Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
 • Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Nordlux lamper er Skandinavisk design

Nordlux har skapt et fantastisk brand med et design i Skandinavisk stil - til billige priser. Vi elsker Nordlux lamper, hvor funksjonalitet og det flotte uttrykk går opp en i en høyere enhet, dette uansett hvilke lamper fra Nordlux du velger som din neste. Det har skjedd endel med Nordlux' lys og lamper de siste år - her tenker vi spesielt på designet som har forandret seg - noe vi er helt sikre på at du vil elske. Nordlux er i dag en leverandør av lamper med et utall av flotte lamper med et lekkert lys i et design som vi ikke har sett fra dem tidligere.

Les mer

1-51 of 156

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1-51 of 156

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Nordlux er lamper i fornuftig kvalitet

Kanskje kjenner du allerede Nordlux på grunn av deres holdbarhet og deres vakre lamper, eller kanskje er Nordlux lamper helt nytt for deg. Vi er selv store tilhengere av Nordlux lamper og lys fordi vi kan med rette si at Nordlux går etter å designe lamper i en veldig holdbar kvalitet. Dette gjør de blant annet ved å lage lampene så enkle som mulig, slik at designet ikke vil ødelegge hverken detaljer eller det tekniske i lampene. Med Nordlux lamper behøver du ikke å gå på akkord med funksjonalitet, kvalitet eller design, og du kan samtidig kombinere deres lamper til både utendørs og innendørs bruk. Det kan være for å sikre at den samme stilige belysning går naturlig igjen fra rom til rom når du går inn i huset fra hagen eller vice versa går ut i hagen fra huset. Uansett hva du leter etter vil lamper fra Nordlux alltid være et godt og trygt valg. Lampene passer til ethvert interiør på grunn av stramt og stilig design, og samtidig gir Nordlux lampene deg alltid et godt og behagelig lys der du vil ha det, både inne og ute. Det vi prøver å si er at mulighetene med lamper fra Nordlux er mange fordi deres design kan kombineres på så mange måter. Det er nok av muligheter til å mikse og matche på den måten som er mest fornuftig i ditt interiør og i forhold til de behov du har når det gjelder belysning.

Finn dine Nordlux lamper på nett her:

Det kan ikke herske noen tvil om at vi på LampeGuru.no er ganske glad i de ulike lampedesign fra Nordlux. Det er også grunnen til at vårt utvalg av lamper tilbyr både taklamper, vegglamper, gulvlamper og bordlamper. Dette gjør at du aldri trenger å gå ned på kvalitet, design og godt lys både inne og ute. Men det kan være ganske vanskelig å navigere i Nordlux’ mange forskjellige design, og derfor har vi delt de ulike typer av lamper opp, slik at du bedre kan få en oversikt over mulighetene for det gode lyset som Nordlux gir deg.

Nordlux' design av lamper har gått fra det mere klassiske til å favne et stort og spennende utvalg av lamper i forskjellige former, materialer og designs - hvor de leker med inntrykk samtidig som at prisene på de enkelte modeller av Nordlux lamper er i en prisklasse hvor de fleste av oss kan være med. Leter du etter din neste lampe - uansett om det er en taklampe, bordlampe, vegglampe eller gulvlampe - og om det er en utelampe eller en lampe til huset, anbefaler vi at du ser deg omkring i de spennende og nye designs av lamper fra Nordlux.

Så - se deg om i vårt store utvalg av Nordlux lamper - og bli inspirert av lamper hvor lys, funksjonalitet og godt lys går opp i en høyere enhet.

DFTP betyr Design Fot The People By Nordlux

Et av merkene fra Nordlux som finnes i dag er DFTP. Dette merket inneholder alle Nordlux' design lamper som kun kan selges i fagbutikker - noe som betyr at disse lamper kun finnes i lampebutikker. DFTP betyr Design For The People og er altså som navnet sier - et antall lamper som er produsert med fokus på design, som alle har råd til å betale.

Deres mål er helt klart - å nå ut til alle kundegrupper, uansett om du bor i Oslo eller Alta - her finner du design for pengene. Det er i tillegg mange restauranter som i dag har Design For The People Lamper som belysning i restauranten.

En annen trend på nettet i dag - er Afordabel Luxury - hvor denne lampegruppe absolutt passer inn i. Dette handler altså om å designlamper som alle skal kunne betale - altså Value for money.