Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Nordlux Spotter

Du finner massevis av flotte spotter og spotlights fra danske Nordlux som produserer bilige spotter, samtidig som de fortsatt har fokus på fornuftig kvalitet med en god belysning. Nordlux spotter er perfekte til god allmennbelysning - som du med fordel kan benytte på soverom, i gangen, trapperom, på kjøkkenet etc. Hvis du ser her i denne kategori - kan du enkelt finne spotter og LED spotlights fra Nordlux.

Les mer

10 artikler

10 artikler

Billige spotter fra Nordlux

Hva betyr det egentlig at noe er billig? For oss betyr billig at du får noe for pengene. Kjøper du en spotlight som går i stykker etter 1 måned - selvom den har kostet mindre enn én Nordlux spotlight, er den så billig? Hos oss vil vi mene at den er dyr - det er derfor at Nordlux spotter er billige, selvom de ikke er på tilbud. Kjøper du spotter fra Nordlux - får du nemlig Value for Money - altså verdi for dine penger.

Nordlux lamper er dansk designet - av kjente og mindre kjente designere, men det er altså mennesker bak disse lamper som tenker ut fra den Skandinaviske tankegang omkring god belysning. Det gode lys som du får i Nordlux spotter - er spotlights hvor det er fokus på det gode lys, samtidig at du får det varme og gode lys - og også lys i de mørke måneder. Flere av våre Nordlux spotter har innebygget LED lys -  noe som er super praktisk, da du får en lyskilde som bruker et minimum av strøm, men også fordi du får en spotlight fra Nordlux som holder i mange år - til stor glede for deg, ditt hus og din økonomi.

Vi har i denne kategori fokus på alle typer av spotter fra Nordlux - dette betyr at uansett om du har behov for en Nordlux downlights, spotlights eller spotter til montering på vegg, finner du alle disse i denne kategori. Vi har også samlet de mere klassiske spotter med spotthoder som Nordlux er kjent for - igjen fordi de har en god pris. Disse spotter blir ofte brukt som allmennbelysning på soverom, på kjøkkenet og tilsvarende rom i huset.

Er det spotter du har sett andre steder - muligens på Nordlux' egen nettside - skaffer vi gjerne disse til deg. Vi har nemlig adgang til det komplette utvalg av spotter fra Nordlux - også deres designbrand "Design For The People". Har du flere spørsmål om spotter og spotlights - kontakt oss gjerne. Hvis du ikke finner den vare du leter etter i denne kategori - se også i vår store kategori med spotter og spotlights fra alle våre lampe produsenter.