Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Kom i gang med Philips Hue lys

Hvis du ikke kjenner til Philips Hue - les gjerne mere nedenunder. Vi vil gjerne forklare deg hvor enkelt det er å starte med Philips Hue. Du kan også se alle Philips Hue produktene %20%20{{KOLONNE-1-START%20LARGE}}%20%201:%20Tilslut%20din%20Hue%20Bridge%20Du%20starter%20med,%20at%20opsætte%20din%20Hue%20Bridge.%20Den%20skal%20have%20strøm%20og%20et%20netværksstik%20til%20din%20trådløse%20router%20(medfølger).%20Når%20Bridgen%20starter%20op,%20går%20der%20et%20øjeblik,%20og%20der%20kommer%20lys%20i%20alle%20dioderne.%20Hvis%20der%20mangler%20lys%20i%20en%20af%20dioderne,%20tjek%20da%20netværksstikket%20og%20prøv%20evt.%20en%20anden%20kabel%20indgang%20i%20Routeren.%20Hue%20Bridge%20kan%20købes%20løst,%20eller%20medfølgende%20i%20et%20Startsæt%20med%20pærer.">her.

 

  

Philips Hue med integrert Bluetooth

En nyere funksjon fra Philips er å integrere Bluetooth i deres Hue lyspærer samt i enkelte lamper. Du skal inn på hvert produkt for å se om lampen har integrert Bluetooth da dette er en løpende prosess. Bluetooth funksjonen er til deg som ikke har behov for flere enn 10 lyspærer / lamper hjemme - men som samtidig ønsker Smart hus belysning.

For deg som ønsker noen få lamper, og samtidig ikke har behov for alle funksjonene i Hue, er Philips Hue med integrert Bluetooth er optimal løsning - du kan nemlig ikke få den fullstendige kontroll over dine lamper, samt styre din belysning når du ikke er hjemme. Det kan også være en løning hvis du ønsker Philips Hue lys på barnerommet eller i en bolig uten trådløs router/WiFi.
Dog mener vi at de aller fleste har behov for en Hue Bridge/Bro - Les mere om Hue Bluetooth her 

Montering av Philips Hue med Bridge / Bro

Montering av Hue er enkelt, noe alle kan klare (ja, også deg). Velger du å tilkoble dine Hue lamper og lyspærer via Hue Bridge / bro får du samtidig alle muligheter til Smart styring av ditt Hue lys hjemme eller på hytta, helt uten begrensninger.
Følg disse 3 trin, og så er du i gang: 

1: Tilkoble din Hue Bridge / Bro

Du skal begynne med å oppsette din Hue Bridge / bro. Denne skal ha tilgang til strøm og en nettverkskabel til din trådløse router (medfølger). Når Hue Bridge / bro starter opp, går det et øyeblikk før det kommer lys i alle diodene. Hvis det mangler lys i en av diodene, kontroller nettverkskabelen, prøv evt en annen kabel inngang i routeren. Hue Bridge / Bro kan du kjøpe løst, eller medfølgende i et startsett med lyspærer

Opsætning af Hue Bridge


2: Montér Hue lyspærer i dine lamper

Skru de nåværende lyspærer ut av dine lamper, og erstatt disse i stedet med Philips Hue lyspærer som passer. Når du tenner for lampen første gang, lyser Hue lyspærene som en helt alminnelig lyspærer, i et helt alminnelig varmhvitt lys.

Husk at ALT Phillips Hue er kompatibelt med hverandre, du kan begynne med White lyspæren og senere tilføye fargede lyspærer.

Opsætning af Hue pærer


3: Download Hue App'en

Last ned Hue-appen i Appstore / GooglePlay. Når du starter Appen opp første gang, følger du bare guiden på skjermen. Du skal fysisk taste på den store knappen som sitter på Hue Bridge / Bro, den du akkurat har satt til din router. Dette for å være sikker på at ingen andre får adgang til din router. Vi har også en Hue video guide.

