Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
 • Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Philips Hue Lyspærer og Lamper

Vi elsker Phillips Hue! Når du først får Phillips Hue, kommer du også til å elske det, men hvorfor??? Fordi Philips Hue er smart belysning som virker perfekt!

Philips Hue – Helt kort

Hue er smart belysning som enkelt styres og innstilles via en app i din smarttelefon, nettbrett eller på de trådløse Hue kontakter. Med Phillips Hue kan du enkelt sette lyset til automatisk å slukke og tenne, du kan bytte mellom jobb og hyggelys med et klikk. Du kan også få trådløse kontakter der hvor du mangler, som kan styre de / den lampen du ønsker. Med Hue bestemmer du!

Du skal ikke bytte ut dine lamper, men kun sette Philips Hue lyspærer i dine egne lamper. Når du første gang skal i gang med Philips Hue, skal du velge et Hue Startpakke,  hvor det er en Hue Bridge / Bro som du tilkobler med kabel til din hub. Du har kun behov for én Hue Bridge / Bro da denne kan styre opp til 50 lamper og lyspærer. Du kan også tilkoble nyere Hue lyspærer via bluetooth. Se mere om Hue Bluetooth her.


Sådan installeres en Philips Hue 

Hvorfor velge Philips Hue?

Vi mener at Phillips Hue er det beste smarte belysningssystem på markedet, fordi det fungerer så fantastisk godt. Det er enkelt allerede fra starten, skru lyspæren i lampen, finn den i din app, Voila – du er i gang! Når du så skal innstille hvordan du ønsker lyset, er Phillips Hue også enkel og brukervennlig. Det er mange muligheter, eksempelvis kan du innstille bestemte tider hvor lyset skal tenne og slukke (når du er på ferie), og skifte lyset med ét trykk fra godt arbeidslys til hyggelys.

Phillips Hue er også det system som er klart mest utviklet, det kommer hele tiden nye lamper til innebelysning og utebelysning, en masse nytt Hue tilbehør og Hue lyspærer. Du kan derfor få Phillips Hue belysning som dekker hele hjemmet. Vår erfaring er at når du først begynner med Smart lys - så er du solgt! Du finner nemlig veldig raskt ut hvor Smart Philips Hue er - hvor morsomt det er - og dermed ønsker du deg Philips Hue Smart belysning over det hele.

I tillegg er Phillips Hue altid LED, noe som både holder i mange år (opptil 20 år) og er samtidig utrolig energibesparende.

Philips Hue smart belysning med kontakter


 

Fornøyd eller pengene tilbake

Det høres så enkelt ut det hele, men er valget enkelt for deg?? Vi vil gjerne gjøre det ekstra lett for deg ved å tilby fornøyd eller pengene tilbake garanti på alle våre Phillips Hue Startpakke. Dette betyr, at du kan teste ditt Hue Startpakke i opp til 14 dager fra du mottar varen. Hvis du ikke elsker det – send det i retur! Dette gjør vi fordi vi er helt sikre på at du også kommer til å elske Phillips Hue på samme måte som vi gjør. Og – en fornøyd Hue kunde kommer tilbake etter mere – mens en misfornøyd Hue kunde kommer neppe tilbake etter mere Hue, eller andre lamper.

Derfor: Kjøp et Philips Hue Startpakke hos oss, er du ikke fornøyd etter opp til 14 dagers test, kan du sende det tilbake å få dine penger i retur.

Les vår kom i gang med Hue guide eller kontakt oss, vi kan alt om Hue og hjelper deg gjerne.

 

Du finner alle Philips Hue produkter nedenunder

1-51 of 202

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1-51 of 202

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lamper og lyspærer fra Philips Hue

Philips Hue er det nye innenfor belysning i hjemmet - her styres lyset via en App på din smarttelefon eller nettbrett.
Om du har iPhone eller Android, så har du nå mulighet for å tenne, slukke, samt forandre lysstyrke på dine lyspærer og lamper, samt skifte farge. Alle produktene i Hue-serien har LED som lyskilde og har derfor et lavt strømforbruk. Vi har ALT av Philips Hue på lager til omgående levering - også de populære Hue Lavvolt utendørslamper du selv kan og må montere. leter du etter Smart belysning? Vil vi gjerne hjelpe deg videre. 

Philips Hue lamper - sett farge på din hverdag

Philips Hue lampene, Hue Iris og Hue Bloom og lysbåndene Hue Lightstrips har den fantastiske mulighet at de skifter farge.
Det er ikke mindre en 16 millioner forskjellige farger å velge i mellom - også helt alm. varmhvitt lys. Så her burde du ha mulighet for å finne et lys som passer til de fleste stemninger, både til hverdag og fest! Philips Hue er veldig populært hos oss.
Fargeskiftet foregår via philips Hue App'en og her er det selvfølgelig også mulighet for automatisk fargeskift, samt innstilling for vekking (app tilkjøpes), disco-lys og mye annet.

Philips Hue White - trådløs dempbar LED pærer

Philips Hue White er en lyspære som også kan styres via Hue App. Det spesielle ved denne lyspæren, er at den kun har hvitt lys. Er man ikke tilhenger av det fargerike, men stadig vil ha mulighet for å styre lysets hvite nyanser, samt styrken, via smarttelefon eller nettbrett, er denne lypæren det riktige valget. Disse lyspærene kan kombineres med de fargerike lampene fra Hue så det hele styres fra en og samme enhet. 

Philips Hue lyspærer med farger

Vi har selvfølgelig også de smarte Hue lyspærer som kan skifte farge. LED pærer har, som Hue lampene, 16 mill farger å velge imellom - heriblant også vanlig hvitfarge, så du kan bruke den som vanlig lyspære. Hue lyspærene med fargeskift er veldig enkle å montere, du setter den i lampen med stor (E27) sokkel, setter din Bridge til og voila! du er klar til å laste ned App'en og gå igang. Det er mulig å skifte farge på lyspæren samt også å dempe lyspærene - det aller kuleste ved Philips Hue, er at du kan sette den til å skifte farge selv, sette discolys på eller skape en hyggelig steming til en rolig kveld.

Har du en Philips TV med Ambilight fra har du mulighet til å linke Philips Hue lampene til TV’en. Du plasserer simpelthen en lampe på hver side og via et par trykk i Hue App så forlenger lampene lyset fra Ambilig TV’en. De skrifter så farge i takt med lyset på TV’en og kan også innstilles til å blinke hvis du ser fotball og laget ditt scorer et mål.

Har du spørsmål - så skriv gjerne til oss på e-post eller fang oss på chatten!