Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
 • Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Philips lamper i beste kvalitet

Her hos oss har vi mange Philips lamper, og det er ikke uten grunn. Vi er faktisk ganske begeistret for kvaliteten og estetikken som Philips har i sine produkter. Produktene fra Philips dekker alt fra taklamper, bordlamper og baderomslamper til barnelamper og utendørslamper. Så du kan alltid finne alle typer lamper i Philips’ sortiment hvor uttrykket varierer, så det er noe for enhver smak og ethvert behov. Med lamper fra Philips går du aldri på kompromiss med den gode prisen og den høye kvaliteten som Philips har i sitt lampedesign.

Les mer

1-51 of 470

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 of 470

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

En annen spesiell fordel som du får når du velger en eller flere lamper fra Philips er muligheten til å dekorere hjemmet ditt med funksjonelle og attraktive LED-lamper. Hvis du spør oss så er Philips den aller beste til å lage LED-lamper i god kvalitet, noe som betyr at de har et veldig fint og varmt hvitt lys og lang holdbarhet. Mulighetene for ulik belysning hos Philips er mange, og kanskje bør du bare se deg rundt i vårt sortiment for å finne ut hva som er riktig for deg. Vi legger ofte til nye Philips-lamper til vårt sortiment, så hold et øye med hjemmesiden vår slik at du får akkurat den lampen som du drømmer om.

Philips lamper er toppkvalitet til gode priser

Vi elsker lamper fra Philips og vi vet at det er med god grunn. Lampene fra Philips er faktisk lik innovasjon, design og den beste teknologien og kvaliteten. Philips sender aldri lamper i handel som ikke er tilfredsstillende og det kan sees på deres reklamasjoner. Det betyr at du ikke tar feil hvis du kjøper en Philips lampe. Skulle det usannsynlige skje at du ikke er fornøyd med kvaliteten gir Philips deg ulike løsningsmuligheter, slik at du blir 100% fornøyd. Når vi snakker om Philips-lamper kan vi heller ikke komme utenom, som tidligere beskrevet, deres utvalg av LED-lamper. De gir deg svært fint og varmt hvitt lys som kan brukes innendørs og utendørs, men deres LED-lys kan også brukes til profesjonell belysning for butikker og bedrifter. Philips har nemlig spesialisert seg i designlamper som betyr at du med Philips' utvalg av lys og lamper får noe spesielt, enten du er på jakt etter belysning for hjemmet eller bedriften. Vi kan ikke si det nok ganger, men Philips er, hvis du spør oss, en vinner i utformingen av stilige og funksjonelle lamper. Hvis du ikke synes det er noe som passer dine behov i vårt utvalg, så husk at du alltid kan se det nyeste sortimentet på www.philips.no (åpnes i nytt vindu). Hvis du tror det er en Philips lampe som vi bør legge til vårt utvalg så ikke nøl med å gi oss beskjed. Philips designer ofte nye lamper, og det er ikke alltid at vi får tilføyet det hele, så det er fint å høre fra deg, slik at du på LampeGuru.no alltid finner som passer til dine behov.

Kjøp også Philips Massive lamper online

Philips har altså et stort utvalg av kvalitetslamper, men de har også mange års erfaring bak seg. For mange år siden kjøpte Philips selskapet Massive lamper, og det har gitt både Philips og Massive mange flere krefter til å lage god kvalitet til konkurransedyktige priser. Philips lamper er derfor rimelig design i forhold til klassisk design, men de kan bare noe som ingen andre kan fordi deres design, fokus på detalj og kvalitet er så overbevisende hver gang. Lampene i Philips Massive delen er den rimelige delen av Philips utvalg, mens Philips Ledino er LED-toppserien, og Philips Ecomoods er strømspare-serien. Både Ecomoods lamper og Ledino lamper er i fantastisk kvalitet med suveren belysning og har et unikt uttrykk i hver lampe. Så skynd deg og ta en titt på vårt utvalg av Philips lamper, for du kan helt sikkert finne et lampedesign som passer deg og dine behov.

Taklamper og pendler fra Philips i smart design

Taklamper har Philips massevis av og de er spesielt gode på pendler som er Philips nr. 1. En Philips pendel er gjennomtenkt i både design og belysning alt etter bruk. Eksempelvis er Philips langbordspendel alltid laget så den ikke skinner eller blender i øynene og den gir den rette belysningen over spisebordet. Philips pendler har vakre detaljer og rimelige priser og er godt håndverk. En god Philips taklampe vil holde i mange år og flere av pendlene kan lysdempes.

Verdensmester: Philips LED-lamper med superflott lys

I og med at Philips også er eksperter innenfor profesjonell belysning, har Philips også laget supergode skrivebordlamper og andre bordlamper med eller uten LED-pære. En billig Philips bordlampe er kjennetegnet ved kvalitet og lys som gir mening, hyggebelysning eller brukbart lys. Det samme gjelder Philips gulvlamper der det er tenkt kreativt og der belysningen er i topp. Philips gulvlamper lages også i LED-og i alle varianter – også som Uplight!