerne ønsker muligheten for å bytte lys imellom det hvite og kalde lys, og det varme og alminnelige lys. Men - hvorfor er det smart å kunne bytte imellom 2 nyanser av hvitt lys?

Det hvite lys øker energinivået - og hjelper deg med å holde konsentrasjonen når du sitter ved spisebordet, jobber, eller hvor barna sitter med lekser. Det kalde lys har nelig mere av det "blå" lys i fargen - som er fargen som hjelper din hjerne med å holde energien opp, og sikre at du er mere frisk når du skal jobbe. Det er derfor sykehus, skoler og arbeidsplasser benytter et mere hvitt lys enn vi normalt har i huset.

Det varmhvite lys får deg til å slappe av - noe som er viktig, spesielt hjemme. Dette kan være når du spiser med familien eller har venner på besøk. Det varmhvite lys er ofte det lys du kjenner fra alminnelige LED pærer, og er betegnet som 2700 Kelvin. Hele ideen med disse LED pærer - er å forsikre oss om at du får det lys som passer til ditt behov.