Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
 • Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Nordtronic LED Downlight med kasse

Downlight fra Nordtronics leveres med kasse - slik at disse downlights kan monteres direkte i isoleringen.

Kjøp LED Downlights til.....

 • Innendørs
  Velg modell - Low Quick install
 • Utendørs
  Velg modell - Low Utendørs - uni install
 • Til Philips Hue pærer
  Til "Gammel/Lang" farget (Color) GU10 - velg modell - High - Quick Install
  Til "Ny/Lille" farget (Color) GU10 pærer - velg modell - Low - Quick install
  Til Hvite (Philips Hue White el White ambiance) GU10PÆRER, velg modell - Low Quick install 
 • OBS! Vi selger ikke ledning til Downlights - utelukkende da det er særlige krav til ledninger til Downlights. I tillegg skal ledninger til Downlights trekkes av autorisert installatør.

Dette må vi si er dansk design på det beste. Her får du det optimale lys i boligen med innfelte Downlight, både innendørs og utendørs under utheng. Vi kan fremskaffe nesten alt - kontakt oss gjerne hvis det er noe du mangler.

Les mer

15 artikler

15 artikler

Dwonlights fra Nordtronic

Hvis du er på utkikk etter en Downlights til ditt hjem eller din bedrift møter du ofte danske Nordtronic, som i dag har et bredt spekter av downlights til innfelling både til bolig og næringsbygg. I de danske og nordiske hjem har det blitt svært populært å bygge inn spotter slik at du får en god allmennbeslysning hjemme. Så kan du alltid supplere med andre typer lamper.

Vi har falt for Nordtronic Dwonlights, da de alltid har en kasse innebygd på spotten. Dette betyr at du ikke trenger å ha en boks montert over spotten; den har Nordtronic selv sørget for å sette på. Du må bare trekke ledningene som ikke kommer med din downlight, fordi de krever installasjon av en elektriker og så er resten inkludert i pakken. Lampene er vanligvis ikke inkludert i Nordtronic-spotene.

Elektrikerens foretrukne innfelte spotter

Når vi skriver og snakker med våre kunde forteller de ofte at deres elektriker anbefaler Nordtronic spotter. Dette skyldes bl.a. at en Nordtronic innfelte spott er enkle å installere, og det er raskt å montere ledningen til spotten. Dette betyr at elektrikeren ikke trenger å bruke så mye tid, og du kan spare penger på installasjonen.

Du får ikke selv feste ledningene oppunder taket og som gir strøm til din downlights det er elektrikerarbeid. Men når ledningene er trukket får du gjerne koble den innfelte spott til ledningene som din elektriker har trukket. Vi har valgt å ikke selge ledningen, da det er en spesielt gummiledning som skal brukes, og siden vi ikke har den kunnskapen vi trenger her, har vi valgt ikke å selge ledningen. Spør elektrikeren om montering av downlights i hjemmet.

Nordtronic indbygningsspot

Nordtronic spotter er dansk design

Faktisk er Nordtronic et dansk selskap, og de har lagt vekt på det klassiske og enkle danske designet. Kanskje du tror at det ikke kan være så mye designarbeid i forbindelse med en innfelte spotter, men det er en rekke forskjellige elementer du må tenke på. Derfor er vi stolte over å kunne selge dansk Nordtronic downlights designet til det nordiske hjemmet, med fokus både på design og sikkerhet.

Vær også oppmerksom på at Nordtronic innfelte spotter ofte har en meget lav monteringshøyde. Dette betyr at du kan montere Nordtronic innfelte spotter de fleste steder i hjemmet, også direkte i isolasjonen, noe som mange andre produsentert ikke kan tilby. En spotligfht som kan monteres direkte i isolasjonen er derfor en stor fordel for deg og vil spare deg for penger under montering av dine innfelte spotter