Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
 • Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Philips Hue Utendørslamper

Smarte utendørslamper fra Philips Hue - særlig spennende er de Philips Hue utendørslamper som du selv kan og må montere. Philips beveger seg nemlig utenfor hjemmets 4 vegger med Philips Hue utendørslamper. Få alle fordelene med Philips Hue utendørsbelysning som hyggebelysning, spotter på enheter og møbler du ønsker fokus på, tyverisikring med lys rundt huset, inngangsparti og trapper samt intelligent og smart styring av dine utendørslamper. Finn dine favoritt Philips Hue utendørslamper nedenunder.

Les mer

47 artikler

47 artikler

Philips Hue som Hagebelysning - går det?

Ja - selvfølgelig kan du benytte Philips Hue som Hagebelysning. Philips Hue forbindes via Zigbee teknologienn - som har den fordel at hver lyskilde forlenger signalet. På denne måte kan man saktens bevege seg vekk fra huset, hvis man har lyskilder som når inn til Philips Hue Bridge - eller andre innendørs lyskilder. Philips Hue har en rekkevidde på 20 meter - og det skal være maks 10 meter mellom hver lampe. Det er derfor ikke noe problem å få Philips Hue som hagebelysning - og på denne måte få de samme fordeler med Philips Hue utendørs som du har innendørs. Vi mener faktisk at at vi kan se nesten like mange fordeler med Philips Hue som Hagebelysning som vi ser med Philips Hue som smart og intelligent belysning innendørs i hus og hytter.


Hvis vi tenker rekkevidde på Philips Hue som hagebelysning - så er det faktisk ganske enkelt. Vi skal kun følge Phlips Hue's egen guideline, og opplever faktisk ingen problemer med dette

 • Den første Philips Hue pære som monteres i din Hagebelysning skal 
  - Være maks 10 meter fra nærmeste innendørs Philips Hue lampe eller pære
  - Eller maks 20 meter fra din Philips Hue Bridge
 • Den neste Philips Hue pære eller lampe som monteres i din Hagebelysning skal være
  - Maks 10 meter fra den første hagebelysning med Philips Hue pære eller lampe.


Philips Hue hagebelysning


Kan du selv installere Philips Hue utendørslamper?

Som utgangspunkt har du ikke lov til å installere utendørslamper i Norge, det må gjøres av en autorisert elektriker. Dette gjelder også Philips Hue utendørslamper som Turaco, Tuar og Lucca, som installeres på vanlig måte. Men Philips Hu lampene Lily og Calla er utendørslamper med lavspenning og med vanlige kontakter, som gjør det mulig å installere dem i hagen selv. De er montert med støpsler som passer sammen og som er vanntette. Selve strømforsyningen har et vanlig støpsel som bare skal kobles til en stikkontakt enten inne eller i en stikkontakt utendørs.