Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Philips barnelamper i beste kvalitet online hos LampeGuru.

Vi er stor tilhenger av god kvalitet og flott design og derfor er vi kjempe fan av Philips barnelamper. Alle Philips barnelamper er særpregede, søte og i beste kvalitet – alltid! En barnelampe fra Philips er eksempelvis ofte laget i tre, mens andre barnelamper vanligvis er laget i plast som er et langt billigere materiale, men som dessverre også går lettere i stykker under barnas lek. Philips barnelamper blir lett en del av leken i barnerommet.

Les mer

33 artikler

33 artikler

Barnelampene fås til både søte jenter og kule gutter – eller omvendt.

Philips har både taklamper til barn, vegglamper til gutter og jenter, men også søte og morsomme barne-bordlamper. Philips har selvfølgelig også LED-barnelamper som gir en ekstra fordel i at de ikke blir så varme så barna brenner seg på lampen. LED-barnelamper bruker heller ikke så mye strøm, når lampen evt. skal være tent hele kvelden eller natten – det kan jo ofte være tilfellet – vi anbefaler helt klart Philips MyBuddy – det er en morsom 3-i-1 lampe!

Philips barnelamper i toppkvalitet og til en fornuftig pris!

Philips barnelamper er ikke i den laveste prisklassen, men grunnet kvaliteten er vi ikke bekymret for likevel å bruke ordet billig om Philips barnelamper. Du får virkelig mye for pengene og samtidig en lampe du kan gi videre når ditt barn vokser fra den – eller selge videre. Philips barnelamper er en av våre best selgende varegrupper og alltid med stor tilfredshet.
Hvis du søker inspirasjon til barnelamper uansett om det er Philips eller ei, så 
spør oss gjerne om råd i forbindelse med barnelamper og belysning på barnerommet.