• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Nordlux lamper med et design du vil elske!

På LampeGuru.no elsker vi lamper. Det er derfor vi har slikt et stort utvalg av lamper fra ulike lampeleverandører, som alle leverer lamper av høy kvalitet og til en god pris. Det eneste som kan variere fra leverandør til leverandør er uttrykket. Nordlux lamper er intet unntak, og vi elsker bare disse lampene, hvor funksjonalitet og dristig uttrykk går opp i en høyere enhet uavhengig av hvilken Nordlux lampe du velger som din neste.

Les mer

1-51 of 148

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-51 of 148

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Mye har skjedd med Nordlux lys og lamper de siste par årene. Det er særlig deres designuttrykk som har endret seg - og vi er sikker på at du vil elske det. I dag er Nordlux nemlig en lampeleverandør med et vell av attraktive lamper med vakkert lys og i et design som du ikke ville ha sett fra dem før! Deres design er gått fra å være veldig klassisk til nå å romme et stort og spennende utvalg av lamper i forskjellige former, materialer og design, som leker med inntrykk og uttrykk mens prisene holdes nede, slik at Nordlux er noe alle har råd til. Hvis du er ute etter din neste lampe, enten det er en taklampe, bordlampe, vegglampe eller gulvlampe - og om det er innendørs- eller utendørs bruk – anbefaler vi at du tar en nærmere titt på de spennende nye design fra Nordlux .

Lamper fra Nordlux i fornuftig kvalitet

Kanskje kjenner du allerede Nordlux på grunn av deres slitesterke kvalitet og deres vakre lamper, eller kanskje er det helt nytt for deg. Vi er selv store tilhengere av Nordlux lamper og lys fordi vi kan med rette si at Nordlux går etter å designe lamper i en veldig holdbar kvalitet. Dette gjør de blant annet ved å lage lampene så enkle som mulig, slik at designet ikke vil ødelegge hverken detaljer eller det tekniske i lampene. Med en Nordlux lampe behøver du ikke å gå på akkord med funksjonalitet, kvalitet eller design, og du kan samtidig kombinere deres lamper til både utendørs- og innendørs bruk. Det kan være for å sikre at den samme stilige belysning går naturlig igjen fra rom til rom når du går inn i huset fra hagen eller vice versa går ut i hagen fra huset. Uansett hva du leter etter vil lampene fra Nordlux alltid være et godt og trygt valg. Lampene passer til ethvert interiør på grunn av stramt og stilig design, og samtidig gir Nordlux lampene deg alltid et godt og behagelig lys der du vil ha det, både inne og ute. Det vi prøver å si er at mulighetene med lamper fra Nordlux er mange fordi deres design kan kombineres på så mange måter. Det er nok av muligheter til å mikse og matche på den måten som er mest fornuftig i ditt interiør og i forhold til de behov du har når det gjelder belysning.

Finn din Nordluxlampe online her:

Det kan ikke herske noen tvil om at vi på LampeGuru.no er ganske glad i de ulike lampedesign fra Nordlux. Det er også grunnen til at vårt utvalg tilbyr et bredt utvalg, slik at du har forskjellig belysning å velge mellom til både tak, bord, vegg og gulv, fordi du aldri trenger å gå ned på kvalitet, design og godt lys både inne og ute. Men det kan være ganske vanskelig å navigere i Nordlux’ mange forskjellige design, og derfor har vi delt de ulike typene av belysning opp, slik at du bedre kan få en oversikt over mulighetene for det gode lyset som Nordlux gir deg. Så ta en titt på vårt utvalg av Nordlux lamper og la deg og ditt hjem bli bortskjemt med lys, hvor funksjonalitet, design og god belysning går opp i en høyere enhet: