Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Nordlux pendellampe til gode priser

Nordlux pendel, pendellampe eller takpendel, kjært barn har mange navn - finnes i dag i mange ulike former og design som passer godt inn i vårt brede utvalg av pendellamper på LampeGuru.no. I dag har Nordlux et bredt utvalg av takpendel og ellers pendellamper i et design som du kanskje ikke forbinder med Nordlux, det gjorde vi i hvert fall ikke ved første øyekast her på LampeGuru.no. Men det er også grunnen til at vi har valgt å satse på Nordlux som en del av våre faste pendellamper, fordi en Nordlux pendel kommer i så mange spennende varianter at det er helt sikkert er noe for enhver smak og innredning.

Les mer

46 artikler

46 artikler

Pendellamper fra Nordlux i god kvalitet

I utvalget av pendellamper fra Nordlux finner du både lamper som er laget i et minimalistisk design og også lamper som er mere stilige, og som dermed kan friske opp stemningen i ethvert rom. Det er nemlig ikke lenger bare de hvite lamper, som ligger på reolen fra Nordlux. Dette er vi på LampeGuru.no glade for, fordi vi setter pris på det moderne og klassiske, men også i høy grad de fargerike og livlige pendellamper, som på mange måter kan bidra til å sette et unikt preg på et rolig og klassisk interiør. Mens Nordlux har fornyet sitt design og beholdt sine rimelige priser har de også økt kvaliteten på produktene. Vi er selvsagt veldig fornøyd, derfor kan du nå handle pendellamper fra Nordlux i spennende design og god kvalitet til en fornuftig pris når du handler hos LampeGuru.no.

I tillegg til et flott og funksjonelt design - finner du også Nordlux pendellamper til fornuftige priser, særlig hvis du også tenker design og kvalitet, det er nemlig ikke spart på noe i selve produksjonen av pendellamper fra Nordlux. Velger du en pendel fra Nordlux til stuen, gangen eller kjøkkenet, får du altså en taklampe i god kvalitet, som både er funksjonell og flott - i tillegg altså til en super pris.

Nordlux Takpendel i et nordisk design

Danske Nordlux har lagt mange krefter i å finne en nordisk designstil som skaper både personlighet, stemning og samtidig passer inn i det nordiske interiør. Det er et større fokus på Nordlux takpendel enn det er på andre lamper i deres utvalg - det er derfor du i dag finner de flotteste takpendler i denne kategori. Vi har de fleste av Norslux pendellamper her i nettbutikken - slik at du enkelt finner de flotteste takpendler i det store sortiment av Nordlux lamper her hos LampeGuru. Hvis det er en takpendel som du ikke finner - kontakt oss gjerne, enten på chat, e-post eller telefon.

Er du forresten klar over at vi også har Design For The People i vårt utvalg av takpendel her i nettbutikken. Dette er nemlig også en Nordluc takpendel - men som ikke alle forhandlere må selge. Vi har fått lov til å selge disse takpendler som forøvrig er super kule. Prinsippet med Design For The People - er at alle skal ha råd til flotte designlamper - noe som er helt i tråd med våre holdninger.