 Kom i gang med App

 

 Hue oplevelser

 


 

Velg ditt Hue lys blandt 3 kategorier:

 

Philips Hue White 

Philips Hue White

Enkel styring og komfort. ▶StartpakkeEkstra lyspære

Philips Hue White lyspæren lyser i alminnelig varmhvit lysfarve og kan dempes. Philis Hue White lyspæren benyttes i de tilfeller, hvor lysfarven ikke er et krav for deg. Lyset fra lyspæren er det samme som du kjenner fra tradisjonelle lyspærer.

Hue er perfekt som tyverisikring, da du kan få lyset til å slukke og tenne, selv om du ikke er hjemme. Her er Philips Hue White et godt sted å starte. Den lave pris gjør det mulig å få Hue lys i lamper som er særlig gode til å vise at det er noen hjemme, dette kan være i gang eller utelamper. (Les mere om Hue White nedendunder).


Philips Hue White Ambiance

Philips Hue White Ambiance

Lys til dine øjeblikke. ▶StartpakkeEkstra lyspære

Philips Hue White Ambiance lyspærer kan alle hvite nyanser. Helt fra det kalde hvite lys, til ekstra varmt hvitt lys, samt også muligheten for å dempe lyset. Perfekt til å gi det lys som øker konsentrasjonen, eller når du ønsker en koseligere stemning.

Philips Hue White Ambiance er til deg som gjerne ønsker noe mere ut av lyset. Med mulighet for å forandre den hvite farge, kan du få lys som gir deg energi, er godt å lese i, eller et varmt lys når du skal slappe av (godt over spisebordet). Du kan også benytte denne lyspære som Oppvåkningslys / Wake-up light.  (Les mere om Philips Hue White Ambiance nedenunder). 

 


Philips Hue White Color Ambiance

Philips Hue White Color Ambiance

Ubegrensede muligheter. ▶StartpakkeEkstra lyspære

Philips Hue White Color Ambiance lyspæren har samme funksjon som Philips Hue White Ambiance lyspæren – Har I tillegg alle de 16 mio. forskjellige farger. Perfekt som stemningsskaper inne og ute, hjemme eller på hytta.

Color lyspæren er mye mere enn kun en disco pære – For det første kan den det samme som de to andre typer av Hue lyspærer, i tillegg kan du benytte fargene til å skape stemning, liv og forandring ved bare få trykk i Appen. Eksempelvis har du alle de røde hyggelige nyanser å velge i, når du skal skape en stemning ala  Kino stemning, da du nå også kan synkronisere lyset med dit Philips Ambilight TV (Les mere om Philips Hue Color nedenunder).

 


 

Når er Philips Hue White best?

Philips Hue White er til det meste, du får APP styring, både når du er hjemme og på ferie, du kan oppsette automatisk tenn/slukk lys, dempe lyset. Husk også at Philips Hue White er til både innendørs og utendørs belysning. Kort sagt kan Philips Hue White alt det basale i en alminnelig varmhvit lysfarge.

 

Hue White Oplevelse

 

Når er Philips Hue White Ambiance best?

Philips Hue White er til det meste, du får APP styring, både når du er hjemme og på ferie, du kan oppsette automatisk tenn/slukk lys samt selvfølgelig også dempe lyset. Husk at Philips Hue White er til både innedørs og utendørs belysning. Kort sagt kan Hue White alt det basale i en alminnelig varmhvit lysfarge.

 

Hue White Ambiance Oplevelse

 

Når er Philips Hue White Color Ambiance best? 

Philips Hue White Color Ambiance er til deg som har behov for det maksimale ut av lyset. Her har du nesten ingen begrensninger i valg av farger på lyset, du kan naturligvis også få alle de hvite nyanser av lyset her. Vi pleier å si at Philips Hue White Color Ambiance lys, er lys fra hverdag til fest, med alt fra det gode konsentrasjonslys til det behagelige koselys – til herlige farger og selvfølgelig lys til festlige anledninger. Litt morsomt er det jo – at de fleste som begynner med fargede Hue lyspærer – faktisk fortsetter med å kjøpe fargede lyspærer. Muligens er dette fordi det faktisk gir stor verdi i hverdagen?

 

Hue White Color Ambiance Oplevelse

 

Hvordan styrer du Philips Hue Lys?

