• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Nordtronic innebygd spot med safebox

Innebygde spoter fra Nordtronic er utstyrt med en safebox, slik at du kan montere dem direkte i isolasjonen. Dansk design på sitt beste. Få det beste lyset hjemme med Nordtronic innebygd spot, både innendørs og i utheng på huset. Vi skaffer alt, så bare kontakt oss hvis det er noe du mangler.

Les mer

12 artikler

12 artikler

Innebygd spot fra Nordtronic

Hvis du er på utkikk etter en innebygd spot til ditt hjem eller din bedrift møter du ofte danske Nordtronic, som i dag har et bredt spekter av innebygde spoter både til bolig og næringsbygg. I de danske og nordiske hjem har det blitt svært populært å bygge inn spoter slik at du får en god grunnbelysning hjemme. Så kan du alltid supplere med andre typer lamper.

Vi har falt for Nordtronic innebygde spoter, da de alltid har en safebox innebygd på spoten. Dette betyr at du ikke trenger å ha en boks montert over spoten; den har Nordtronic selv sørget for å sette på. Du må bare trekke ledningene som ikke kommer med spotene, fordi de krever installasjon av en elektriker og så er resten inkludert i pakken. Lampene er vanligvis ikke inkludert i Nordtronic-spotene.

Elektrikerens foretrukne innebygde spot

Når vi skriver og snakker med våre kunde forteller de ofte at deres elektriker anbefaler Nordtronic spoter. Dette skyldes bl.a. at en Nordtronic innebygd spot er enkle å installere, og det er raskt å montere ledningen til spoten. Dette betyr at elektrikeren ikke trenger å bruke så mye tid, og du kan spare penger på installasjonen.

Du får ikke selv feste ledningene oppunder taket og som gir strøm til din innbyggingspot, det er elektrikerarbeid. Men når ledningene er trukket får du gjerne koble spoten til ledningene som din elektriker har trukket. Vi har valgt å ikke selge ledningen, da det er en spesielt gummiledning som skal brukes, og siden vi ikke har den kunnskapen vi trenger her, har vi valgt ikke å selge ledningen. Spør elektrikeren om montering av innebygde spot i hjemmet.

Nordtronic indbygningsspot

Nordtronic spoter er dansk design

Faktisk er Nordtronic et dansk selskap, og de har lagt vekt på det klassiske og enkle danske designet. Kanskje du tror at det ikke kan være så mye designarbeid i forbindelse med en innebygd spot, men det er en rekke forskjellige elementer du må tenke på. Derfor er vi stolte over å kunne selge dansk Nordtronic innebygd spot designet til det nordiske hjemmet, med fokus både på design og sikkerhet.

Vær også oppmerksom på at Nordtronic innebygde spoter ofte har en meget lav monteringshøyde. Dette betyr at du kan montere Nordtronic innebygde spoter de fleste steder i hjemmet, også direkte i isolasjonen, noe som mange andre virksomheter ikke kan tilby. En spot som kan monteres direkte i isolasjonen er derfor en stor fordel for deg og vil spare deg for penger under montering av disse spotene.