Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Nordlux gulvlamper til rimelige priser

Er du ute etter gulvlamper som ikke kan alt mulig annet enn å lyse? Eller leter du kanskje etter gulvlamper som ikke bare kan lyse, men også ser ganske bra ut? Da er Nordlux faktisk et veldig godt tilbud, for de har både gulvlamper som gir et riktig godt lys og ser "ok" ut, men de har absolutt også vakre gulvlamper som er i et design du kanskje ikke ellers kjenner fra Nordlux.

Les mer

13 artikler

13 artikler

Nordlux gulvlamper i et flott design

Nordlux har et stort utvalg av gulvlamper i et design som vi ellers kun kjenner fra andre produsenter. Vi er forelsket i det nye og spennende design, som Nordlux kommer med, både med massvis av stemning og farger - også de mere enkle og flotte stålamper.
Felles for alle disse flotte lamper - er at Nordlux tenker den gode belysning inn i det flotte design, og vi elsker det! Det er derfor du finner de flotter, enkle og billige stålamper fra Nordlux i nettbutikken, i mange utgaver former og design. Vi har et utvalg som spenner fra det helt enkle med de flotte og hvite opal glass skjermer, som gir et lekkert lys i hele rommet - til de ekstraordinære som skaper oppmerksomhet og er produsert i et design som dine gjester bare må snakke om og rører ved:)

Du kan samtidig få en Nordlux gulvlampe som er produsert i en god kvalitet - samtidig som den leveres med en fot som ikke vipper når du går forbi. Nordlux gulvlamper har i dag en standard som er på høyde med forventninger til dansk designende lamper - som vi mener er ennå høyere enn de priser som Nordlux selv legger i markedet. 

Kjøp en billig Nordlux stålampe

Vårt primære fokus i nettbutikken - er lamper som alle kan betale, noe som betyr at vi allerede nå har nevnt at vi mener at en Nordlux stålampe er produsert til billige priser - noe som naturligvis gir et godt salg av dem, for de er nemlig ikke til å overse. Deres design er mulignes ikke alltid nyskapende - men de treffer en designlinje i markedet som er perfekt - noe som samtidig med gode priser gjør at du kan gjøre en god handel, og at du derfor kan finne en billig Nordlux stålampe.

Hvis du ønsker stålamper i dansk design - vil vi anbefale deg at du ser på disse lamper. Mange av disse er designet på Nordlux' hovedkontor i Danmark - noe som gir dem en direkte linje til den skandinaviske stil - som ofte er minimalistisk. Det er i de fleste tilfeller mulig å få et fantastisk lys i disse stålamper - da vi her i Skandinavia har et stort fokus på nettopp det gode lys. Muligens er det innlysende at en stålampe også skal være med godt lys - men i Nordlux stålamper er det ikke tenkt på at den kun skal stå å være flott å se på - den skal nemlig også gi oss det gode lys som vi alle har behov for.

Nordlux er Dansk design

For å understreke dette til sist - så er lamper fra Nordlux et godt valg hvis du ønsker enkelt og flott design, samtidig som du ønsker en flott stålampe med et lekkert lys, samtidig til en pris hvor alle kan være med å betale. Du betaler ikke kun for et dansk design - det er nemlig viktig for både Nordlux som leverandør og LampeGuru som forhandler. I tillegg er det også Nordlux som står bak design brandet Design For The People gulvlamper. Dette er stålamper hvor det er lagt ekstra fokus på design, samtidig er det brukt flere timer på nytenkning i dette designet - det er derfor stålamper i dette design konster litt ekstra.

Nordlux gulvlamper er derfor våre foretrukne valg når vi guider kunder i valg av billige gulvlamper - hvor lyset er på et svært godt nivå. Hvis det er en Nordlux stålampe som du ikke finner i vår nettbutikk - kontakt oss gjerne. Vi vil gjøre det vi kan for å finne den Nordlux gulvlampe som du mangler.