Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Philips Hue GU10 pærer til Downligt og Spotlight

Philips Hue GU10 er det optimale valg som downlight og spotlight når du skal pusse opp eller bygge nytt - noe du også kan se på varene. Philips Hue GU10 kan samtidig være det foretrukne valg i utendørslamper eller gulvlamper, faktisk er Philips Hue GU10 blant de downlights vi selger mest av. Vi har samlet alt det som finnes i Philips Hue GU10 i denne kategori - slik at du enkelt kan finne den downlight du mangler.

Les mer

9 artikler

9 artikler

Indbygningsspots til Philips Hue GU10

 

Philips Hue GU10 spotlight og downlight

Hue GU10 er en spesiell lyspære - det er ikke fordi det er denne pæren vi har flest ordre på - men det er som oftest dene pæren vi leverer flest av pr ordre. Enkelt betyr dette at det er GU10 pæren som primært benyttes i downlights og spotlights - noe de fleste boliger har endel av. I dag er det veldig alminnelig å innbygge spotter i taket ved nybyggeri - noe som gjør at du er godt på vei mot Smartbelysning allerede før innflyttning. En stor fordel med Philips Hue er at du også kan bruke Philips Hue GU10 og også andre lyspærer som om det var helt alminnelige lyspærer. Dette betyr at selv om du ikke får installert Philips Hue med det samme - vil Philips Hue GU10 pærene lyse helt alminnelig hvitt lys som du kjenner det fra andre lyspærer.

Vi ser også GU10 pæren i andre typer av lamper - som eksempelvis gulvlamper, men også vegglamper og utendørslamper ser vi ofte brukes sammen med Philips Hue GU10.

Tilbud på Philips Hue GU10 

Muligens er det litt frekt - å si at det er tilbud - men i alle fall er det en hjelpende hånd! Visste du at du kan få litt tilbud på Philips Hue GU10 Color hvis du kjøper flere pr ordre? Hvis du ikke visste det - håper jeg at du vil lese med nedenunder.

Philips har nemlig laget dobbeltpakker på alle Philips Hue GU10 Color de har i sortimentet. Dette betyr at du kan spare endel på å bestille pakker med pærer hver gang du bestiller Philips Hue GU10 - noe som egentlig gjør det hele litt lettere. Det beste er jo at Philips Hue GU10 ofte benyttes sammen i et større antall - som eksempelvis ved downlights og spotlights - selvfølgelig også i andre lamper hvor du har behov for 2 eller flere Hue GU10. Vi kan dessverre ikke gjøre noe mere med prisen enn det du ser på siden - bortsett fra hvis du har behov for et veldig stort antall av Philips GU10 pærer, så kan vi forsøke å lage en samle og mengde rabatt. 

Vi har Philips Hue GU10 pærer i alle de 3 forskjellige modeller som finnes på markedet i dag - dette betyr at du kan få Philips Hue GU10 pærer med hvitt lys (altså white), og Philips Hue GU10 White Ambiance - som er lyspæren som kan lyse i alle de hvite nyanser - samt til sist Philips Hue GU10 Color med farget lys - som igjen kan lyse i alle hvite nyanser SAMT OGSÅ 16 millioner forskjellige andre farger. Denne modellen kalles Philips Hue GU10 White Color Ambiance.

Spotter til Philips Hue GU10?

Har du behov for spotter som passer til Philips Hue GU10 pærene - vi vi gjerne hjelpe deg. Vi har nemlig mang flotte spotter og også gode priser på spotlights og downlights fra Nordtronic - som vi alltid anbefaler at du bruker sammen med Philips Hue. Disse spotter med kasse, er sammen med Philips GU10 er nemlig veldig enkle å montere. Dette betyr igjen at du har spotter som er enkle og billige å montere for installatør. Hvis du ser øverst i denne kategorien, kan se hvilke spotter du skal bruke til de forskjellige Philips Hue pærer.

Philips Hue har også deres egne spotlights som de kaller Hue Milliskin - og som er svært flotte. I tillegg leveres disse spotter med Philips Hue GU10 White Ambiance pære. Det eneste "problem" med disse - er at den har har kasse montert bak selve spotlighten, noe som betyr at du selv skal bestille/kkjøpe en kasse i tillegg og sette denne over spotten under taket. Dette gjør at den samlede pris på Hue Millskin med GU10 pære er dyrere enn hvis du velger en løsning med Nordtronics.