• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Hue Outdoor - Utendørs Hue lamper

Philips Hue har nå endelig flyttet utenfor hjemmets fire vegger med den splitternye serien av utendørslamper. Zigbee-tilkoblingen i Hue-systemet sørger for at rekkevidden kan håndtere at du setter opp lamper utenfor og at du får alle fordelene ved utendørsbelysning, f.eks. hyggebelysning, sports på ting du vil ha fokus på, tyveribeskyttelse ved hjelp av lys rundt huset, automatisk styring mv.

Les mer

37 artikler

37 artikler

Kan Hue brukes utenfor?

Ja, Philips Hue kan selvsagt brukes utendørs. Hue forbindes via Zigbee-teknologien, som har den fordelen at hver lyskilde forlenger signalet. På denne måten kan du bevege deg lenger bort fra huset så lenge du har en rekke lyskilder som når inntil Hue Bridgen eller andre lyskilder innendørs. Bridgen sies å ha en rekkevidde på 20 meter og hver lyskilde 10 meter mellom hverandre.

 

Kan du selv installere eksterne lamper?

Som utgangspunkt har du ikke lov til å installere utendørslamper i Norge, det må gjøres av en autorisert elektriker. Dette gjelder også Hue Outdoor-lampene Turaco, Tuar og Lucca, som installeres på vanlig måte. Men Hue-lampene Lily og Calla er utendørslamper med lavspenning og med vanlige kontakter, som gjør det mulig å installere dem i hagen selv. De er montert med støpsler som passer sammen og som er vanntette. Selve strømforsyningen har et vanlig støpsel som bare skal kobles til en stikkontakt enten inne eller i en stikkontakt utendørs.