Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Nordlux vegglamper til innendørs bruk

For oss er Nordlux vegglamper det samme som vegglamper i et nordisk design til priser hvor alle kan være med. De gode priser gjør at flere har råd til en flott vegglampe til innendørs bruk - som samtidig git et flott lys til huset. Nordlux vegglamper finnes i dag i alle typer av materiale, som glass, metall og plast - spørsmålet er bare hvor modig du er? Se med i våre mange vegglamper til innendørs bruk fra Nordlux nedenunder - se om du ikke finner en vegglampe som også passer hos deg.

Les mer

26 artikler

26 artikler

Billige Nordlux Vegglamper

Nordlux er kjent for deres bilige priser - men var du klar over at Nordlux er en av de produsenter av lamper hvor vi har minst reklamsjoner? Dette skyldes at Nordlux i dag har et stort nettverk av fabrikker som produserer deres vegglamper til en god pris uten at de går på kompromiss med kvalitet. Dette skyldes naturligvis ikke minst at Nordlux i dag ikke kun selger lamper i Skandinavia - men eksporterer til hele Europa i et stort antall. Dette nyter vi godene av - det gir oss nemlig mulighet for billige vegglamper fra Nordlux i en svært god kvalitet.

I stuen kan vegglamper fra Nordlux brukes til hyggebelysning i bakgrunnen når du slapper av i sofaen alene eller sammen med familie og venner, men vegglamper kan også brukes til fokusert belysning når du jobber eller sitter med håndarbeid. Her kan vegglamper fra Nordlux gi deg riktig lysmengde slik at du ikke trenger å anstrenge deg for å se eller myse fordi lyset er for skarpt. Andre velger å bruke vegglamper fra Nordlux som leselampe over sengen eller arbeidslampe på skrivebordet. Her kan det være en god idé å se etter vegglamper med fleksible armer eller et hode som kan roteres slik at du får lyset akkurat i den retningen du ønsker det. Hvis du leter etter Nordlux vegglamper til utendørs bruk kan du se under våre utelamper.

Design vegglamper fra Nordlux

I dag har Nordlux 2 forskjellige merker. De har nemlig deres klassiske merke Nordlux som fører alle de prisbillige vegglamper som er produsert til å selges i et større antall. Dette betyr ikke at det ikke er flotte vegglamper - men kun at det er vegglamper fra Nordlux som er skapt til å selges i et stort antall.

I tillegg finnes det vegglamper i Design For The People merket - som også er et Nordlux brand - hvor de har valgt å fokusere på detaljene i designet på vegglampene. Dette betyr at du betaler litt mere for designet som det forøvrig blir lagt merke til - i tillegg har lampene litt andre funksjoner eller muligheter. Legg også merke til navnet - altså at Nordlux med dette merket har valgt å skape design for alle. Dette betyr enkelt at disse vegglamper er skapt av riktige designere - til en pris som både du og jeg kan betale.

Det kan være vanskelig å finne den helt rette lampe - dette fordi det er så mange forskjellige former og design å velge i. Søker du en vegglampe til innendørs bruk, som både har et flott design og et godt lys, kan en vegglampe fra Nordlux godt være en løsning også for deg. I tillegg har Nordlux fått et stort og spennende utvalg av vegglamper - som klarer seg både med det gode lys og det flotte og enkle design, som passer inn i de fleste norske boliger. 
Nordlux vegglamper spenner over de klassiske vegglamper til de mere moderne som gir det lille ekstra til huset. Her hos LampeGuru setter vi stor pris på Nordlux vegglamper, og håper du er enig. Hvis du mangler innendørs kvalitetsbelysning - hvor det både tenkes på form og funksjon, samt et tidløs design, håper vi at du vil finne de lamper du mangler blant utvalget av vegglamper fra Nordlux.

Vegglamper også som utelamper

Selvfølgelig produserer Nordlux også annet enn innendørs vegglamper - da disse lamper ikke kan monteres utendørs. Vi har samlet alle våre Nordlux utendørs vegglamper  i en kategori - slik at det er enklere for deg å finne alle utelamper ét sted. Husk på at selv om du ikke kan bruke en innendørs vegglampe som utelampe - kan du altså gå den motsatte vei. Du kan nemlig fint montere en utendørs vegglampe fra Nordlux innendørs!

Med andre ord betyr dette at hvis du finner en Nordlux vegglampe utendørs - kan de alså brukes i huset. Disse lamper skal ofte monteres med jord - noe som umiddelbart ikke bør være et problem.