Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
 • Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Lamper til Philips Hue pærer

Kan du ikke se hele teksten - trykk les mere. Vi elsker lamper og vi elsker Philips Hue. Med uten gode lamper til dine Philips Hue pærer, kan det hele være det samme! Vi vi gjerne hjelpe deg videre - les nedenunder å få de flotteste lamper til Philips Hue pærer.Bruk Philips Hue pærer i dine eksisterende lamper

Det er jo supert, at vi som lever av å selge lamper, sier at du skal bruke dine eksisterende lamper til Philips Hue pærer! Men det er jo dette som er konseptet med Philips Hue. Så - hvis du elsker dine lamper er det altså ikke behov for å bytte dem ut for å få Philips Hue pærer i dine eksisterende lamper.

Men - selvfølgelig kan det være andre årsaker til at du ønsker å bytte ut dine lamper, det kan jo også være at de ikke har en sokkel som passer til Philips Hue pærer - eller at dine lamper ikke passer i ditt interiør, eller at materialet eller designet ikke er perfelt til Philips Hue (les mere nedenunder). Som utgangspunkt anbefaler vi at du alltid bruker Philips Hue pærer i dine egne lamper hvis du har mulighet og lyst til å beholde dem.
Lamper til Philips Hue pærer


Kjøp nye lamper til Philips Hue pærer

Har du behov for nye lamper til Philips uue pærer - vil vi gjerne komme med noen gode råd. I utgangspunktet kan du bruke alle lamper med samme sokkel til din Philips Hue pære - da Philips Hue pærer ikke har en spesiell størrelse eller fasong som krever det. Dog - etter at vi selv har hatt Philips Hue i boligen i mange år - har vi funnet ut at det er noen materialer som fungerer bedre enn andre.

Gode råd til lamper med Philips Hue Color pærer

 • Materialer som glass og plast er perfekte til Philips Hue Color, og gjør at hele lampen lyser i den farge som du har valt.
 • Hvite lamper er velegnet til Philips Hue Color pærer - hvis du også ønsker at lampen i seg selv skal være opplyst i farger.

Gode råd til lamper med Philips Hue White pærer

 • Philips Hue White fungerer som helt alminnelioge pærer - og kan benyttes i alle lamper
 • Har du et ønske om at selve lampen skal lyse i samme farge som det lys du velger til din Philips Hue pære - anbefaler vi at du velger en hvit lampe

Velg en lampe kategori

Da alle Philips Huer pærer kan brukes i alle lamper - kan du faktisk finne den lampetype under kategorien "lamper". Vi anbefaler at du bruker filtreringsmulighetene til Venstre - slik at du kun ser de lampene som passer til sokkelen på din Philips Huer pære ( eks E27)

De mest populære lampe kategorier til Philips Hue pærer:

Lampene nedenunder er lamper vi har i sortimentet primært for Philips Hue

Les mer

11 artikler

11 artikler

Gode lamper til Philips Hue Color

Her finner du lamper som er velegnet til Philips Hue color pære - dette er både Philips egne lamper, Nordlux lamper men også andre merker som har lamper som er velegnet til Philips Hue pærer. Selve lampene har ikke noe med Philips Hue - men lyspærene passer selvfølgelig i lampene. Det er lamper vi hos Lampe Guru har utvalgt - da de er særlig velegnet til Philips Hue. Det er spesielt lampene til Philips Hue Color pærer vi har stort etterspørsel etter - noe som skyldes at det er stor forskjell på hvordan fargene og Philips Hue color vises i lampen. Leter du etter en lampe som gjengir det fargede lys i Philips Hue, er Philips Hue Color pærene det beste - og du skal gå etter de hvite glasslamper.

Gode råd når du skal kjøpe lamper til Philips Hue:

 • Det ser lekkert ut med opal hvite glasslamper til Philips Hue Color pærer
 • Undersøk på forhånd om Philips Hue Color pæren kan være i lampen
 • Alle lamper som passer i sokkelen - kan brukes med Philips Hue

Taklamper kan oppdeles i flere kategprier - her har du et par forslag som passer til E27 Philips Hue lyspærer - altså lamper som passer til våre alminnelige Philips Hue pærer med stor sokkel - både med Philips Hue White og Philips Hue color lys. Særlig flott er lamper med matt hvitt glass - når du setter din Philips Hue Color pære i lampen. Her opplyses hele glasset - noe som ser fantastisk ut samtidig som det gir et lekkert lys. Lampene ovenfor er fra vårt kontor - her har vi stor glede av stemningen fra Philips Hue color pærer - samtidig som de har det varmhvite lys når vi spiser. Du kan selvfølgelig velge andre av våre flotte glasslamper - eller alle mulige andre lamper - årsaken til at vi fremhever nettopp de hvite glassslamper, er at du får den super flotte og stilige effekt, når hele lampen opplyses i én farge.

Hvilke lamper er velegnet til Philips Hue?

Philips Hue har de fleste standard sokler på deres lyskilder i dag, her tenker vi på E27, E14 og GU10 - slik at du saktens kan finne lamper som passer til Philips Hue. Går du etter lamper som passer til Philips Hue Color - er opal hvitt glass genialt, da lyset fordeler seg godt og gengir fargen optimalt. I de fleste tilfeller skifter lyset først farge når fargen treffer en overflate, om dette er en lampeskjerm, spisebord eller vegg. Det er derfor det gir et flott uttrykk med opal hvitt glass - da lampen vil lyse i den farge du har valgt. Det er dog viktig å understreke at du kan bruke Philips Hue pærer i alle lamper hvor sokkelen passer. Det er derfor du ikke skal bytte lamper når du skifter over til Philips Hue pærer.

Innfellingsspot og Downlights til Philips Hue GU10

Det er ikke alltid like enkelt å finne downlights som passer til Philips Hue Color GU10 pære - særlig hvis led pæren skal være utendørs under overbygg, på badet eller også monteres direkte i isoleringen. Her har vi funnet det danske merke Nordtronic som har flere forskjellige spotlights som passer til Philips Hue Color GU10. Utfordringen har vært at Philips Hue GU10 er ca 2 cm lenger enn den normale GU10 pæren. Du finner alle downlights til Philips Hue GU10 pærer her. Det er også produsert spotlights til innfelling i Philips Hue serien  - dog finnes ikke disse spotlights med farget pære - disse må heller ikke monteres direkte i isoleringen.

Bruk dine eksisterende lamper

Du er nok helt sikkert klar over det - mange av de lamper du allerede har i huset, kan være perfekte til Philips Hue pærer. Du skal kun være oppmerksom på om er det den korrekte sokkel som sitter i dine lamper - deretter skal du se om de er velegnet til å gjengi farger - særlig hvis det er de fargede pærer du tenker på. En optimal lampe til å gjengi farger - er en lampe i hvitt, det kan gjerne være i plast eller i opal matt glass. Disse lamper gjengir fargene svært godt - da de har noe som lyset kan reflektere mot. Prøv gjerne med de lamper du allerede har i boligen - hvis du ikke er fornøyd, har du ikke kjøpt nye lamper og er nå klar til å kjøpe dine evt nye lamper her hos oss.

Har du spørsmål til oss? Kontakt oss gjerne - du kan nå oss på chat, e-post eller telefon. Vi gleder oss til å høre fra deg