Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Taklamper og pendler fra Philips i smart design

Philips har masser av taklamper og de er spesielt gode til pendler, som er det mange også forbinder med Philips. En Philips pendel er vel overveid både i design og belysning avhengig av anvendelsen. For eksempel er Philips langbordspendel alltid laget slik at den ikke skinner eller blender i øynene, og dermed gi den den riktig belysning over spisebordet. Philips pendler har også de vakre detaljene og rimelige prisene når man tar det gode håndverket i betraktning. En god Philips taklampe kan vare i mange år. Flere av pendlerne er dimbare og er inkludert Philips lyspærer.

Les mer

16 artikler

16 artikler

Philips LED-lamper med super flott lys

Hvis du søker en LED-pendel til over spisebordet, så har Philips et stort utvalg. Philips har lenge vært frontfigur på LED-belysning, noe som gjør at de også har et stort utvalg i LED-pendler til utrolig flotte billige priser. Husk at Philips LED-taklamper alltid har den riktige fargen på lyset og bruker et minimum av strøm (et flott varmt, hvitt lys på 2700K). Philips Massive taklamper har både LED-pendel taklamper og andre taklamper. En Philips LED-lampe har lang levetid, faktisk helt opp til 30 år på noen pendler. De fleste LED-lamper kan lysdempes, men det vil stå i beskrivelsen på varen her på nettbutikken.

Philips er også god til profesjonell lyssetting og derfor har Philips svært gode skrivebordslamper og andre bordlamper med eller uten LED-pærer. En billig Philips bordlampe er kjennetegnet av kvalitet og lys som gir mening, hyggebelysning eller arbeidslys. Det samme gjelder Philips gulvlamper, som er tenkt kreativt, og hvor belysningen også er på topp. Philips gulvlamper lages også i LED og i alle typer - også som Uplight.

Philips taklamper til barn er en hit

Men Philips lager også annerledes og funkye taklamper til unge og barn med massevis av kule farger og kul stil. LampeGuru.no tilbyr flere kule taklamper til billige priser som dine barn vil elske. Husk at mange billige Philips pendel taklamper også er inklusiv Philips pære – og ofte en sparepære. Philips er jo kjent for deres lyskilder som sparepærer og er alltid først ut med den gode belysningen i deres pendler.