Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
 • Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Philips Hue nyheter 2020

I 2020 kommer det løpende nyheter fra Philips Hue - og det er virkelig noe å glede seg til! Vi kan jo ikke si det hele - så det gjør vi jo ikke, men vi vil gjerne fortelle at vi er svært begeistret. Det ser nemlig ut til at 2020 fortsetter med Hue nyheter som byr på " alminnelige" Philips Hue lamper, nye lyspærer og ellers spennende tilbehør.

Det første vi vil fortelle om - er at det nå er kommet flere spennende utendørslamper. Det kommer en ny lavvolt lampe i Impress serien - det unike er, at dette er den første lavvolt vegglampe som du kan montere HELT SELV. Dette er super Smart - samtidig som lampen gir den perfekte utebelysning. En smart og intelligent utelampe som du selv kan montere er naturligvis billigere enn én lampe som skal monteres av elektriker.

I tillegg kan du i denne kategori finne de andre nye og smarte Philips Hue utendørslamper - disse lamper er helt tradisjonelle og skal dermed monteres av autorisert. Til gjengjeld får du en rekke utendørslamper i et lekkert og minimalistisk design som du kjenner fra mange av de andre Philips utendørslamper som ikke er Hue. Disse er svært populære - og dermed ser vi fram til å vise deg alle de nye Philips Hue utendørslamper.

Du får både det elegante og enkle design, men du får også (i de fleste nyheter) White and Color Ambiance - noe som betyr at de kan lyse i alle 16 millioner farger, samt også de hvite nyanser. Dette gir deg mulighet for at få det optimale ut av din Philips Hue utendørsbelysning - men også til å bruke lampene som du kjenner dem fra alminnelige utendørslamper.

Se videre i menuen "Philips Hue" ovenfor, her finner du alt Philips Hue inndelt i kategorier.

Philips Hue nyheter fra høsten 2019 finner du nedenunder:


Bluetooth i Philips Hue pærer + lamper

Philips mener selv at denne nyhet er den største av alle - noe vi kan være enig i. Akkurat nå er det Bluetooth i alle Phillips Hue lyspærer, bortsett fra E14 som ikke får Bluetooth.

Ideen med Philips Hue Bluetooth er at du ikke har behov for en Bridge for å koble lyspærene til en App, men at du derimot kan koble lyspærene direkte til din smarttelefon via Bluetooth. Det er samtidig mulig å koble dem direkte til Alexa's og Google's Bluetooth høytalere. I tillegg er det en App til dem som kun ønsker å benytte Bluetooth funksjonene i Philips Hue  - har du en Philips Hue Bridge i dag, kan du dog ikke bruke denne nyhet til noe.
Les alt om Philips Hue Bluetooth her


Philips Hue med Bluetooth


 

Les mer

10 artikler

10 artikler

Se ALT Philips Hue på siden her

 

Nye Philips Hue produkter

Leter du etter nye Philips Hue lamper, så er du kommet til det helt riktige sted. Vi har nemlig samlet alle Philips Hue Nyheter i denne kategori - noe som gjør det lettere for deg å finne rundt i Philips Hue's verden. Vi elsker nemlig også Philips Hue nyheter - det er derfor vi alltid samler de siste Philips Hye nyheter i denne kategori, slik at du enkelt kan få det overblikk du har behov for, når du skal finnne de siste nye fra Philips Hue, muligens det du mangler til din bolig.

Dette betyr samtidig at du ikke finner alle Philips Hue lamper - eller hvis du tror at at en Philips Hue lampe er ny, mens den i virkligheten ikke er helt ny. Det er derfor det viktig, hvis du mangler en ny Philips Hue lampe - husk at du kan finne det komplette sortiment av Philips Hue ved å lete i menyen, under Philips Hue. Vi har nemlig det komplette sortiment fra Philips Hue - og ikke bare de nye Philips Hue produkter som akkurat er kommet. Er det noe du er i tvil om - eller Philips Hue lamper du leter etter - kontakt oss gjerne, på chat, e-post eller telefon.

Philips Hue nyheter på nett får du her!

Som vi har skrevet tidligere, er det ingen hemlighet at vi elsker Philips Hue. Vi elsker alle de mange forskjellige funksjoner som du kan få til ditt Philips Hue smart og intelligent belysning system. Det er derfor vi er like nyskjerrige som deg når det kommer til nye Philips Hye pærer og lamper. Ofte blir disse nyheter beskrevet og meldt ut på flere nettsider - nesten før Philips Hue selv har meldt det ut. Dog - forsøker vi altså å være med på første rekke når Philips Hue kommer med Nyheter!

Vi kjenner ikke alle detaljer i Philips Hue nyheter - noe har vi fått fortalt, og ofte er det faktisk sånn at vi ikke må fortelle om Philips Hue nyheter før en bestemt dato. Men - naturligvis vil vi gjerne dele de Philips Hue nyheter som vi kan, og derfor har vi listet opp de nyheter vi kjenner til nedenunder.

 • Philips Hue nyheter Høst 2019
  - Philips Hue GU10 Color i alminnelig GU10 størrelse
  - Ny teknologi innebygget i Hue
  - Nye Philips Hue lamper
  - Nye Philips Huer pærer

Er det nyheter som vi bør se nærmere på - kontakt oss gjerne på e-post