Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Nordlux bordlampe

Hos Nordlux vet de hva design er. De har god oversikt over design - og hva som trender i markedet, noe vi må gi dem ros for. Ikke bare har de løftet deres design til ett nytt nivå, samtidig har de også løftet kvaliteten på produktene noe som er riktig godt. Vi er nå faktisk så glade for Nordlux lamper at de har vår fulle oppmerksomhet.


Leter du etter en bordlampe med eller uten LED lys skal du nå kunne finne en blant Nordlux mange og fine bordlamper.

Les mer

17 artikler

17 artikler

Kjøp Nordlux bordlampe i et flott design

Skrivebordslamper er en vanskelig ting, fordi det er så veldig mange forskjellige måter å bruke dem på. Derfor har vi ikke sortert Nordlux skrivebordslamper i en spesiell kategori, men bare lagt dem blant de vakre bordlamper. Du kan finne et stort utvalg av skrivebordslamper fra Nordlux, og vi håper at du liker dem. Er det lamper du mangler kontakt oss gjerne - enten på chat, e-post eller telefon.

Vi elsker Nordlux bordlamper - umiddelbart for det enkle og flotte design som skaper litt ro - uten at de blir kjedelige. Nordlux er et dansk merke, og de fleste av deres bordlamper er designet i danmark, derfor er det også fokus på det enkle design. Dette gir oss også en mulighet for at de kan produsere designlamper som skaper den den mest fantastike stemning, og pynter når du setter dem på reolen, skenken eller benytter den som en nattlampe.

Har du behov for en Nordlux bordlampe som vi ikke har her på nettsiden - anbefaler vi at du ser på Nordlux' egen nettside - ser om lampen fortsatt kan leveres. Hvis en bordlampe finnes på Nordlux.dk - kan vi i de fleste tilfeller også fremskaffe denne lampe. Faktisk er vi blant de få distributører av lamper som har agang til den designbrand som de kaller Design For The People - som er bordlamper med ekstra fokus på belysning og design. Her får du lamper som er designet for oss her i Skandinavia - i tillegg er det kreset for både kvalitet, design og lys i disse flotte bordlamper. Lamper som du altså ikke kan finne hos alle Nordlux' samarbeidspartnere.

Billig Nordlux bordlampe

For oss er en Nordlux bordlampe en perfekt blanding av et godt og enkelt nordisk design - blandet med noen gode priser. Her snakker vi virkelig om at det er value for money - hvor du altså får verdi for pengene. Vi har i dag et stort utvalg slik at du kan finne enhver Nordlux bordlampe fra deres katolog i vårt sortiment, både av nye lamper og de lamper som har vært i salg i lengre tid - og dermed de mere velkjente lamper.

Det at vi sier at det er billige lamper - kan mulignes lyde litt negativt, noe det absolutt ikke er ment. For oss er en Nordlux bordlampe billig på den måte at du får en lekker lampe for pengene. Det er mulig at du kan finne en billigere bordlampe - men ser du på kvaliteten i Nordlux bordlamper og sammenligner med den pris vi tar for lampen, mener vi at det er en god pris for disse bordlamper og dermed også OK å si at de er billige. Hvis du ikke er enig - kan det være at du ikke har sett hele kategorien med bordlamper fra Nordlux - gjør gjerne det, er du ikke enig med oss, hører vi gjerne fra deg.