Philips Hue Lys styres enkelt via smarttelefon og nettbrett, både Appel og Android. Det er også her all programmering foregår, altså programmering av tidsstyring, innstille lysdemper mm. Dog betyr ikke dette at din telefon alltid skal være tent - det kan også gjøres med det Hue tilbehør som finnes, eksempelvis Philips Hue Dimmer - som også kan styre ditt lys, ved tenn og slukk samt demping av lyset. Det finnes også bevegelsessensor som kan automatisere lyset enda mere.   

Hvordan bruger man Hue?

 


 

Visste du at:

  • Uansett hvilken Philips Hue startpakke du velger, kan du alltid supplere med flere lyspærer i forskjellige utgaver
  • Alle produkter i Hue serien, er kompatible med hverandre
  • Du kan koble opp til 50 lyskilder på en Bridge
  • Dine kontakter virker som de alltid har gjort (dog ikke hvis du har lysdemper)
  • Trådløs Hue kontakt og bevegelsessensor kan tilkjøpes
  • Philips Hue lyspærer og lamper krever ikke installasjon av autorisert installatør

 Velg din Philips Hue Startpakke her: 

Nå skal du egentlig kun bestemme deg for hvilken Philips Hue Startpakke du har behov for. Er du fortsatt i tvil? Kontakt oss!

Les mer

3 artikler

3 artikler

Kam igang med Philips Hue infoboard

Hvor skal jeg begynne med Philips Hue?

Philips har gjort det enkelt for deg som er ny til Philips Hue ved å tilby forskjellige startsett - som består av alt du har behov for for å komme i gang. Det eneste du skal ta stilling til er hvilket lys du har behov for. Skal det være hvitt lys, hvor du kan styre de hvite farger - eller skal det være lyspæren som lyser i alle farger? Se utvalget og forskjellene ovenfor. Husk at uansett hvilket startsett du velger - kan du alltid supplere med ekstra lyspærer. Det kan være at du begynner med Philips Hue White start sett - men også har behov for Color lyspærer. Dette kan du gjøre helt uproblematisk, da alt i denne serie er kompatibelt med hverandre.

Hvilke lamper passer til Philips Hue?

I de aller fleste tilfeller kan du bruke de lamper du allerede har til Philips Hue. Philips Hue lyspærer finnes i både stor sokkel (E27) og liten sokkel (E14) - samt som spotlight (GU10). Her er det altså store muligheter for å finne en Hue lyspære som passer til den lampen du har hjemme. På denne måte er det enklere å komme i gang med Philips Hue - da du kan bruke de lamper du allerede har.

Har du lamper med lysdemper - kan det være at du får problemer, da lysdemperen i Philips Hue lyspærer er integrert og skal dermed dempes via Philips Hue systemet. Mange eksisterende lysdempere kan nøyes med å stå på max, dermed vil Hue virke - hvis du altså ikke skal bytte dine eksisterende lysdempere med en alminnelig kontakt.

Vi hjelper deg gjerne med oppsetting av Phillips Hue

Vi ser at de fleste kan komme i gang med Phillips Hue på egenhånd - dette fordi Philips har gjort det så enkelt som mulig. Men - skulle du få problemer med oppsetting av - eller bruken av Philips Hue, vil vi svært gjerne hjelpe deg. Vi har Phillips Hue eksperter som er klar på chat, e-post og telefon. Dessverre finnes det ikke en norsk bruksanvisning til Philips Hue - men vi har laget en Videoguide som viser hvordan man installerer og oppsetter i Appen første gang.

Bakgrunnen for at Phillips Hue ikke har laget en egen norsk guide - er at Appen er enkel å følge - men altså noen ganger går ikke alt etter planen, da kan det være godt med vår videoguide eller kontakte oss på chat, e-post eller telefon.

Philips Hue Problem-løser og FAQ

Fra tid til annen møter vi kunder med problemstillinger at forskjellig kaliber i forbindelse med Phillips Hue - noe som er naturlig med produkter som disse. Det er derfor vi har samlet en oversikt over de mest "alminnelige"utfordringer - samt løsninger på disse, noe du finner i vår Philips Hue FAQ problem løser guide. Har du fortsatt ikke løst problemet? Kontakt oss på e-post, chat eller telefon - vi bistår gjerne med råd og veiledning.