Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Kjøp Nordlux Utelamper

Nordlux utelamper er billige utelamper i et flott nordisk design - samtidig får du en kvalitet som i den grad gir deg value for money. Vi mener at at Nordlux er blant de beste til å produsere utelamper - i tillegg er det utelamper hvor pris og kvalitet henger sammen. Se også våre Nordlux pullert lamper

Les mer

37 artikler

37 artikler

Hvorfor Nordlux utelamper?

Det er ikke tivl om at Nordlux er gode til å produsere utelamper - med priser som er til å betale for deg og meg. Det er utelukkende dette som er bakgrunnen for at vi sier at du skal velge en av Nordlux's utelamper fremfor mange andre utelamper. Nordlux har produsert utelamper i mange år - og er blant de førende produsenter av utendørslamper til billige priser samtidig som kvaliteten er fornuftig. Nordlux produserer nemlig utelamper til det nordiske klima hvor det er store temperatur forandringer, det at vi har fukt som vann og snø er det også tatt høyde for i produksjonen av Nordlux utelamper. Det er derfor vi i dag ikke er redd for å anbefale en billig Nordlux utelampe til våre kunder.

Muligens kjenner du allerede Nordlux og deres forskjellige lampedesign - eller mulignes kjenner du dem kun fra deres populære utelamper? Her er utvalget til vegg og gangparti noen av de mest solgte varegrupper hos Nordlux. Dette kan vi svært godt forstå - da Nordlux produserer mange flotte utelamper - i tillegg til en super pris, uten at de går på kompromiss med design eller kvalitet.

Vi elsker de flotte utelamper fra Nordlux - som finnes i mange forskjellige design. Her hos LampeGuru har vi valgt å gå en stor bue utenom de de vegglamper som selges i byggmarkeder - da vi ønsker at vårt utvalg skal være noe annet enn det som allerede finnes i butikkene. Ønsker du en av de mere alminnelige utelamper så er byggemarkeder klart de billigste - men ønsker du noe annet, hvor design og kvalitet er topp - har Nordlux mange forskjellige utelamper til vegg eller som pullert eller lyktestolpe.

Det kler alltid hagen å være pyntet med god og vakker belysning, slik at vi også kan nyte hagen i de mørke timene. Det er nettopp derfor vi har et stort utvalg av Nordlux utelamper både til  vegge og som lyktestolper og pullert. Vi lover at vi har valgt ut bare de gode elementene. Det er utelamper som ikke befinner seg på alle byggemarkedene og som har et godt lys og stilig design, som vi elsker! Men skulle det være utendørslamper fra Nordlux som du mener at vi mangler i vårt sortiment, så fortell oss det endelig, slik at vi kan se om vi kan skaffe dem til deg. Du kan også ta en titt på vårt utvalg av solcellelamper som kan spre hyggestemning i hagen din om sommeren.