• Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte
Philips Hue

1-51 of 188

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1-51 of 188

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lamper og pærer fra Philips Hue - Endelig!

Philips Hue er det nye innenfor belysning i hjemmet - her betjenes lyset via en App på din telefon eller tablet. 
Om du har iPhone eller Android, så har du mulighet for å tenne, slukke, endre lysstyrke og på lamper, samt skifte farge. Alle produktene fra Hue-serien har LED som lyskilde og har derfor et lavt strømforbruk, men samtidig en utrolig god kraft. Vi har ALT av Philips hue på lager til omgående levering, så skynd deg inn og bestill! 

Philips Hue lamper, farge på din hverdag

Philips Hue lampene, Hue Iris og Hue Bloom og lysbåndene Hue Lightstrips har den fantastiske mulighet at de skifter farge.
Det er ikke mindre en 16 millioner forskjellige farger å velge i mellom - også helt alm. varmhvitt lys. Så her burde du ha mulighet for å finne et lys som passer til de fleste stemninger, både til hverdag og fest! Philips Hue er en hit hos oss.
Fargeskriftet foregår via philips Hue App'en og her er det selvfølgelig også mulighet for automatisk fargeskift, samt innstilling for vekking (app tilkjøpes), disco-lys og mye annet.

Philips Hue Lux - trådløs dempbar LED-pære

Philips Hue Lux er en pære som også kan betjenes via Hue App. Det spesielle ved denne pæren, er at den kun har hvitt lys. Er man ikke tilhenger av det fargerike, men stadig vil ha mulighet for å betjene lysets hvite nyanser, samt styrken, via sin telefon eller tablet, så er denne pæren det riktige valget. Disse pærene kan kombineres med de fargerike lampene fra Hue så det hele styres fra en og samme enhet. 

Philips Hue pærer med farger

Vi har selvfølgelig også de smarte Hue pærer som kan skifte farge. LED-pærene har, som Hue lampene, 16 mill farger å velge imellom - heriblant også vanlig hvitfarge, så du kan bruke den som vanlig pære. Hue-pæren med fargeskift er superenkel å montere, du setter den i lampen med stor (E27) fatning, setter din Bridge til og voila! du er klar til å laste ned App'en og gå igang. Det er både mulig å skifte farge på pæren og dempe pæren og det aller kuleste ved Philips Hue, er at du kan sette den til å skifte farge selv, sette discolys på eller skape en hyggelig steming til en rolig kveld.

Har du en Philips TV med Ambilight fra 2013 eller nyere har du mulighet for å linke Philips Hue lampene til TV’en. Du plasserer simpelthen en lampe på hver side og via et par trykk i Hue App så forlenger lampene lyset fra Ambilig TV’en. De skrifter så farge i takt med lyset på TV’en og kan også innstilles til å blinke hvis du ser fotball og laget ditt scorer et mål.

Har du spørsmål - så skriv gjerne til oss på e-post eller fang oss på chatten!